Erkek arkadaşımın yaptığına bakın

26yasindayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
303
26
0
39
Ankara
dün işyerinde arkadaş facebookunu açmıştı bana erkek arkadaşım onun facebookunda ekliydi. bana hakanın resimlerine bir kız yorum yapmış dedi. ben kendi facebook hesabımı rahatsız eden biri olduğu için dondurmuştum. arkadaşımın bilgisayarından baktım bir kız resimlerine garip garip yorumlar yazmış erkek arkadaşım pilot asker kıyafetleriyle çekilmiş bir resmine askeriyenin en yakışıklı teğmeni yazmış bazı resimlerini beğenmiş falan. hakanı aradım ulaşamadım akşam sorarım diye üstelemedim akşamda başka birşey yüzünden kavga ettik sonra bir hafta yokum hakkariye gidiyorum diyince çok üzüldüm ve sormayı unuttum.
gece yatmaya hazırlanırken bir an aklıma geldi. kalktım facebook hesabımı yeniden açtım kızı inceledim duvarına eski aşkımı özledim diye yazmış o an bunlar eskiden sevgiliydi diye düşündüm. hakanın arkadaş listesine baktım kız arkadaşı olarak ekliydi. sonra kızın resimlerini inceledim kız afedersiniz ama şey gibi .... fotoğraflar koymuş. bikinili falan fotoğrafları vardı balık etli güzel bir kızdı. bir an aklıma geldi hakanın bana sürekli çok zayıfsın demesi. demekki böyle balık etli kızlardan hoşlanıyordu belkide bu kızla ilişkileri ileriye bile gitmişti. :26:
gece pek uyuyamadım sürekli rüyamda o kızla uğraştım. ilk defa onu kıskanıordum ve bu nasıl bir his resmen sinirden midem sancıyordu.sabah kalkınca aradım telefonu çekmiyordu. muhtemelen gitmişti. bir hafta da ulaşamayıcağımı düşünerek işyerinde öğle tatilinde mail gönderdim. akşam üstü aradı o kız manyağın teki boşver onu mu kafana taktın diye kızdı. bende arkadaş olarak niye ekledin dedim sürekli mesaj gönderip bunalttı bende arkadaş olarak ekledim ama muhatap olmuyorum dedi. bu saçmalıklara iyice sinirlendim o kızla ilişkide ileriye gittin demi dedim. eskide kalan şeyi niye soruyorsun dedi. nöbetten falan fırsatım olmadı hemen facebooku kapatıyorum dedi. ister kapat ister kapatma umrumda bile değilsin dedim sen zaten benim zayıflığımı beğenmiyorsun ya tama sana göre bir kız mutluluklar size dedim telefonu kapattım aradı aradı açmadım. mesaj attı. mesajı aynen yazıyorum. allah benim belamı versin umarım burda geberirim kurtulursun

engelleme diye bir şey var madem rahatsız ediyor kız engelleseymiş ayrıca sizde sizi rahatsız eden kişiyi engelleyebilirdiniz :))

erkekler işte iyi olmus ayrıldıgınız kafalarında binbir tilki donuyor

Son düzenleme:
şu erkek milletinin başı sıkışınca,istedikleri olmayınca yaptıkları duygu sömürüsü tarzındaki konuşmalarından nefret ediyorum.iyice alçalıyorlar o zaman gözümde ''allah belamı versin inş geberirim'' çok saçma.sakın dediklerinede kanmayın.basbaya kızla görüşmüş,konuşmuş.rahatsız oldu engellemeyi bilmiyordu o zaman sızın haberınız olur vs dıye sıze anlatabilirdi madem kaybetmeyecek kadar seviyor.yanlış anlama vs vs diye. zaten eklemesi baştan saçma.bence kurtul tamamen.

Bence eskiyi pek deşmemek lazım. O kız veya bir başkası olmuş bitmiş. Kızmakta haklısın. Ben olsam ben de çok kızardım. Ama arkadaşının o kıza meyili var mı buna göre düşün bence. Eskiden eklenmiştir sonra da kalmıştır facebookta. Silin engelleyin gitsin.

Kız şey gibi diyorsun. İki paralık insanlar için birbirinizi üzmeye değmez.
Ben bunun farkına geç vardım ama Allah'a şükür bitanem hep benimleydi.

ilişkisi olduğunu zannetmiyorum çünkü dört aydır birlikteyiz hiç böyle birşey hissetmedim. eskiden olduğuna eminim ama arkadaş listesine eklemesine çok üzüldüm

durumuna gerçekten üzüldüm keşke konuşmasına fırsat verseydin bazı şartlar koysaydın belliki seviyosun kendine böyle şeyler deme nolur:26::26::26::26:

ama şu da var düşünsene sen birisini seviyosun hemde çok adamın biri geliyo senin facedeki resmine yorum yapıyo madem yüz vermek istemiyosun yorumu sil kardeşim bana 100 kere de arkadaşlık teklifi etse yine silerim yine silerim baktım anlamak istemiyo kendisine söylerim çünkü eğer seviyorsan incitmeyeceksin inciteceksende yüzsüz olmayacaksın.....

ilişkisi olduğunu zannetmiyorum çünkü dört aydır birlikteyiz hiç böyle birşey hissetmedim. eskiden olduğuna eminim ama arkadaş listesine eklemesine çok üzüldüm

Önemsememiştir kızın ekli olduğunu. Erkekler biz gibi değil ki. Annesiyle de tanışmışsın. Ciddi düşünüyor demek ki.

yorumların silindiğini ilk defa duydum

siz su dün aksam msj yazan baynsınız sanırım erkek arkadasınızn annesi yüzünden simdide bi kız yüzünden mi kavga ettiniz b ukadar sorun varken zaten birarada kalmanız zor gözüküyo

bence gelsin durumuda anlat böyle böyle kadının günahı ne kayınvalide olarak değil komşu olarak ağırlarsın...

siz su dün aksam msj yazan baynsınız sanırım erkek arkadasınızn annesi yüzünden simdide bi kız yüzünden mi kavga ettiniz b ukadar sorun varken zaten birarada kalmanız zor gözüküyo

evet canım dün akşamda yazmıştım. bugün annesi aramıştı üzüldüğünü falan belirtmişti görüşelim falan dedi bende özür diledim konu kapandı. aslında bunu dün gündüz öğrenmiştim ama araya başka şeyler girince konuşmayı unutmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…