Erkek arkadaşımın yeni sevgilisi

Evet yazdim muhabbetin akışına gore boyle cevaplayacagım

Evet yazdim muhabbetin akışına gore boyle cevaplayacagım
Ama çocuga kesinlikle mesaj at. Hem ona güvenmeyen kız arkadaşını Görür, hem de sana saygısı artar. Sonrasında da cevap vermezsin, hahahahhaha. Bu yüzden Yen'i sevgilisini terkedip, seni unutmadım diye gelmezse 1 ay sonra karşına ben de birşey bilmiyorum. Gerçi öyle birine de güven olmaz. Kesin Şen'inle alakalı birşey sakladı, kız da farketti, kontrol için.

Elbette cocuga haber vericem arkasından iş cevirmek istemem bunuda yapacagım hele cevap versin kız

İnanın aynı durumdayim ama erkek arkadasim cok iyi bir insandı.onun bilgisi yoksa ve ben hakkinda konuşursam ilişkilerine zarar gelir mi diye düsündüm
Vay be. Olgunlugunuza hayran kaldim.

Bence efendim? Demenizde bi problem olmaz. Sorusuna gore cevapsiz kalip kalmamaya karar verirsiniz

İnanın aynı durumdayim ama erkek arkadasim cok iyi bir insandı.onun bilgisi yoksa ve ben hakkinda konuşursam ilişkilerine zarar gelir mi diye düsündüm

Yanlış bişey söylerim korkusunu anlayamadım ben...kızcağız ne soracaksa söyleyeceksiniz öyle hesaplı hareket ederseniz olmaz sizin söyleyeceğiniz şey ilişkilerine zarar verecekse o ilişki zaten olmamıştır...doģru olan neyse onu söyleyeceksiniz...

bu kadar laftan sonra karışmayın diyeceğim ama...

Ben olsam cevap verirdim.. sonrasini dusunmek bile istemiyorum.. demekki seni kiskaniyor..

Mesaj geldiii
Bu konusmanin aramizda kalip kalmayacagini sordu ve eski erkek arkadasimla su an bir iliskisi oldugunu soyledi.kafasini karistiran birkac sey varmis benimle paylasabilirmiymis

Yanlış bişey söylerim korkusunu anlayamadım ben...kızcağız ne soracaksa söyleyeceksiniz öyle hesaplı hareket ederseniz olmaz sizin söyleyeceğiniz şey ilişkilerine zarar verecekse o ilişki zaten olmamıştır...doģru olan neyse onu söyleyeceksiniz...

bu kadar laftan sonra karışmayın diyeceğim ama...

Mesaj geldiii
Bu konusmanin aramizda kalip kalmayacagini sordu ve eski erkek arkadasimla su an bir iliskisi oldugunu soyledi.kafasini karistiran birkac sey varmis benimle paylasabilirmiymis
Güvenmediğin adamla neden birliktesin yaz
Allahım ne kızlar var ya.. sevgilisinin eski sevgilisine, sevgilisi hakkında soru soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…