- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi purpleangel33
-
Lol nedir abi ahshaafahdjajsben sana gelip bu kadının yaptığı işe bilmem nesi ne saygı göster demiyorum. o sana düzgün yazmış sen de öyle yaz zor mu? gayet de düzgün üslubu en azından senin gibi "booşşş yaptın llooolllll" değil. aradaki fark da o zaten. hoşuna gitmeyen yorum olunca ne çabuk değiştin ama.
konuda da prenses sendromu var yorumlarında da. çekilecek gibi değil.
milana zaman ayırmaz belki ama bana yazabilirsin istediğin her konuda sabahlara kadar tartışırım.
ben sana gelip bu kadının yaptığı işe bilmem nesi ne saygı göster demiyorum. o sana düzgün yazmış sen de öyle yaz zor mu? gayet de düzgün üslubu en azından senin gibi "booşşş yaptın llooolllll" değil. aradaki fark da o zaten. hoşuna gitmeyen yorum olunca ne çabuk değiştin ama.
konuda da prenses sendromu var yorumlarında da. çekilecek gibi değil.
milana zaman ayırmaz belki ama bana yazabilirsin istediğin her konuda sabahlara kadar tartışırım.
Lol nedir abi ahshaafahdjajs
Acayip guldum gece gece.
Lol nedir abi ahshaafahdjajs
Acayip guldum gece gece.
Sevgili konu sahibi siz de yakin erkek arkadas edinin, onlarla vakit gecirin,tek dayanak sevgili olmasin. Kiskanclik boylece torpulenir belki
instagramdan 9gag'i takibe almış insan tepkisilmao var bir de bizim duruma uygun
Bakın hanımefendi, eğer biri gelip de bana büyüdüğünüzde gelin olgunlaşmamış bireylerle tartışmıyorum derse, daha sonra psikolojik sorunlarım olduğunu veya özgüven eksikliğimin olduğunu iddia ederse boş yaptınız derim. Çünkü kimse kimseye bu derece kişisel bir yorum yapamaz. Benden sana abla tavsiyesi der, yanlışsın bence şu yüzden vb. der düzgünce cevap veririm. Olay budur. Yaşı, mesleği, cinsiyeti falan filan umurumda değil.
Ondan önce empati kurma üzerine olan bir yoruma ayrıca teşekkür ettim çünkü hoşuma gitti. Prenses sendromu olsa burada haklı olduğumu savunurum. Kaldı ki savunmuyorum, buraya gelirken de benim sorunumun zaten bir tam bir çözümü yok diyerek gelmişim.
Kendisinin uğraşmasına gerek yok, zaten fikir üretip tartışma gereği duymuyorum. Kendimi savunacak ve kendimdeki eksiklikleri kabul edecek kadar özgüven sahibiyim ancak boş yapanlara yapıcı olmuyorum, açık ve net.
Benim random gulusle diger uslubum arasinda bir fark yok siritmiyor yani, cok profesyonel yazmiyorum kkda. Sizin genel uslup universitede ders anlatir gibi, yazinizin butunlugune uygun degil,bir yanda aforizma uretebilirim diger yanda lol olmamis onu demek istiyorumRandom gülüş atmakla lol arasında bir fark göremiyorum. Kaldı ki benim de yakın erkek arkadaşlarım var. Medeniyet düşmanı değilim, konunun başında belirttim. Sizde okumadan gruplaşma ve yıkıcı eleştirme sorunu var. Ne yazık. Sadece hiçbir yakın erkek arkadaşımla bu denli yakın olmadığım için empati kuramadım ve buraya yazdım.
Yapıcı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
Benim random gulusle diger uslubum arasinda bir fark yok siritmiyor yani, cok profesyonel yazmiyorum kkda. Sizin genel uslup universitede ders anlatir gibi, yazinizin butunlugune uygun degil,bir yanda aforizma uretebilirim diger yanda lol olmamis onu demek istiyorum
Medeniyet dusmanisiniz demedim zaten, medeni insanlar karsi cinsle arkadas olabiliyor demistim bir diger mesajimda. Hic bir erkek arkadasinizla yakin olamadiysaniz sorunu kendinizde aramalisiniz bence. Hayatimiz boyunca okuyoruz neredeyse, ilkokuldan baslayin,universite bitene kadar kac yil var, hic mi bir erkek arkadasiniz olamadi,hic mi yakin olamadiniz,cocuklukta da mi olamadi,hic mi dertlesmediniz,hic mi ayni yere tatile gidemediniz mesela? Cok tuhaf ya
Simdi soyle bir durum var efendim,sizin arkadaslik anlayisinizla sevgilinizin arkadaslik anlayisi farklidir belki,bana gore dogru olan sevgilinizinki mesela. Herkesin dogrusu farkli,ama ben kendi adima tavsiye ederim cok yakin,evet bu denli yakin bir erkek arkadasiniz olsun, basbasa gezebileceginiz,tatilde ayni yere gidebileceginiz,sevgilinize hesap vermeden dilediginizce gorusebileceginiz biri olsun. Ve kimse sizin bu arkadasliginiza mudahale edemesin mesela.Modern dünyanın aşırı aydın insanı içinizi rahatlatacaksa oturup saatlerce dertleştiğim erkek arkadaşım da oldu. "Çok tuhaf" bir durum yok yani. Kimseyle "bu denli" yakın olmadım dedim. Mesela arkadaşlarım tanışmadı, arkadaşım sayesinde ailelerimiz dost olmadı vs. Bu denli bir yakınlık beni rahatsız etti, istemiyorum dedim. Buradaki düzgün yorumları okuyunca, "ya aslında istememek doğru mu" diye düşündüm.
