- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Valla aynen oyle, boyle seylere onay vermeyince libidosuz oluyosun burdaNeyse ki şuana kadar destekleyen biri çıkmamış yoksa, libidosu düşük, sexsten bı haber zavallılar olacaktık yine.
Şaka yapmadığı kesin. Ama senin ne düşünmen gerektiğine biz karar veremeyiz. Cinsellik o kadar özeldir ki biri için doğal olan başkasına sapkınca gelebilir. Yani bu tamamen sana ve sevgiline olan güvenine bağlı. Ben şahsen görüntülerimin bırak yayınlanmasını eşimde durmasını bile istemem. Dünyanın bin türlü haki var. Herşeyi bir kenara köy kameranın çalındığını düşün.merhaba kızlar, bu benim ikinci üyeliğim, adminlerin haberi var. hemen konuya giriyorum. bir yıllık ilişkim var. erkek arkadaşımla aramızda cinselllik var. neyse geçen erkek arkadaşım bir şeylerden bahsetti. hani şu you..be'un c*nsel versiyonu olan bir site var "po..hub", çiftler falan orada kendilerine hesap açıp video atarak izlenme sayısına göre para kazanabiliyorlarmış. bir kaç hesap gösterdi. bayağı profesyonel kameralarla kendileri tarafından çekilmiş, yüzler kapalı veya açık video çeken bir sürü hesap var. 15-20milyon izlenmeler söz konusu.1- 2 milyonluk bir kaç video ile 2-3 bin dolar gibi paralar kazanılabliyormuş. erkek arkadaşım bana şakayla karışık, biz de yüzümüz kapalı video çekelim bence dedi. ben bayağı şaşırdım. insanlar tanır dedim, önlem alırız, yabancı hesap gibi açarız dedi, güldüm geçti ama ciddi de gibiydi. o günden beri sürekli bu konuyu açıyor şakayla. profesyonel kamerası falan da var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. erkek arkadaşım şaka mı yaptı yoksa cddi miydi? ciddi ise ne düşünmeliyim, kendimizi izlemeyi seviyorum ama yüzümüz olmasa bile başkalarının bizi izleyecek olması fikri bana çok tuhaf geldi. kabul etsem ilişkimize zaraer verir mi? beni mi deniyor, yoksa teşhirci bir sapık mı kafam çok karışık, lütfen bana bir yardımcu olun.
sizce ne yapmalıyım? size eşiniz/sevgiliniz böyle bir teklifle gelse ne yapardınız?
NOT: paraya ihtiyacımız yok, ikimizin de iyi gelirli resmi işleri var.
Orange:) anladım ben.Bence isteğine bakarsak para karşılığı bedenini satan kadın olur onun adı daaa
Ooorrr........
Tavana bakarak nasıl izliyorlar mesela ? Kız beynim alev aldı hayatağın tavanına ayna yaptıranlar var kız
Erkek arkadaşı onu da hesaplar kaç $$$$Ay bilemedim kazanç düşer mi yoksa sürümden mi kazanirlar
ya satmak falan nereden çıkarıyorsunuz, başka bir erkek söz konusu bile olamaz. beni illa savunur pozisyona getireceksiniz. ben sizden tarafsız fikir almak istemiştim. erkek arkadaşımı savunmak falan istemiyorum ama olayı başka yerlere çekiyorsunuz.Tabi canım .Geliri düşük olan erkeğin sevgilisini satma hakkı tartışılmaz bir gerçek zaten. Biz onu tartışmıyoruz zaten, takılma sen de oralara.
evet, kendilerini izliyor çifler..kameraya kaydetmekten bi tık daha güvenli bir yolciddi misin
Dediğine göre, adamın elinde böyle kayıtlar var. Belkide yayınladı, ağız arıyor siz ne dersiniz diye.
Yarın öbürgün sizi pazarlamayı, yada swingeri da teklif eder bu sapık.
ay ban yedirtcenTavana bakarak nasıl izliyorlar mesela ? Kız beynim alev aldı ha
Bana teklif edemez, izleyemez ve izletemez. O ne ya tam bi sapıklık. Level git gide yükseliyor bu işlerde. Yakında halka açık meydanlara inecekler mahrem diye bir şey kalmadı .Eğer niyetin yoksa sert bi dille uyar.
Ay lütfen ya ne satması ya olur mu öyle şeyya satmak falan nereden çıkarıyorsunuz, başka bir erkek söz konusu bile olamaz. beni illa savunur pozisyona getireceksiniz. ben sizden tarafsız fikir almak istemiştim. erkek arkadaşımı savunmak falan istemiyorum ama olayı başka yerlere çekiyorsunuz.
Ne farkı var biri fiziken biri de göstererek satıyor fark ne ki ?ya satmak falan nereden çıkarıyorsunuz, başka bir erkek söz konusu bile olamaz. beni illa savunur pozisyona getireceksiniz. ben sizden tarafsız fikir almak istemiştim. erkek arkadaşımı savunmak falan istemiyorum ama olayı başka yerlere çekiyorsunuz.
iyi de o eve hicmi başka birileri girmiyor aile fertlerinden birileri demiyor mu kızım o aynanın ne işi var ordaevet, kendilerini izliyor çifler..kameraya kaydetmekten bi tık daha güvenli bir yol
Ay gülerim benay ban yedirtcendur üstü kapalı anlatıyım.yataktasın beyinle iş üstündesin, artık kim alttaysa , altta olan (yüzü tavana dönük ya) tavandaki aynadan o anki hallerini izliyo
Belki ben o an görmek istedim napacam herifi üstümden mi fırlatacamay ban yedirtcendur üstü kapalı anlatıyım.yataktasın beyinle iş üstündesin, artık kim alttaysa , altta olan (yüzü tavana dönük ya) tavandaki aynadan o anki hallerini izliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?