Erkek arkadasimin suskunlugu..

Herseyi gectim de o görümcenin baska isi mi yok.
Ya insan ciftin yaninda kendini fazlalik gibi hissetmez mi ?
Tanisirsin tamamdir ama sürekli planlara dahil olmak da ne.
Adamin promosyonumuymus bu kadin.
Kardesini alana ablasi bedava mi?
Sen su adami bir daha degerlendir bakalim, seni de korumasi lazim. Iyi ölc bic.

Ablası kafadan sorunlu galiba, koca kadın ağlamış bir de çocuk gibi.
Eğer bu sebeple ilişkiyi bitirmeyi göze alıyorsanız sevgilinizi alıp karşınıza ciddi ciddi konuşun.
"Ben seni zaten çok az görüyorum, hiç baş başa kalamıyoruz. Seni seviyorum ama ablanın bana laf sokmalarını görüyorsun. Seni seviyorum diye bu muameleye katlanmak zorunda değilim. Saygısızlık olmasın, olaylar büyümesin diye susuyordum ama artık ablanla arama mesafe koymak istiyorum. Ben bu konuda ablana bir açıklama yapmayacağım tabii ki sen de yapmayacaksın. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama planlarımıza dahil olmasına engel ol" deyin.
Hafta sonu buluşmalarınızda da ablasını getirirse başka işim çıktı diyerek gitmeyin. Ablasıyla takılsın çok meraklıysa. Ben olsam bunu 1 yaparım, 2 yaparım, baktım 3.de hala ablası yanında, yol veririm artık.
Bu konuda sizi kaybetmemek için ablasına sınırı çizse bile ileride evlenince ailesini ilişkinizin ortasına oturtup oturtmayacağını da iyi gözlemlemeniz lazım.

Görumceniz tam bir cadı ama bnu düsünen arayı bulmaya calısan bri olmalı bn de gorumcemle pek anlasamıyordum kv birsey alirdi giyerdim laf carpardı ama kvde bi azına s*cmadgı kalırdı bnden hoslanmadgı icin yanımzda gelmezdi oyle snucta karar belli iki insan evlenip yasayack onun planlara dahil olması cok sacma yani aranızı duzeltip ona haddini bildirecek bri lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…