Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

ne azimli kızmış işyerindeki.
o mesajlardan sonra seninle 1 yıl daha birlikte olan adamla mı evlendi yani?
o kız midesizmiş ya. insan hayret ediyor.
İnsanlar işte beni tercih etti diye hatta gurur duymuştur
Adam hep yapar ama onada yapar

L lilybeth bence yapmış olduğunuz hareket fevri falan değil gayet yerinde olmuş eğer üzerine gitmeseniz o an siniriniz geçecek olay soğuyacak belki de zaman aşımına uğrayacak ve erkekleri biliyoruz üstünden vakit geçmiş sen hala orda mısın yaaa diye bir de üste çıkacak ve herhangi bir tepki vermediğiniz için sizi hafife alacaktı. On numara hareket yapmışsınız içiniz rahat olsun kararınızdan geri dönmeyin derim. Seviyorum ya böyle güçlü kadınları helal olsun

zaten üstte çıkmaya çalıştı aklınca
Ben seviyordum biraz anlayış gösterdim sonradan peşimden geldi vs
Sonra yok oturmadı aklımda hep
Sonradan olay çıkarıyorsun diyor üstte çıkıyor

Yok zaten ağzıma geleni saydım
Dönüş olmaz
Oda aramaz sanmam
En sonunda ağladı sinirden
Sinir patlaması yaşadım resmen
Erkeklerin hepsi mi aynı olur ya.Bizim müdürde karısını iş yerindeki bi bayanla aldatmaya çalıştı.Karısına yakalandı .Diğer bayanla gelecek planları falan yaptmış

Çok akıllı kadınsınız. Karısı onu aldattığı için boşamış olabilir. Zaten eski eşini karıştırması bile terbiyesizlik.
Eski eşiyle ne alaka bu durum zaten
Her kadın benim gibi yapar normal yani
Cmt sabahın körü kızın biri msj yazıyor
Ver bakayım yok
Hadi ordan ya

Erkeklerin hepsi mi aynı olur ya.Bizim müdürde karısını iş yerindeki bi bayanla aldatmaya çalıştı.Karısına yakalandı .Diğer bayanla gelecek planları falan yaptmış
Mal işte
O iş yerindeki kadın daha mal inanıyor

Eski eşiyle ne alaka bu durum zaten
Her kadın benim gibi yapar normal yani
Cmt sabahın körü kızın biri msj yazıyor
Ver bakayım yok
Hadi ordan ya

Her kadın senin gibi yapmaz söylediklerine inanacak yada inanmış gibi yapacak kadın çok sen en doğrusunu yapmışsın helal olsun

Her kadın senin gibi yapmaz söylediklerine inanacak yada inanmış gibi yapacak kadın çok sen en doğrusunu yapmışsın helal olsun
Bide beni suçluyor ya şaka gibi
Bana çıkartacak gösterecekti yazışmayı
Beni ağlattı sinir etti
Beni kaybetmeye göze aldı artık
Yapıcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…