Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Ya o kadar çakal ki
Dün zaten o travmayla inanır gibi oldum
Acaba dedim bir an
Ama yok oturmuyor birşeyler

Asla inanma eğer inanmak istersen mesajları görmeden nolur dönme. Onunla konuştukça kafanı karıştıracak iletişimi kes tamamen ve burdaki kadınları dinle. İnan tecrübeyle öğreniliyor çoğu şey ve bu tecrübe sana çok şey öğretecek.

Evet bende onu dedim
Madem ilgisi var sana sende dersin benim hayatımda biri var
Açık açık söylemiyor ki diyor bide
Ben şimdi bunu desem eee ben sana asılıyor muyum diyecek diyor
Ne derse desin
Ya bıraksın ya
Bunun karşı tarafa illa açık açık söylenmesi gerekmiyor ki.Açık kapı bırakılmadığı sürece arsız değilse gurursuz hiç değilse karşı taraf o sinyali her türlü alır zaten.

Bunun karşı tarafa illa açık açık söylenmesi gerekmiyor ki.Açık kapı bırakılmadığı sürece arsız değilse gurursuz hiç değilse karşı taraf o sinyali her türlü alır zaten.
İş ilişkisi olduğu için yazıyormuş öyle canımlı konuşuyormuş ya sallıyor işte
Ne hali varsa görsün
Ben emeklerime acırım

Yok zaten ağzıma geleni saydım
Dönüş olmaz
Oda aramaz sanmam
En sonunda ağladı sinirden
Sinir patlaması yaşadım resmen

İş ikiskisi olsaydı, mesajı anında gosterirdi. İş değil bildiğiniz aşk ilişkisi bu. Ahlaksız, o kızla da flört ediyor anlaşılan ve gormeseydiniz büyük ihtimalle ikinizi de idare edecekti. Karaktersiz çünkü.

Kızın sevgilinize değil, sevgilinizin kıza yazdığından da emin olabilirsiniz. Bu tür erkekler de yalanin sonu gelmez ve hep karşı taraf onlara aşıktır, yersen.

Kızın ona ilgisi olsa ve o yüz vermese sence mesajları göstermez mi. Aksine ayila bayıla gösterir bak sen benim için ne kadar kiymetlisin gör diye. Mantıksız bi yalan olmuş. Sakın acı çekiyorum diye dönme daha çok çekersin. Allah iyilerle karşılaştırsın

Biz de iki yıllık beraberdik bir kız varmıs işyerinden ilgisi varmıs ama benimki uzak duruyodu bır oglen telıne bakarken mesajı gordum. Gercı kavga edınce bana gosterdı bıraz samımı bir mesaj ama orta karar dıyelım üslup. Sonrasında bır sene daha devam ettim cunku bu adamın hıc ama hıc yanlısını gormemıstım. Bana evlenme teklıf edıp aılesı ile tanıstırmıstı bile. Cok sevıyordu benı ama cokkk.
Şimdi gecenın bu saatinde ben bunu yazıyorum o ise işarkadaşı olan kadınla muhtemelen bebeklerini uyutmaya calısıyodur. İki senedir evliler.

Yok artık

ne azimli kızmış işyerindeki.
o mesajlardan sonra seninle 1 yıl daha birlikte olan adamla mı evlendi yani?
o kız midesizmiş ya. insan hayret ediyor.

Göstermiyorsa bitir gitsin ....bu 40yil da olsa içinde kalacak hep aklın kalacak...zor değil bir mesajı göstermek...daha çok kızarmissin da falan hepsi yalan ...kızacak birsey yoksa niye göstermiyor....bir de umarım nikah masasına oturmaazsın ilerde bu çocukla bunların üstüne..icinden nasil da güler

Bide paranoyakmışım ben
Eski eşide benim gibiymiş
Kıskanmışım
Herkes kötü bu iyi zaten
Eski eşimde senin gibiydinin Türkçesi ben hep aynı b.ktum gerizekalı yaratık! en iyisini yapmışsınız ayrılmakla. Merak etmeyin unutursunuz çok uzun sürmez.

Son düzenleme:
Sen de başkasıyla bebek Uyut şekerim...amaaaan

Kadına da bravo gerçekten ne insanlar var yahu:/
Sana bunu yapan o kadına da yapar fırsatını bulunca Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…