- Konu Sahibi 26yasindayim
-
erkek arkadaşın pek tekin değilmiş zaten bitirmen iyi olmuş
engelleme diye bir şey var madem rahatsız ediyor kız engelleseymiş ayrıca sizde sizi rahatsız eden kişiyi engelleyebilirdiniz :))
Bence eskiyi pek deşmemek lazım. O kız veya bir başkası olmuş bitmiş. Kızmakta haklısın. Ben olsam ben de çok kızardım. Ama arkadaşının o kıza meyili var mı buna göre düşün bence. Eskiden eklenmiştir sonra da kalmıştır facebookta. Silin engelleyin gitsin.
Kız şey gibi diyorsun. İki paralık insanlar için birbirinizi üzmeye değmez.
Ben bunun farkına geç vardım ama Allah'a şükür bitanem hep benimleydi.
durumuna gerçekten üzüldüm keşke konuşmasına fırsat verseydin bazı şartlar koysaydın belliki seviyosun kendine böyle şeyler deme nolur:26::26::26::26:
gerçekten bitirdin mi yoksa kızgınlıkla mı söyledin
ilişkisi olduğunu zannetmiyorum çünkü dört aydır birlikteyiz hiç böyle birşey hissetmedim. eskiden olduğuna eminim ama arkadaş listesine eklemesine çok üzüldüm
ama şu da var düşünsene sen birisini seviyosun hemde çok adamın biri geliyo senin facedeki resmine yorum yapıyo madem yüz vermek istemiyosun yorumu sil kardeşim bana 100 kere de arkadaşlık teklifi etse yine silerim yine silerim baktım anlamak istemiyo kendisine söylerim çünkü eğer seviyorsan incitmeyeceksin inciteceksende yüzsüz olmayacaksın.....
siz su dün aksam msj yazan baynsınız sanırım erkek arkadasınızn annesi yüzünden simdide bi kız yüzünden mi kavga ettiniz b ukadar sorun varken zaten birarada kalmanız zor gözüküyo
yorumların silindiğini ilk defa duydum[/Qeğer facede resmi varsa resmi kaldırsın yorum zaten silinir arkadaşlık teklif edince de yoksay oluyo yanlış bilmiyosam:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?