erkek arkadaşımın yalan söylediğini düşünüyorum

İş bu raddeye gelmişsen ben 1 kadın,1 erkek bırakabilirim.
Hiç sorun değil sadece emin olmak istiyorum

İyi de ikisinin arasında aşk meşk mesajları yakalamadan,bi yerlerde aşırı samimi vaziyette görmeden ya da itiraf duymadıktan sonra o istediğin eminliği hiçbir zaman bulamayacaksın.
Hislerin varsa doğru ama bundan emin ol

Ben şöyle düşünürdüm kız boş yere bunu yapıyor olamaz.Seninki pas vermiş olmalı :KK14:

İyi de ikisinin arasında aşk meşk mesajları yakalamadan,bi yerlerde aşırı samimi vaziyette görmeden ya da itiraf duymadıktan sonra o istediğin eminliği hiçbir zaman bulamayacaksın.
Hislerin varsa doğru ama bundan emin ol
2 gün zaman verdim,ya beni inandır ya da bitiririm dedim.
Şuan soğuk aramız ben mesafeli davranıyorum.
Dün seni ne kadar sevdiğimi göremiyor musun,bunlar nasıl sözler.Neden eksik birşeyler dedi.Bugünse biraz daha mesafeliyiz.
Yarın akşamı bekliyorum.

Sadece 3 gün birlikteydik sonra arkadaş grubumuz oldu,çok yakın arkadaş olduk dedi.
Ama o gün whatsapp grubunda sadece o kızla konuşuyor olması,birbirlerine sürekli tweet atmaları,birbirlerinin fotoğraflarını sürekli beğenmeleri işkillendiriyor beni
Bu arada erkek arkadaşım benimle birlikte olduktan sonra sadece 1 kez arkadaşına geçmiş olsuna giderken görüştü o kızla.
Istersen ben çekileyim sen onunla devam et de sevgiline
ilişkiye başlandığında karşı cinslerle arkadaşlığa büyük bir sınır konmalı.
Bence bi tercih yapmaya zorla. O kızı tüm sosyal ağlardan çıkarsın whatsapp Cart curt görüşmesin. O zaman sende git eski sevgilinle kanki ol ne güzel dünya. Eğer seni seçmiyorsa postayı koy o adama.

Ona göre ise arkadaşlar.
Samimi arkadaşlar hemde.Benden sonra bir kez yuzyuze gorustuler artık samimi değilim diyor.
Durust olmasını bekliyorum.
Yüzü kızarmadan arkadaşım diyorsa zaten dürüstlük bekleme bence.Ayrıca silinemicek biri demek ki onun için bukadar uzatmış :KK14: O kadar midesi geniş biri muhtemelen sende eski sevgilinle arkadaş olacağını okadar genişsen 4 kişi takılalım istersen de :KK12:

Istersen ben çekileyim sen onunla devam et de sevgiline
ilişkiye başlandığında karşı cinslerle arkadaşlığa büyük bir sınır konmalı.
Bence bi tercih yapmaya zorla. O kızı tüm sosyal ağlardan çıkarsın whatsapp Cart curt görüşmesin. O zaman sende git eski sevgilinle kanki ol ne güzel dünya. Eğer seni seçmiyorsa postayı koy o adama.
Hiç birşey senden önemli değil diye birkaç istemediğim kişiyle gorusmeyi kesti.
Eğer bu kızı hayatından çıkarmayı kabul etmezse herşey gayet açık olur bence.

Yüzü kızarmadan arkadaşım diyorsa zaten dürüstlük bekleme bence.Ayrıca silinemicek biri demek ki onun için bukadar uzatmış :KK14: O kadar midesi geniş biri muhtemelen sende eski sevgilinle arkadaş olacağını okadar genişsen 4 kişi takılalım istersen de :KK12:
Bilmiyorum herşey yarın akşama bağlı.
Bak güveniyordum erkek arkadaşıma.Gerçekten iyi biri olduğunu düşünüyordum.Ama bu olaydan sonra bilemiyorum işte
Asıl sorun o kızla eskiden sevgili olduğunu çok sonra söylemesi.

Peki ya benim erkek arkadaşım nedeb bu denli samimiydi onla?
Sadece kızda yokmuş demek ki birşeylee.
Düşündükçe kendimi dolduruyorum
O zaman sevgilinden yakın zamanda ayrılman gerekir. Bu düşüncelerle ne kadar devam edebilir ki ?

