Haklisiniz bir deneyeyimBuyrun noldu siz kimsiniz falan yazin. Eger bisi derse isinize gelmezse yorum yapmak cevap vermek zorunda degilsiniz. Beni ilgilendirmiyor artik bu konuya cevap veremiycem dersiniz.
:)) Daha dayanamıcam bendeAy coktan cevap vermiştim:) pardon kimsiniz? Deyin
Diyeceği her neyse bence muhatap olma.Büyük ihtimal seni kıskanıyor.irtibat halinde olup olmadığınızı soracak.Azdaha beklicem
Hayır ben de merak ederdim. Yalnız değilsin :)kardişim; herkeste bi cvp yazma geç havalari. bi ben miyim meraklı? alalalalla
İrtibat halinde degilimde birde 2 yil surmustu ilişkimiz bilemedim kafam karısık biti gitti dedim bu kiz cıktı mesaj atipDiyeceği her neyse bence muhatap olma.Büyük ihtimal seni kıskanıyor.irtibat halinde olup olmadığınızı soracak.
Korkmaktan ziyade o günlere dönmek istemiyorum hele yeni sevgilisiyle onun hakkinda konuşmak üzer beniAy ver şifreni ben yazayım
Neden eski sevgilinin hakkında konuşmaktan korkuyosun ki ? Onun hakkında birşey sorabilir ama cevaplamazsın olur biter
Seni kıskanıyor :) Sevgilinin tavırlarından konuştuğunuzu çıkarıyor ve ona duyurmadan sana soracak.:) Mühim bir konu olamazİrtibat halinde degilimde birde 2 yil surmustu ilişkimiz bilemedim kafam karısık biti gitti dedim bu kiz cıktı mesaj atip
Korkmaktan ziyade o günlere dönmek istemiyorum hele yeni sevgilisiyle onun hakkinda konuşmak üzer beni
Arkadaşın dediği doğru siz kimsiniz buyrun diye sor. Sorusunu öğren kesinlikle. Seni kıskanmış ki yazmış. Ya da bir mevzu geçmiş. Sonrasında da geçmiş hakkında soracağınızı bilsem hiç sorun demezdim de. Engelle. Eski erkek arkadaşına da mesaj at. Yen'i sevgilinle konuş aranızdaki sorunlara beni katmayın de. Hem böylece onun seni sorgular gibi soru sorma ihtimalini de bertaraf edersin. Hem dedikoducu durumuna düşmezsin. Ben yaptım, hiç de diyecek lafları kalmıyor. Sen neden aralarını bozasın ki, o düşünmemiş sana mı kaldı.pehhİyi geceler herkese. Dün aksam fb mesaj kutumu açtigimda ayrildigim erkek arkadasımın sevgilisinden mesaj geldigini gordum.birsey konusmak istedigini yazmıs ama ben henuz cevap veremedim. 2 saat evvel yine mesaj aldım birsey sormam lazim lutfen yazmış.ben hala cevap veremedim.konusursam yanliş birsey soylersem diye korktum ama beni nasil buldunda demek istedim. Az once mesaj geldi lutfen... şeklinde. Ben simdi ne yapayım?Lutfen yardımcı olun cevap versem mi vermesem mi anlamadım.
kardişim; herkeste bi cvp yazma geç havalari. bi ben miyim meraklı? alalalalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?