- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Bu ayna mevzusu umutsuz ev kadinlarinda vardiay ban yedirtcendur üstü kapalı anlatıyım.yataktasın beyinle iş üstündesin, artık kim alttaysa , altta olan (yüzü tavana dönük ya) tavandaki aynadan o anki hallerini izliyo
baktığımız bütün hesaplar yabancıydı.O da oldu bu ülkede.
İstanbul LGBT yürüyüşünde çıplak bir kadının oral seks aldığı bir video gördüm...............
Halbu ki yurtdışında LGBT yürüyüşüne gittim uslu uslu eğlenceli pankartlar falan filan
Bazı şeylerin m*kunu çıkarmada üstümüze yok
henüz böyle bir karar yok, sadece erkek arkadaşımı anlamaya çalılıyorum, bu normal mi diye
aynen..hatta başkalarıyla yap kamerayı ben tutarım falan da diyebilir nasıl olsa mide yok ikisindedeKiz herseyi bekle daha ck izlensin dye grup seklinde bile teklif eder ...
Onu temizlemek sıkıntı ya tozunu nasıl alıyorlar kiyatağın tavanına ayna yaptıranlar var kız
hahahahahaiyi de o eve hicmi başka birileri girmiyor aile fertlerinden birileri demiyor mu kızım o aynanın ne işi var orda
yok artıkaynen..hatta başkalarıyla yap kamerayı ben tutarım falan da diyebilir nasıl olsa mide yok ikisindede
Sana bu teklifi yapan kişiye erkek arkadaşım mı diyorsun hala? O anda tiksinmen gerekirdi. Ayrıca gerçrkse bu olayı ŞAKA gibi yorumlaman ve buraya aktarman çok üzücü. Kendine üzülya satmak falan nereden çıkarıyorsunuz, başka bir erkek söz konusu bile olamaz. beni illa savunur pozisyona getireceksiniz. ben sizden tarafsız fikir almak istemiştim. erkek arkadaşımı savunmak falan istemiyorum ama olayı başka yerlere çekiyorsunuz.
yatağın tavanına ayna yaptıranlar var kız
Kızlar neden kimse konunun fake olduğunu görmüyor
Kadınların düşüncesini öğrenmeye çalışıyor
Ciddiye alsam neler yazicam da gerek yok
Ayrıca benim burda ilk açtığım konu benzer sayılırdı fakat kimse bana inanmamıştı
Çok şaşkınım ciddiye alip yorum yazanlara
Parayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.Ama bu resmen şeye giriyo ...para karşılığı...
benim tavanda yok ama yatağın karşısında var onunla idare ediyoruz artıkAynayı karıştırma şimdi o güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?