O zaman sevgilinden yakın zamanda ayrılman gerekir. Bu düşüncelerle ne kadar devam edebilir ki ?
Yarın akşamı bekleyip,emin olmak istiyorum.
Tam emin olmadan ayrılmak istemiyorum.
Ondan duymam lazım.
Mesaj atmış 'Herşeyden çok seni sevdiğime inansan keşke' diye.
Beni sevdiğini,çok sevdiğini hissettim hep, beni incitmedi hiç.Ama bu olaydan olunca inancım kayboluyor.

Yorumların tamamını okumadım ama bence aralarında bişey var olsaydı erkek arkadaşın seninle resmini atmazdı değil mi? Zannetmiyorum yani..

Ama kız bence sevgiline takık durumda olabilir bence kızdan yana dikkatli ol.

Yorumların tamamını okumadım ama bence aralarında bişey var olsaydı erkek arkadaşın seninle resmini atmazdı değil mi? Zannetmiyorum yani..

Ama kız bence sevgiline takık durumda olabilir bence kızdan yana dikkatli ol.

Bilmiyorum,hiç birşey bilmiyorum.
Ben erkek arkadaşıma hep güveniyordum.
Ama bu son olayda güvenimi yitirdim.
Belki ikiside masum belki ikiside suçlu.
Sadece emin olmak istiyorum.
Emin olduğumda ona göre hareket edeceğim

Şifresi varsa kızı engelleyin.Ben yengemi böyle kurtardım.
Yok şifresi.
Bunu yapmak istemiyorum işte.Buna gerek varsa neden ilşki yaşayalım ki.Bitirelim daha medeni olur.
Sadece ve sadece gerçekleri öğrenmek istiyorum.
Varsa birşey aralarından çekilirim ben zaten.
Bitiririm.
Ama yediremem kendime böyle alengirli şeyler yapmayı.
Engellesem,silsem ne fayda olacak ki.Bir telefon kadar uzağında.
Ulaşmak isteyen yine ulaşır,ruhum bile duymaz

Baska bazi arkadaslariyla da gorusmesini istememissin. Bence iliskilerde boyle dayatmalar hic hos degil. Ama onun disinda fikirlerini guclu durusunu begendim. Bence sunu coz. Yakin arkadaslar mi yoksa hala iki taraftan birinde bile olsa biseyler var mi. Yakin arkadaslarsa seni tanistirmasini iste dogru soyluyorsa dusunmeden tanistirir yok yalan soyluyorsa biseyler uydurur cunku tanistiramaz cekinir. Hala biseyler varsa gorusmesini istemedigini ama goruseceklerse senin bunu kaldiramayacagini soyleyebilirsin. Cunku eminim ayni durumda olsa o da kaldirmaz.

Baska bazi arkadaslariyla da gorusmesini istememissin. Bence iliskilerde boyle dayatmalar hic hos degil. Ama onun disinda fikirlerini guclu durusunu begendim. Bence sunu coz. Yakin arkadaslar mi yoksa hala iki taraftan birinde bile olsa biseyler var mi. Yakin arkadaslarsa seni tanistirmasini iste dogru soyluyorsa dusunmeden tanistirir yok yalan soyluyorsa biseyler uydurur cunku tanistiramaz cekinir. Hala biseyler varsa gorusmesini istemedigini ama goruseceklerse senin bunu kaldiramayacagini soyleyebilirsin. Cunku eminim ayni durumda olsa o da kaldirmaz.
Görüşmesini istemediğim insanlarda haklılık sebeplerim vardı yani zaten iletişimi kesmesi gerekiyordu.
Ben söyleyeceğimi söyledim ve artık bundan sonrası onun karakterine ve insanlığına kalmış birşey.

Kıza senin ondan hoşlanmadığını söylediyse bir şekilde mesafeliyse kızda senin resimlerini beğenmiyor olabilir .

Kıza senin ondan hoşlanmadığını söylediyse bir şekilde mesafeliyse kızda senin resimlerini beğenmiyor olabilir .
Bildiğim kadarıyla irtibat halinde değiller.Yani konuşmuyor kızla şu an.Ama tabi bu bildiğim kadarıyla.
Ben bu olanlardan sonra zaten kıza irite olmaya başladım.Yani böyle birşey olamaz

Bildiğim kadarıyla irtibat halinde değiller.Yani konuşmuyor kızla şu an.Ama tabi bu bildiğim kadarıyla.
Ben bu olanlardan sonra zaten kıza irite olmaya başladım.Yani böyle birşey olamaz

Aynı grupta demişsiniz belki gruptan birine söyledi o da gitti kıza söyledi .İllaki görüşmesi seni istemiyor demesi gerekmez .

Back
X