• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın son zamandaki davranışları

Çok sarhoş olması ve kızlarla bu kadar yakın olması. Üstelik kıyafetime çok karışmasına rağmen kendisinin rahat olması. Bana asla sarhoş olamayacağımı söylüyor ki öyle bir niyetim yok ama kendine hak görüp bana görmüyor gibi geliyor.
Niye olamiyorsunuz sarhos?Kendisi fahri trafik mufettisi mi?Kac promile kadar izin veriyormus😒Kac kurtar kendini dumduz ayi.

Adam(!) sevgilisini iyi tanıyormuş. Konuyu okuyunca ; okuyanlar tiksindi , yazan tiksinmemiş.
Hanımefendi zaten tiksindiğim için açık açık yazmak istemedim üst üste çok çirkin bir şey olduğunun farkındayım zaten daha fazla beraber olmayacağım

Kıyafetinize karışıyor, kendisinin sahip olduğu hakkı size tanımıyor tanımadığı gibi bir de sizi uyarıyor. Sizce baska soruya gerek var mı?
Ne güzel baska ülkeye gitmişsiniz, edineceğiniz yüzlerce farklı tecrübe gelişim imkanı varken bunları düşünüyor olmanız bile çok büyük zaman kaybı.
Size bunları yaşatan, kısıtlayan biriyle lütfen birlikte olmayın. Kendi değerinizi bilin. Yurtdışındaki ortam, farklı milletlerden kadınlar veya erkekler, alkol derken bir şeyler yaşanmış olabilir, siz de yaşayacak olabilirsiniz çok takılmayın bence :)
Çok teşekkürler haklısınız kendimi bu duruma düşürerek hata yaptım. Ayrılmak istediğimi ona yazdım zaten sağ olun

22 yaşında , değişim programına katılıp yurt dışına çıkmış genç bir kadınsınız.

Size , erkek arkadaşınızla ilgili foruma konu açtıran ; aklınıza takılan esas sorun nedir ?

Kızlarla bara gidip eğlenmesi mi ; sokağa işemesi mi ?

Tuvalet eğitimini tamamlayamamış , ağzıyla içmekten aciz ve sokağa işeyen bir adam (!) olması çok rahatsız edici.
+1

Çok sarhoş olması ve kızlarla bu kadar yakın olması. Üstelik kıyafetime çok karışmasına rağmen kendisinin rahat olması. Bana asla sarhoş olamayacağımı söylüyor ki öyle bir niyetim yok ama kendine hak görüp bana görmüyor gibi geliyor.
E ne bu çifte standart? Şu tuvalet durumu olmasa bile bunlar yetmez mi?

Yahu 20’li yaşların başında çocuk, yurt dışında geçirecek zamanı var. Fırsat bulmuşken içiyor, mıçıyor eğleniyor. Normal olan bu.

Anormal olan sevgilisi giyimine karışıyor, sahoş olamazsın diyor diye oturup bekleyen konu sahibi.

Back
X