- 30 Ocak 2019
- 24
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi purpleangel33
-
Insanlar arkadasiyla tatile gidemez mi?
Sadece akrabalar mi beraber tatile gider , nerede yasiyorsunuz siz uzayda falan mi ?
Acilen bu sacma kiskancliginiz icin tedavi falan olun yada kendinize guveninizi arttiracak bir yol bulun
Tam tersi açıdan cevap veriyorum birlikte büyüdüğüm aile dostumuzun oğlu var aynı yaşlardayız ve çok samimiyiz her türlü konuyu konuşabiliriz birlikte çok güldük üzüldük tatile gittik kısacası en yakın arkadaş gibiyiz. Ailelerimizde çok samimi görüşür. Eşim bir gün olsun sorun etmedi çünkü bir kadın ve erkek ARKADAŞ olabilir bu gayet normal. Kaldı ki bunun kıskanılacak yanı olsaydı eğer sevgiliniz sizinle değil onunla sevgili olurdu. Lütfen arkadaşlık ve özel ilişki kavramlarını ayırt edelim
Profil fotoğrafınıza bakarak söylüyorum; isterseniz cinsiyet eşitliği konusunda sizinle saatlerce sohbet eder, aforizma üretebilirim hanımefendi. Kim olduğumu bilmeden bu şekilde aşağılayıcı bir üslupla konuşamazsınız. Doğru düzgün okusanız görürdünüz zaten; medeniyet yoksunu bir insan değilim. Sadece bu kıskançlığımı sevdiğim kişiyle çözmenin alternatif yollarını yaşıyorum. Merak etmeyin sizin gibi yargılayıcı ve suçlayıcı biriyle aynı evrende yaşıyoruz, ne yazık ki. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın bir zahmet.
Ahhaaa
Buyudugunuz zaman gelin , seve seve tartisiriz ama henuz olgunlasmamis bireylerle tartismiyorum , o kadar sabirli degilim maalesef
"henüz olgunlaşmamış birey" lol. Tek bir başlığa bakarak amma boş yaptınız. Uzayda yaşamak, tedavi olmak, olgunlaşmamak falan.
karşındaki kadın 40 yaşında sen kimsin de boş yaptın diyorsun? hoşuna gitmediyse doğru düzgün söyle geç. olgun bir konu mu sence şimdi şu açtığın? eleştiriye tahammül edemiyorsan yazma kardeşim ya da üslubunu bozmadan konuş.
Saygı hak edilmez kazanılır birincisi. İnsan psikoloji üzerinde uzmanlık kurduğum alan ikincisi. Anlayacağınız tedavilik bir durumum olmadığını biliyorum. 40 yaşındaki bir kadın beni tanımadan o üslupla benimle konuşamaz. Üslubunu bozana üslup bozulur, ikili insan ilişkileri böyledir. Kimse yaşından dolayı saygı hak etmez. Bir sürü insan düşünce tarzımı düzgün yorumlarla eleştirmiş. Tek bir kişiye laf ettim mi? Kaldı ki insanlar hayatında yalnızca "olgun" problemlerle yüzleşse emin olun hiç problem kalmazdı. Saygı karşılıklı kazanılır. Yapıcı eleştiri yapın bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?