Kime güvenicem bu saatten sonraTüm erkeklerde var demekki bu teldeki kuş merakı elindekiyle yetinmezlerSakın dönme dönünce iyice arsıza yüzsüze bağlaycaktır bi kere yapan hep yapıyor inan yeminlerine de aldanma
Tabi canım
Hayır ben inançlı insanım yemin ediyorum diyor
Ya onun için görüşmediği için aldatma olmuyor
Msjlaşmak da aldatma
O yüzden rahat yemin ediyor
Ama ilerde görüşecekti belki benden ayrılacaktı orayı sağlama alıp
Belki daha öncede olduİkinizi bir arada yürütecekti işte o kadar dürüst olup senden özür de dilemezdi gittiği yere kadar idare ederdi .Artık ne kadardır devam ediyorsa ne zamandır seni kandırıyorsa
Kime güvenicem bu saatten sonra
Sağlıklı bir ilişki kuramam artık
Göstermiyor çünkü o konuşmanın öncesi varYemin ediyor ama mesajı gösteremiyor neden? Yakalamasan neler olacaktı kimbilir. Aynen sadece mesaj olsa da aldatma neticede.
Belki daha öncede oldu
Bilmiyorum ya gerçekten çok kötü bir duygu
Gerçekten baktığın zaman aman aman yakışıklı değil ne bilim ben sevdim amaBende bu düşüncedeyim herkes böyle gibi geliyor bilmiyorum gerçekten
Gerçekten baktığın zaman aman aman yakışıklı değil ne bilim ben sevdim ama
yani ne senin derdin gerçekten yazık
Bu bile yettiYakışıklı olmakla ilgisi yokki hiçbişeyle ilgisi yok adam aldatmaya meyilli bi karakterse inan eninde sonunda yapar. Senle de zerre alakası yok tamamen kişiyle alakalı bu durum. İleri birşey olmadan görmüşsün çok şükür
Bu bile yetti
Travma yaşadım
Hiç beklemediğim insanlar bunu yaptı bana
Ağzıma gelen herseyi saydım zatenAldatılmak gerçekten bi kadının yaşayacağı en büyük travmalardan biri şu an kötüsün ama azalacak 1 haftaya 1 aya eseri kalmaz. Ve çok büyük bi tecrübe başta kötü hissediyosun ama ondan uzaklaşınca inan öyle bi anlıyosunki. Şu an o sana bişeyler dedikçe ilişki tam bitmedikçe kafan karışacak ama ne zaman ki iletişimi tam kesersin o zaman anlıyosun işte ne kadar doğru bi karar verdiğini. Herşey geçiyor inan ilk zamanlar çok zor. Ama zamanla insana öyle büyük bişey katıyoki, iyi yanları da var herşeye iyi açıdan bakmaya çalış bu süreçte yıpratma kendini. Herşey geçiyor. Kimler çıkacak karşına da Rabbim kurtardı seni bu adamdan kimbilir..
Ağzıma gelen herseyi saydım zaten
Sinirden ağladı
Çok üstüne gittim
Engelledim
Hala beni eleştiriyor ya şaka gibi
Aldatma değil ona göre zaten msjlaşmış sadece
İş arkadaşıymış
Ya göster o zaman
Yok
Eeee yani
Defol git dedim bende
Bir konu vardı burada bir zamanlar.Tabi canım
Hayır ben inançlı insanım yemin ediyorum diyor
Ya onun için görüşmediği için aldatma olmuyor
Msjlaşmak da aldatma
O yüzden rahat yemin ediyor
Ama ilerde görüşecekti belki benden ayrılacaktı orayı sağlama alıp
Onun o kadar derdi varken ben böyle birşey için üstüne gitmişimÇoook iyi yapmışsın sakın yumuşama daha koşar peşinden o engellemekle de iyi yapmışsın.
Asla pişman da değildir yakalamasan devam edecekti bunu sakın unutma ne söylerse söylesin
Onun o kadar derdi varken ben böyle birşey için üstüne gitmişim
Neler neler diyor aptal
Evet bende onu dedimMadem sadece karşı tarafın ilgisi var (Ne hikmetse hepte öyle olur!!) o mesajlarda sizin görmenizi engelleyecek bir durum olmazdı.Tam tersi karşı tarafla yapılmış kendisinin bir ilişkiye sahip olduğu iş ilişkisi dışında mesajlar atılmasının yanlış anlaşılmalara sebebiyet vereceğinden daha dikkatli olunması gerektiğine dair vs. bir konuşma olurdu.Çok iyi yapmışsınız
Ya o kadar çakal kiyuh ya utanmadan seni suçlarayak üste çıkacak birde pes yüzsüzlükte zirve. Hem suçlu hem güçlü. Böyle yaparak sana acaba dedirtecek kafanı karıştırmak amacı net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?