erkek arkadaşımın tuhaf şakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun bir üst leveli sizi pazarlamak olur. Bunu yapan onu da yapar. O zaman da razı olacak mısınız?

sizin konunuz neydi

Direkt sektöre dalın o halde çok daha büyük paralar dönüyor Ne garip bir ilişkiniz var erkek arkadaşınızın size saygısı bitmiş gibi görünüyor ve ilişkinizede ki bunu birkez değil defalarca size teklif edebiliyor

Linç timi de buralarda toplanmış. Tamam sen sevme niye hemen duyar kasiliyor anlamadım. Ben de yapmam ama yapana saygı duymak lazım.

Konuna gelirsek yapmak istiyosan yap, ama senin içinde şüphe varsa ben yapma derim. Çünkü ilişkinin güzel günleri bitip ayrılık kapıya dayandığı zaman isler çok çirkinleşiyor. O ayrılırsa yine sallamayabilir seni, ama olur da sen sıkılır ayrılmak istersen hiç beklemediğin insandan hiç beklemediğin çirkinlikler görebiliyorsun. Türk erkeğiyle olmaz

Hosgeldin janemmm, seni bekliyorduk bizde

Parayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.
Tabi bir çeşit fantezi ama para olunca isin icinde sevimsiz oluyor...
Kendi kendinizi cekin izleyin,dunyaya yaymanin anlami yok ....diycem de ben bu adama guvenmezdim daha doğrusu
Şüphe icindr soyunurdum artik hep...

Parayı şu şeklilde söyledi, "hatta böyle paralar da kazanılabiliyormuş" gibisinden. yani sadece para için böyle bir şey söyleceğini düşnmek istemiyorum ya.
Ne için söylemiş olması sizi rahatsız etmez? bence önce siz ne düşünüyorsunuz kafanizda bir netleştirin..sorunuza dönersek teklif asla normal değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…