Bide üstte çıkıyor yaBak bu tipler böyledir annem dişi kana deymiş adamdan hayır gelmez derdi yani kadınlara alışmış adamlar farklı farklı kadınlara..
Bende aldatıldım nişanı attım. Biz anlarız sadece çok sevdiğimizden duygusal yapıdayız üstünü kapatıyor affediyoruz. Ama nah daha olmaz.. İlişkide iki insan biribirinde huzur bulmalı entrika değil.
At gitsin bebeğim yenisi gelir
Yok geri dönüş olmaz
Zaten bayağı bağırdım çağırdım
Oda bana bağırdı
Bide üstte çıkıyor ya
Yani itiraf et kurtul
Beni suçlu takıntılı çıkarıyor şaka gibi
Msjı görmem artık önemli değil kiAsla dönme dönmeyi düşünürsen mesajı görmeden asla dönme. Var bişeyki saklıyor. Ve seni en duygusal tarafından vurmaya çalışacak aman canım sakın. Klasik aldatan erkek tavırları nerde görsem tanırım
Msjı görmem artık önemli değil ki
Zaten var birşey
Bana açıkca konuşacak özür dileyecek ve gidecekti bu kadar
Madem gönlün kaydı birine benle ne işin var aşağılık
Bide insanı delirtip sonra sen sinirlisin diyorlar pes
Zaten başta ikna olur gibi oldum bilmiyorum o konuşunca basiretim bağlandıAma sunuda soyleyeyim mesajı gormedıgın ıcın kafanı karıstırmaya calısacaktır. Uydur budur bıseyler soylecektır sende inanmak isteyeceksin hatta belki diyeceksin ki gormedım nasıl olsa belki zaman gelecek gercekten kotu bısey degıldı diyeceksin. Sakın ola kendını de kandırma insan sevince inanmak ister cunku kendı kafasında olumlu bahaneler uretmeye calısır.öfken gectıkce sakın yumusama.
Ortada net bısey Olmayınca kafa cok karısır aman dıyim. Ve zaten net yani kotu bısey oldugu net.Zaten başta ikna olur gibi oldum bilmiyorum o konuşunca basiretim bağlandı
Ya travma yaşadım resmen
Böyle garip bir ruh hali
Ama sakin kafayla düşününce yok dedim var birşey
Ben bu şüpheyle olamam
Bitsin gitsin
İnanılmaz yaTabi manipüle edecek bastırmaya çalışacak duygusal tarafından vurmaya çalışacak klasik. Bazısı seni suçlu bile çıkartır paranoyak yapar adamı. Haklısın mesajı görmeninde önemi yok alnı açık olsa al bak der direk tiksiniyorum cidden erkeklerden ya
Bence net gayetOrtada net bısey Olmayınca kafa cok karısır aman dıyim. Ve zaten net yani kotu bısey oldugu net.
İnanılmaz ya
Resmen travma geçirdim
Bahaneleri inanılmaz
Yani böyle birşey yok
Ben başka birşey diyorum o başka
Yani bunları Allah bildiği gibi yapsın ya
Ha bu çok normal yani, sarışın kıza bakmasındı ama esrar içsindiYıllardır yıllar önce çok tatlı, çok düzgün, sevgi dolu bir sevgilim vardı. Ben de onun telefonunda son çektiğimiz resimlere bakmak isterken galeride bir sürü platin sarısı saçlı,kırmızı rujlu kadının oldugu bir video görmüştüm. Ama panik olup telefonu elimden almıştı.
Bu arada dünyada kıskanç olacak son insanım. Asla sevmediğim bir his. Bu çocuk da benim ondan hemen önceki sevgilime 'istanbula gelecekmişsin, benim otel var. Gelince mutlaka burda kal' diyen bir çocuktu. Yani bu derece uzağım kıskançlik dolu ilişkilerden . O ısrarla gostermemekte diretince 'onu çok sevdigimi-ayrilmak istemediğimi, bir şeyler saklamaya devam ederse zaten ayrilacagimi, ama eğer gösterirse belki de büyük bir tepki vereceğim olay olmadığını' söyledim.
En son uzuuuuun tartismalar sonucu tabii ki ben galip geldim, videoyu açtım.
bir baktim platin saçlılar düğün videosu - kuzenleri-akrabalari falan.
Neye ugradigimi şaşırdım, neden bunca tantana diye
Meger galerinin derinliklerinde arkadaslariyla esrar ictikleri bir video varmış. Onu görürüm diye korkmuş
Yani diyeceğim o ki bazen bazı olaylarda insan ters köşe olabiliyor.
Yine de ne yapıp edip size göstermesi lazımdı, bu saatten sonra gösterse de önemsiz çünkü silmiş olabilir.
Ya bir şekilde çıkıyor işte karşınaAminn elbet yaradan verir cezasını.
Şükretmek lazımki korumak için sinyalleri gönderiyor Allah. Mesajı görmeyedebilirdin.
Bende salağım ya yiyecem işteHep de kızlar ilgi gösterir ama bu mağdur erkekler yüz vermezler,korkarlar sevgililerinden.O yüzden de kavga edip dururlar bir mesajı saklamak için.İşin tuhafı bu yalanlara hala inanan kadınların olması bence.Biri bu diğeri de ''eşimle aramız çok kötü,boşanacağız'',bu ikisi erkeklerin en efsane iki yalanından biri.Bir de ''arkadaşım sevgilisinden korktu o yüzden benim telefondan yazmış o kıza,arkadaşımı ara sor'' var,durun seçemedim hangisi daha iyi.
Ahhaahaj :))) yaaaa şu fıkra var ya. Tam onu yaşadım açıkçası;Ha bu çok normal yani, sarışın kıza bakmasındı ama esrar içsindi
Ya bir şekilde çıkıyor işte karşına
Belki hep yapıyordu bilmiyorum ki
Allahtan çok korkar güya dindar geçinir kendince aptal yaratık
Keşke daha önce kurtulsaymışımVerilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun..
Tüm erkeklerde var demekki bu teldeki kuş merakı elindekiyle yetinmezlerSevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Tabi canımO işin dindarlıkla zerre alakası yok ne adamlar gördük güya kadınların gözünün içine bakmayıp yere bakan ama Hac da hem de Hac da eşini aldatan düşün. İnan dinle hiç mi hiç alakası yok tamamen karakter meselesi.
İkinizi bir arada yürütecekti işte o kadar dürüst olup senden özür de dilemezdi gittiği yere kadar idare ederdi .Artık ne kadardır devam ediyorsa ne zamandır seni kandırıyorsaMsjı görmem artık önemli değil ki
Zaten var birşey
Bana açıkca konuşacak özür dileyecek ve gidecekti bu kadar
Madem gönlün kaydı birine benle ne işin var aşağılık
Bide insanı delirtip sonra sen sinirlisin diyorlar pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?