Erkek arkadaşımın yeni sevgilisi

Yaz yaz merak ediyoruz:) saçma birşey sorarsa cvp vermezsin

Ay ver şifreni ben yazayım
Neden eski sevgilinin hakkında konuşmaktan korkuyosun ki ? Onun hakkında birşey sorabilir ama cevaplamazsın olur biter

Diyeceği her neyse bence muhatap olma.Büyük ihtimal seni kıskanıyor.irtibat halinde olup olmadığınızı soracak.
İrtibat halinde degilimde birde 2 yil surmustu ilişkimiz bilemedim kafam karısık biti gitti dedim bu kiz cıktı mesaj atip

Ay ver şifreni ben yazayım
Neden eski sevgilinin hakkında konuşmaktan korkuyosun ki ? Onun hakkında birşey sorabilir ama cevaplamazsın olur biter
Korkmaktan ziyade o günlere dönmek istemiyorum hele yeni sevgilisiyle onun hakkinda konuşmak üzer beni

Cvp ver eğer sevglinle ilgili birşey sorarsa deki canım ksr bakma eskiydi bitti gitti hatırlamıyorum bu konuyu konuşmam doğru değil şimdiki sevgilime ayıp olur görürse mesajlari de :))))))) kapak

Arkadaşın dediği doğru siz kimsiniz buyrun diye sor. Sorusunu öğren kesinlikle. Seni kıskanmış ki yazmış. Ya da bir mevzu geçmiş. Sonrasında da geçmiş hakkında soracağınızı bilsem hiç sorun demezdim de. Engelle. Eski erkek arkadaşına da mesaj at. Yen'i sevgilinle konuş aranızdaki sorunlara beni katmayın de. Hem böylece onun seni sorgular gibi soru sorma ihtimalini de bertaraf edersin. Hem dedikoducu durumuna düşmezsin. Ben yaptım, hiç de diyecek lafları kalmıyor. Sen neden aralarını bozasın ki, o düşünmemiş sana mı kaldı.pehh

Yazıyorum valla buyrun kimsiniz dedim kiz 3 dk önce foto paylaşmış herkese acik oha faceden cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…