- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Ay hayır böyle yazmasın. Böyle yazarsa kız soru sormaz. Vazgeçer.Güvenmediğin adamla neden birliktesin yaz
Allahım ne kızlar var ya.. sevgilisinin eski sevgilisine, sevgilisi hakkında soru soruyor
Güzel yazmissin şimdi ne soracak acaba bu arada çocuksu geldi Yeni kizBiz ayrılalı en azindan benim icin uzun zaman oldu bunu bilerek benide incitmeyecek seyler sorarsaniz sevinirim buyrun dedim
23 benim ya siz?Bu konu adami catlatir.
Tum merakli hanimlar olarak beklemedeyizz
Bu arada yaslar kac?
Erkek arkadasim 92li idi ben 93 kiz ise 95li imisGüzel yazmissin şimdi ne soracak acaba bu arada çocuksu geldi Yeni kiz
Al işte kız çocuksu dedim çıktı . Sevgilisine güvense bu işlere kalkismaz ergen gibi davranıyor şu an ama olsun bakalım ne soracakErkek arkadasim 92li idi ben 93 kiz ise 95li imis
Vuuuuuuu olay olayyyyCin olmadan adam carpcak bakar misiniz :)
Benimle olan ilişkisini erkek arkadaşına sorduğunda net cevaplar alamiyormus.diyorki beni celiskide birakiyor.siz ayrilali ne kadar oldu onu bile tam soylemiyor bana diyor.ayrica telefonum hala rehberinde kayitliymis neden silmiyorsun dedigimde kalmis farkedemedim demis. Son gunlerde mesajlarina gec cevap aliyormus bir mutlu bir mutsuzmus.bu davranisi normal miymis sizden umudu mu var tamamiyla kesti mi diyor yok artik ya yok artik
ne şimdi bu? kendi ilişkinizin çatırdamasını bana mı mal etmeye kalkışıyorsunuz? bu muydu lütfen lütfen dediğiniz? yaz ve ekran fotolarını hemen şimdi çocuğa at ki kız hesabı kapatmasın. ya da hiç ters yapma hesabı kapatır hemen çocuğa ispiyonlaCin olmadan adam carpcak bakar misiniz :)
Benimle olan ilişkisini erkek arkadaşına sorduğunda net cevaplar alamiyormus.diyorki beni celiskide birakiyor.siz ayrilali ne kadar oldu onu bile tam soylemiyor bana diyor.ayrica telefonum hala rehberinde kayitliymis neden silmiyorsun dedigimde kalmis farkedemedim demis. Son gunlerde mesajlarina gec cevap aliyormus bir mutlu bir mutsuzmus.bu davranisi normal miymis sizden umudu mu var tamamiyla kesti mi diyor yok artik ya yok artik
Durust olup asla gorusmedigimi ama kendisini bu seviyeye birdaha dusurmemesi gerektiini mi yazsam simdi napcam benVuuuuuuu olay olayyyy
Bence kızı tersle. Senin şu an yaptığın çok ayıp de . Erkek arkadaşına söylersen eğer araları bozulabilir.
Dürüst olursan da kızın içi rahat edecek ne yapsak ki sana kaldı hersey :)
Cin olmadan adam carpcak bakar misiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?