Ya o kadar çakal ki
Dün zaten o travmayla inanır gibi oldum
Acaba dedim bir an
Ama yok oturmuyor birşeyler
Bunun karşı tarafa illa açık açık söylenmesi gerekmiyor ki.Açık kapı bırakılmadığı sürece arsız değilse gurursuz hiç değilse karşı taraf o sinyali her türlü alır zaten.Evet bende onu dedim
Madem ilgisi var sana sende dersin benim hayatımda biri var
Açık açık söylemiyor ki diyor bide
Ben şimdi bunu desem eee ben sana asılıyor muyum diyecek diyor
Ne derse desin
Ya bıraksın ya
İş ilişkisi olduğu için yazıyormuş öyle canımlı konuşuyormuş ya sallıyor işteBunun karşı tarafa illa açık açık söylenmesi gerekmiyor ki.Açık kapı bırakılmadığı sürece arsız değilse gurursuz hiç değilse karşı taraf o sinyali her türlü alır zaten.
Yok zaten ağzıma geleni saydımAsla inanma eğer inanmak istersen mesajları görmeden nolur dönme. Onunla konuştukça kafanı karıştıracak iletişimi kes tamamen ve burdaki kadınları dinle. İnan tecrübeyle öğreniliyor çoğu şey ve bu tecrübe sana çok şey öğretecek.
Hepsi birer tecrübe idi böyle bakmak lazım.Gerçi böyle böyle tecrübe değil güvensizlik kazanılıyor bence ya orası ayrı tabi..İş ilişkisi olduğu için yazıyormuş öyle canımlı konuşuyormuş ya sallıyor işte
Ne hali varsa görsün
Ben emeklerime acırım
Yok artıkBiz de iki yıllık beraberdik bir kız varmıs işyerinden ilgisi varmıs ama benimki uzak duruyodu bır oglen telıne bakarken mesajı gordum. Gercı kavga edınce bana gosterdı bıraz samımı bir mesaj ama orta karar dıyelım üslup. Sonrasında bır sene daha devam ettim cunku bu adamın hıc ama hıc yanlısını gormemıstım. Bana evlenme teklıf edıp aılesı ile tanıstırmıstı bile. Cok sevıyordu benı ama cokkk.
Şimdi gecenın bu saatinde ben bunu yazıyorum o ise işarkadaşı olan kadınla muhtemelen bebeklerini uyutmaya calısıyodur. İki senedir evliler.
ne azimli kızmış işyerindeki.Biz de iki yıllık beraberdik bir kız varmıs işyerinden ilgisi varmıs ama benimki uzak duruyodu bır oglen telıne bakarken mesajı gordum. Gercı kavga edınce bana gosterdı bıraz samımı bir mesaj ama orta karar dıyelım üslup. Sonrasında bır sene daha devam ettim cunku bu adamın hıc ama hıc yanlısını gormemıstım. Bana evlenme teklıf edıp aılesı ile tanıstırmıstı bile. Cok sevıyordu benı ama cokkk.
Şimdi gecenın bu saatinde ben bunu yazıyorum o ise işarkadaşı olan kadınla muhtemelen bebeklerini uyutmaya calısıyodur. İki senedir evliler.
Göstermiyorsa bitir gitsin ....bu 40yil da olsa içinde kalacak hep aklın kalacak...zor değil bir mesajı göstermek...daha çok kızarmissin da falan hepsi yalan ...kızacak birsey yoksa niye göstermiyor....bir de umarım nikah masasına oturmaazsın ilerde bu çocukla bunların üstüne..icinden nasil da gülerSevgili hanımlar iyi akşamlar
Erkek arkadasımla telefonundan birşey bakarken bir kızdan whatsapp msjı geldi bu arada saat 9.30 falan sabah
Bakıcam ne bu dediğimde bana grup msjı falan diye geveledi.dedim değil net gördüm telefonu istedim vermiyor bağırmaya başladık birbirimize
Sonra bana o kişiyle iş bağlantısı olduğunu kızın ona ilgisini hissettiğini ama uzak durduğunu vs söyledi tabi inanmadım.yeminler ediyor güya çok inançlıdlr:)şimdi teli verirseymiş bana kavga çıkarırmışım daha çok falan filan .beni eve bırakmasını bir daha da aramamasını söyledim
Bir cafeye gittik peşimden geldi oturdu konuştuk ama ikna olmadım ama seviyorum diye tabi olmuş gibi yaptım
Eve bıraktı evde düşündüm whatsapptan o konuşmayı görmem gerektiğini bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim.
Bir sürü yazıştık ama asla vermiyor
En sonunda ağzıma geleni saydım engelledim
1.5 yıldan beri birlikteyiz
Güvenim o kadar sarsıldı ki erkeklere artık
En masumu bile ki sevgilim düzgün gibi görünür dışardan böyle yaptı
Kime güvenicez?
Telefonuna bakmasam yani uyuyacam daha
Dünden beri kendime gelemedim
Bu adam benim peşimde koşan benim sevgim için çırpınan bir adamdı başta
Ara ara koptuk barıştık
Ama aldatıcağını düşünmezdim
Herkese tavsiye mutlaka takip edin bunları
Lutfen fikrinden cayma akıllı bir kıza benziyorsun umarim dönmezsin bu halinden....hem.halt yesin hem seni de tutsun yanında sakın izin verme sakınTakıntı değil
Dürüst olsaydı gösterirdi
Gözümü kapatıp bu şekilde yaşayamam
Eski eşimde senin gibiydinin Türkçesi ben hep aynı b.ktumBide paranoyakmışım ben
Eski eşide benim gibiymiş
Kıskanmışım
Herkes kötü bu iyi zaten
Sen de başkasıyla bebek Uyut şekerim...amaaaanBiz de iki yıllık beraberdik bir kız varmıs işyerinden ilgisi varmıs ama benimki uzak duruyodu bır oglen telıne bakarken mesajı gordum. Gercı kavga edınce bana gosterdı bıraz samımı bir mesaj ama orta karar dıyelım üslup. Sonrasında bır sene daha devam ettim cunku bu adamın hıc ama hıc yanlısını gormemıstım. Bana evlenme teklıf edıp aılesı ile tanıstırmıstı bile. Cok sevıyordu benı ama cokkk.
Biz de iki yıllık beraberdik bir kız varmıs işyerinden ilgisi varmıs ama benimki uzak duruyodu bır oglen telıne bakarken mesajı gordum. Gercı kavga edınce bana gosterdı bıraz samımı bir mesaj ama orta karar dıyelım üslup. Sonrasında bır sene daha devam ettim cunku bu adamın hıc ama hıc yanlısını gormemıstım. Bana evlenme teklıf edıp aılesı ile tanıstırmıstı bile. Cok sevıyordu benı ama cokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?