İnsanlar işte beni tercih etti diye hatta gurur duymuşturne azimli kızmış işyerindeki.
o mesajlardan sonra seninle 1 yıl daha birlikte olan adamla mı evlendi yani?
o kız midesizmiş ya. insan hayret ediyor.
Olmadım zatenSeviyorum diye ikna olmuş gibi yapmicaksın. Topukların vura vura kaç 1.5 sene çok uzun bi zaman değil kara geçersin
İlk zamanlarda kaybetme korkusu olan bir adamdı neler yapardı nerden nereye işteAyrıl-barış durumu olunca erkekler hiç rahat durmuyor. Doğru karar vermişsiniz.
L lilybeth bence yapmış olduğunuz hareket fevri falan değil gayet yerinde olmuş eğer üzerine gitmeseniz o an siniriniz geçecek olay soğuyacak belki de zaman aşımına uğrayacak ve erkekleri biliyoruz üstünden vakit geçmiş sen hala orda mısın yaaa diye bir de üste çıkacak ve herhangi bir tepki vermediğiniz için sizi hafife alacaktı. On numara hareket yapmışsınız içiniz rahat olsun kararınızdan geri dönmeyin derim. Seviyorum ya böyle güçlü kadınları helal olsunBen çok fevri buldum. Buarada mesaj gördükten sonra üstüne gitmemek gerekirdi bence sakin kalıp gözlem yapılabilirdi. Adamın tavıçrı garip ama mesaj içeriği yanlış değil ki belli ki sessçz kalıp gözlese içi soğurdu
Kendini suçlu hissedip hissetmemesi umrumda değil İnan
Yeminler edip bana saçmalamasına sinir oldum
Niye boşandığı belli oldu.Bide paranoyakmışım ben
Eski eşide benim gibiymiş
Kıskanmışım
Herkes kötü bu iyi zaten
Çok akıllı kadınsınız. Karısı onu aldattığı için boşamış olabilir. Zaten eski eşini karıştırması bile terbiyesizlik.İlk zamanlarda kaybetme korkusu olan bir adamdı neler yapardı nerden nereye işte
zaten üstte çıkmaya çalıştı aklıncaL lilybeth bence yapmış olduğunuz hareket fevri falan değil gayet yerinde olmuş eğer üzerine gitmeseniz o an siniriniz geçecek olay soğuyacak belki de zaman aşımına uğrayacak ve erkekleri biliyoruz üstünden vakit geçmiş sen hala orda mısın yaaa diye bir de üste çıkacak ve herhangi bir tepki vermediğiniz için sizi hafife alacaktı. On numara hareket yapmışsınız içiniz rahat olsun kararınızdan geri dönmeyin derim. Seviyorum ya böyle güçlü kadınları helal olsun
Aptal ya iğreniyorum artık ondanÇok akıllı kadınsınız. Karısı onu aldattığı için boşamış olabilir. Zaten eski eşini karıştırması bile terbiyesizlik.
Çok yakışıklı ya herkes onu kıskanıyor zaten aptalNiye boşandığı belli oldu.
Eski eşi boşa kıskançlık krizlerine girmiyormuş demek ki.
Çok yakışıklı ya herkes onu kıskanıyor zaten aptal
Ne diyeceğini bilemedi işteİlk başta grup mesajı diye yalan atmış , sonra ne alakaysa kızın ilgisine yönelmis.
Ortada yalan varsa bir şeyler mutlaka vardır.
Yok aramaz o şu anBir haber var mı ısrar ediyormu?
Erkeklerin hepsi mi aynı olur ya.Bizim müdürde karısını iş yerindeki bi bayanla aldatmaya çalıştı.Karısına yakalandı .Diğer bayanla gelecek planları falan yaptmışYok zaten ağzıma geleni saydım
Dönüş olmaz
Oda aramaz sanmam
En sonunda ağladı sinirden
Sinir patlaması yaşadım resmen
Eski eşiyle ne alaka bu durum zatenÇok akıllı kadınsınız. Karısı onu aldattığı için boşamış olabilir. Zaten eski eşini karıştırması bile terbiyesizlik.
Mal işteErkeklerin hepsi mi aynı olur ya.Bizim müdürde karısını iş yerindeki bi bayanla aldatmaya çalıştı.Karısına yakalandı .Diğer bayanla gelecek planları falan yaptmış
Yok aramaz o şu an
Engelimi kaldırmış
Kaldırmamı bekliyordur
Asla kaldırmam
Eski eşiyle ne alaka bu durum zaten
Her kadın benim gibi yapar normal yani
Cmt sabahın körü kızın biri msj yazıyor
Ver bakayım yok
Hadi ordan ya
Bide beni suçluyor ya şaka gibiHer kadın senin gibi yapmaz söylediklerine inanacak yada inanmış gibi yapacak kadın çok sen en doğrusunu yapmışsın helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?