- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Strelitziia
-
Sisme bebegi gecemez asla, o bizim goz bebekimizVaauv bu konu burda gördüklerim arasında top 10’a bir numaradan girdi şu an
Yok artık ya genişlik üstü bişey sanırım bu, senin vücudunu başkası görecek ya adamlığına tüküreyim ben senin sevgilinin
sizin konunuz neydiKızlar neden kimse konunun fake olduğunu görmüyor
Kadınların düşüncesini öğrenmeye çalışıyor
Ciddiye alsam neler yazicam da gerek yok
Ayrıca benim burda ilk açtığım konu benzer sayılırdı fakat kimse bana inanmamıştı
Çok şaşkınım ciddiye alip yorum yazanlara
Hahahaha o konuyu ben de hatırlıyorumSisme bebegi gecemez asla, o bizim goz bebekimiz
Yok artık olan ney? Bunu sizden isteyen adam! derken utandım, başka şeylerde isteyebilir gayet. Nedir yani.yok artık
benim tavanda yok ama yatağın karşısında var onunla idare ediyoruz artık
Hosgeldin janemmm, seni bekliyorduk bizdeLinç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım.
Konuna gelirsek yapmak istiyosan yap, ama senin içinde şüphe varsa ben yapma derim. Çünkü ilişkinin güzel günleri bitip ayrılık kapıya dayandığı zaman isler çok çirkinleşiyor. O ayrılırsa yine sallamayabilir seni, ama olur da sen sıkılır ayrılmak istersen hiç beklemediğin insandan hiç beklemediğin çirkinlikler görebiliyorsun. Türk erkeğiyle olmaz
Kk yi eksi sozluklere dusuren konuHahahaha o konuyu ben de hatırlıyorum
Tabi bir çeşit fantezi ama para olunca isin icinde sevimsiz oluyor...Parayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.
Yok artıkBen de yapmam ama yapana saygı duymak lazım.
Ne için söylemiş olması sizi rahatsız etmez? bence önce siz ne düşünüyorsunuz kafanizda bir netleştirin..sorunuza dönersek teklif asla normal değilParayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.
Türk kadınının da başka birşey beklenmez zaten, temizlik önemli
Belki onlar da yabancı gibi hesap acmistirbaktığımız bütün hesaplar yabancıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?