erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka yapmadığı kesin. Ama senin ne düşünmen gerektiğine biz karar veremeyiz. Cinsellik o kadar özeldir ki biri için doğal olan başkasına sapkınca gelebilir. Yani bu tamamen sana ve sevgiline olan güvenine bağlı. Ben şahsen görüntülerimin bırak yayınlanmasını eşimde durmasını bile istemem. Dünyanın bin türlü haki var. Herşeyi bir kenara köy kameranın çalındığını düşün.

Kızlar neden kimse konunun fake olduğunu görmüyor
Kadınların düşüncesini öğrenmeye çalışıyor
Ciddiye alsam neler yazicam da gerek yok
Ayrıca benim burda ilk açtığım konu benzer sayılırdı fakat kimse bana inanmamıştı
Çok şaşkınım ciddiye alip yorum yazanlara

Tabi canım .Geliri düşük olan erkeğin sevgilisini satma hakkı tartışılmaz bir gerçek zaten. Biz onu tartışmıyoruz zaten, takılma sen de oralara.
ya satmak falan nereden çıkarıyorsunuz, başka bir erkek söz konusu bile olamaz. beni illa savunur pozisyona getireceksiniz. ben sizden tarafsız fikir almak istemiştim. erkek arkadaşımı savunmak falan istemiyorum ama olayı başka yerlere çekiyorsunuz.

Durumunuz iyi ama 2000 3000 dolar kazandırıyormuş demeyi ihmal etmiyorsunuz. Teklifini kabul etmediğinizi söylüyorsunuz ama açık kapı da bırakıyorsunuz gibi. Evhamlısınız ama sevgilinizin elinde video olmadığından eminsiniz. Neyse inanmadım ben konuya ama ufak bir ihtimal gerçeklik payı da varsa

Bana teklif edemez, izleyemez ve izletemez. O ne ya tam bi sapıklık. Level git gide yükseliyor bu işlerde. Yakında halka açık meydanlara inecekler mahrem diye bir şey kalmadı . Eğer niyetin yoksa sert bi dille uyar.

O da oldu bu ülkede.
İstanbul LGBT yürüyüşünde çıplak bir kadının oral seks aldığı bir video gördüm...............
Halbu ki yurtdışında LGBT yürüyüşüne gittim uslu uslu eğlenceli pankartlar falan filan
Bazı şeylerin m*kunu çıkarmada üstümüze yok

Ay lütfen ya ne satması ya olur mu öyle şey

Ne farkı var biri fiziken biri de göstererek satıyor fark ne ki ?

ay ban yedirtcen dur üstü kapalı anlatıyım.yataktasın beyinle iş üstündesin, artık kim alttaysa , altta olan (yüzü tavana dönük ya) tavandaki aynadan o anki hallerini izliyo
Belki ben o an görmek istedim napacam herifi üstümden mi fırlatacam neyse neyse biz susalım. Daha yeni bandan döndüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…