Erkek arkadaşımın yeni sevgilisi

Sonrasında da kararım değişti. Yazışmalardan sonra eski erkek arkadaşına şöyle yazarsın. Sevgilin olduğunu söyleyen biri bana mesaj attı, konunun benimle ilgisi olabileceğini düşündüğüm için cevap vermek istedim. Bana söylememem konusunda uyarıda bulundu ama ben 2 sene geçmişimin olduğu bir insandan, tanımadığım biri için birşey saklamamaya karar verdim. Beni ilişkinizin dışında tutun. Sizi mutluluklar yazarsın.

Cin olmadan adam carpcak bakar misiniz :)
Benimle olan ilişkisini erkek arkadaşına sorduğunda net cevaplar alamiyormus.diyorki beni celiskide birakiyor.siz ayrilali ne kadar oldu onu bile tam soylemiyor bana diyor.ayrica telefonum hala rehberinde kayitliymis neden silmiyorsun dedigimde kalmis farkedemedim demis. Son gunlerde mesajlarina gec cevap aliyormus bir mutlu bir mutsuzmus.bu davranisi normal miymis sizden umudu mu var tamamiyla kesti mi diyor yok artik ya yok artik

Uyumak yok uyuumuyorum uykum yok ki uyumucam uyumamalıyım uyku da neymiş cxxx... Zzzzzz..... eeeee ne soracaksa sorsun artık yavvv

Vuuuuuuu olay olayyyy
Bence kızı tersle. Senin şu an yaptığın çok ayıp de . Erkek arkadaşına söylersen eğer araları bozulabilir.
Dürüst olursan da kızın içi rahat edecek ne yapsak ki sana kaldı hersey :)

Saçma birşey çıkacak demiştim.Başka birini bulmuştur bile o çocuk.

ne şimdi bu? kendi ilişkinizin çatırdamasını bana mı mal etmeye kalkışıyorsunuz? bu muydu lütfen lütfen dediğiniz? yaz ve ekran fotolarını hemen şimdi çocuğa at ki kız hesabı kapatmasın. ya da hiç ters yapma hesabı kapatır hemen çocuğa ispiyonla

bi yandan da üzüldüm yazık be seviyo demek ki

Durust olup asla gorusmedigimi ama kendisini bu seviyeye birdaha dusurmemesi gerektiini mi yazsam simdi napcam ben

eziklik kokusu geldi burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…