Erkek arkadaşımın telefonuna gelen msj...

Tüm erkeklerde var demekki bu teldeki kuş merakı elindekiyle yetinmezler Sakın dönme dönünce iyice arsıza yüzsüze bağlaycaktır bi kere yapan hep yapıyor inan yeminlerine de aldanma
Kime güvenicem bu saatten sonra
Sağlıklı bir ilişki kuramam artık

Yemin ediyor ama mesajı gösteremiyor neden? Yakalamasan neler olacaktı kimbilir. Aynen sadece mesaj olsa da aldatma neticede.

İkinizi bir arada yürütecekti işte o kadar dürüst olup senden özür de dilemezdi gittiği yere kadar idare ederdi .Artık ne kadardır devam ediyorsa ne zamandır seni kandırıyorsa
Belki daha öncede oldu
Bilmiyorum ya gerçekten çok kötü bir duygu

Yemin ediyor ama mesajı gösteremiyor neden? Yakalamasan neler olacaktı kimbilir. Aynen sadece mesaj olsa da aldatma neticede.
Göstermiyor çünkü o konuşmanın öncesi var
Bunun yazdığı şeyler
Tek kızın attığı msj olsa
Al bak der

Gerçekten baktığın zaman aman aman yakışıklı değil ne bilim ben sevdim ama
yani ne senin derdin gerçekten yazık

Yakışıklı olmakla ilgisi yokki hiçbişeyle ilgisi yok adam aldatmaya meyilli bi karakterse inan eninde sonunda yapar. Senle de zerre alakası yok tamamen kişiyle alakalı bu durum. İleri birşey olmadan görmüşsün çok şükür

Bu bile yetti
Travma yaşadım
Hiç beklemediğim insanlar bunu yaptı bana

Bu bile yetti
Travma yaşadım
Hiç beklemediğim insanlar bunu yaptı bana

Aldatılmak gerçekten bi kadının yaşayacağı en büyük travmalardan biri şu an kötüsün ama azalacak 1 haftaya 1 aya eseri kalmaz. Ve çok büyük bi tecrübe başta kötü hissediyosun ama ondan uzaklaşınca inan öyle bi anlıyosunki. Şu an o sana bişeyler dedikçe ilişki tam bitmedikçe kafan karışacak ama ne zaman ki iletişimi tam kesersin o zaman anlıyosun işte ne kadar doğru bi karar verdiğini. Herşey geçiyor inan ilk zamanlar çok zor. Ama zamanla insana öyle büyük bişey katıyoki, iyi yanları da var herşeye iyi açıdan bakmaya çalış bu süreçte yıpratma kendini. Herşey geçiyor. Kimler çıkacak karşına da Rabbim kurtardı seni bu adamdan kimbilir..

Ağzıma gelen herseyi saydım zaten
Sinirden ağladı
Çok üstüne gittim
Engelledim
Hala beni eleştiriyor ya şaka gibi
Aldatma değil ona göre zaten msjlaşmış sadece
İş arkadaşıymış
Ya göster o zaman
Yok
Eeee yani
Defol git dedim bende

Çoook iyi yapmışsın sakın yumuşama daha koşar peşinden o engellemekle de iyi yapmışsın.
Asla pişman da değildir yakalamasan devam edecekti bunu sakın unutma ne söylerse söylesin

Bir konu vardı burada bir zamanlar.
Adam inançlı biriydi baya ve aldatmadığına dair Kur'an a el basmıştı. Nitekim aldattığı ispatlanmıştı.
Bu pislikler dini bile kullanıyorlar yani kendi yedikleri nanelerine

Madem sadece karşı tarafın ilgisi var (Ne hikmetse hepte öyle olur!!) o mesajlarda sizin görmenizi engelleyecek bir durum olmazdı.Tam tersi karşı tarafla yapılmış kendisinin bir ilişkiye sahip olduğu iş ilişkisi dışında mesajlar atılmasının yanlış anlaşılmalara sebebiyet vereceğinden daha dikkatli olunması gerektiğine dair vs. bir konuşma olurdu.Çok iyi yapmışsınız

Çoook iyi yapmışsın sakın yumuşama daha koşar peşinden o engellemekle de iyi yapmışsın.
Asla pişman da değildir yakalamasan devam edecekti bunu sakın unutma ne söylerse söylesin
Onun o kadar derdi varken ben böyle birşey için üstüne gitmişim
Neler neler diyor aptal

Onun o kadar derdi varken ben böyle birşey için üstüne gitmişim
Neler neler diyor aptal

yuh ya utanmadan seni suçlarayak üste çıkacak birde pes yüzsüzlükte zirve. Hem suçlu hem güçlü. Böyle yaparak sana acaba dedirtecek kafanı karıştırmak amacı net.

Evet bende onu dedim
Madem ilgisi var sana sende dersin benim hayatımda biri var
Açık açık söylemiyor ki diyor bide
Ben şimdi bunu desem eee ben sana asılıyor muyum diyecek diyor
Ne derse desin
Ya bıraksın ya

yuh ya utanmadan seni suçlarayak üste çıkacak birde pes yüzsüzlükte zirve. Hem suçlu hem güçlü. Böyle yaparak sana acaba dedirtecek kafanı karıştırmak amacı net.
Ya o kadar çakal ki
Dün zaten o travmayla inanır gibi oldum
Acaba dedim bir an
Ama yok oturmuyor birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…