Size sinek etkisi yaratacak bir derdim olduğu için çok özür diliyorum cidden. Ne tuhaf insanlar var şu dünyada, benim gibi lol.
Ben konuyu tekrar tekrar okudum.
Kızla bir derdin olmadığını söylemişsin.
Kırıcı olmak ya da geri kafalı davranmak istemediğini söylemişsin.
Konunun aslında çözümsüz olabileceğini ama paylaşmak istediğini söylemişsin.
Gidip de görüşme onunla demem demişsin.
Yani gayet güzel şekilde kızla ilgili derdin olmadığını ama ister istemez kiskandigini belirtmişsin.
Bu durumuna bir çözüm arıyorsun. Belli ki farklı bakış açılarını duymak istiyorsun. Eh burası da bunun için var.
E yani bu da çok doğal. Gereksiz bir tartışma yaşanan şey. Üstünüze geliniyor ama yanlış anlaşılma var. Ne Milena art niyetli- sert yazmış olsa da - ne de sen bence.
Simdi soyle bir durum var efendim,sizin arkadaslik anlayisinizla sevgilinizin arkadaslik anlayisi farklidir belki,bana gore dogru olan sevgilinizinki mesela. Herkesin dogrusu farkli,ama ben kendi adima tavsiye ederim cok yakin,evet bu denli yakin bir erkek arkadasiniz olsun, basbasa gezebileceginiz,tatilde ayni yere gidebileceginiz,sevgilinize hesap vermeden dilediginizce gorusebileceginiz biri olsun. Ve kimse sizin bu arkadasliginiza mudahale edemesin mesela.
Belki biz dunyadaki tuhaf insanlardan olabiliriz,bu benim icin sorun olmaz,ama siz cok sinirlisiniz,yapmayinkendinize zarar.
Benim de erkek arkadasim var 8 yillik ama kalkip her konuyu konusmuyoruz ve "çok samimi" degiliz. Sevdigim bir arkadasim ve arada gorusur, konusuruz sadece.
Ben bu "çok samimiyiz" olaylarini oldum olasi sevmem, hatta iliskiye başlamama sebepleri arasina bile girer rahatlikla bu cok samimi kiz arkadas meselesi.
Baştan ses etmeyip işler ciddileşince konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Esasen burasi guzelce tartismak icin var olan bir platform, bazen kendimizde gormedigimiz hatalari buradaki uyeler sayesinde fark ediyoruz ama bence siz alinganlik yapiyorsunuz gereksiz yere. Konunuza gelip yorum yapan insanlara karsi daha ilimli olmalisiniz,uzattiniz vs dememelisiniz, siz burada ev sahibisiniz,begenmediginiz yorumlara cevap verme zorunlulugunuz da yok, bir suru farkli bakis acisiyla yorum gelir cunku. Kimisi uzayda yasadiginizi dusunur,kimisi dagdan inme biri oldugunuzu dusunur,kimisi erkek arkadasiniza kibar yollu sover sayar,kimisi size kizar,kimisine yazdiginiz bir sey komik gelir bende yasadiginiz gibiSinirli değilim, doğru düzgün anlamadan yapılan yorumlara tahammül edemiyorum. Kişisel olarak yeren yorumlar değil yapıcı eleştiriler istiyorum. Sevgilimden hesap sormadım, bunu da taa konunun en başında söyledim. Kimseyi hayatından çıkar demem, bunun kimsenin haddi olduğunu düşünmüyorum. Kadınla erkek arkadaş olamaz çünkü kimyalar uymaz yav gibi saçma sapan bir bakış açım da yok.
Kıskandım diyorum, insanlık hali diyorum. Ve tavsiye bekliyorum. En başında o hanımefendiye gösterdiğim tepkinin sebebi de buydu. Uzattıkça uzattınız cidden. Şu an gayet düzgün bir yorum yapmışsınız mesela. Çok teşekkürler.
Kişisel birşey görmediyseniz bence hiç bu konuyu düşünmeyin. Belki sizin böyle bir arkadaşınız olmadığı için anlamayabilirsiniz ya da nasıl diyebilirsiniz. Ama ailelerde yakın olunca çok farklı oluyor yani nasıl desem benim nişanım düğünüm olduğunda hep onlar koşturdu bahsettiğim çocuk erkek kardeşim gibi hep bu konularda yanımda oldu (bu arada tek çocuğum ben) annesi babasıda aynı şekilde biz birbirimizin evine çok rahat girip çıkarız. Kınamı annesi yaktı yani nebiliyim birsürü güzel anımız var. Her duruma kötü niyetli yaklaşanları sevmiyorum ben böyle gerçekler de var çünküTeşekkür ediyorum böyle güzel bir empati kurdurduğunuz için. Sevdiğim insanın kişisel yaşam alanına saygılıyım, elbette benim de karşı cinsten yakın arkadaşım var. Ancak hiçbiri bu kadar yakın değil. Mesela ailelerimiz birlikte vakit geçirmez. Bu yüzden biraz kişisel algıladığımı düşünüyorum. Bu yorum içime su serpti :)
Benim de bu şekilde ilk okul, lise ve üniversite temelli arkadaşlıklarım var. Hatta erkek arkadaşımla eve çıkmadan önce yalnız yaşıyordum ve doğum günümde gelip sürpriz yapmıştı bir arkadaşım, birlikte geçirmiştik günü. Yani wowow haram gibi bir bakış açım yok ama dediğiniz gibi kimseyle bu denli samimi olmadım. Bu yüzden anlamakta güçlük çekiyorum. Aileleri bile arkadaşlığa başlayınca, durup "nasıl yaa" oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?