ben arıyorum bu kadar iyisiniben de merak ettim:)))
ne tatIısınMerhaba. Oncelikle başligi farklı yazmisim o anki heyecanımdan ama mesajda zaten aciklamiştim eski erkek arkadasım oldugunu.ayrilma sebebimiz farkli sehirlere okumaya gitmek ve arada gelisen paranoyalardi.daha özel sebeplerde var ama zordu bizim için hersey.ben kıza asla eski sevgilim bana soyle iyiydi böyle guzeldi demedim yazmadim aslada yazmam ben sadece onu buraya yazdım eskileri hatirlayinca hep iyi seyler geldi aklıma çunku duygusal anlamda dun aksam cok kotu oldum bunu yaşamayan bilemez.
Derdim elbette kuçuk kabul ediyorum ama bende bunu anlatıp rahatlama ihtiyacı duydum hazır diyet konusu icin siteye kaydolmuşken dok içini gitsin zuhre dedim.
Kızı yermedim ben ona normal cevaplar verdim.kendisinin mesajlarıda normaldi elbet.ama bir iliskiye basladıgımızda o insani taniriz zamanla gidip eski sevgililerine sormayız bilemeyiz insanlar incinirmi yada ne dusunur.sabrederiz cok sevsekte duzelmiyorsa caresine bakariz.dedigim gibi hepsi bu idi.gonulden tesekkur ederim derdime ortak olan herkese
neden kimse mesajlarına direkt olayı yazıp bitirmiyor da böyle işkence çektirior. birşey sorucam, 2. msj : önemli ama ?İyi geceler herkese. Dün aksam fb mesaj kutumu açtigimda ayrildigim erkek arkadasımın sevgilisinden mesaj geldigini gordum.birsey konusmak istedigini yazmıs ama ben henuz cevap veremedim. 2 saat evvel yine mesaj aldım birsey sormam lazim lutfen yazmış.ben hala cevap veremedim.konusursam yanliş birsey soylersem diye korktum ama beni nasil buldunda demek istedim. Az once mesaj geldi lutfen... şeklinde. Ben simdi ne yapayım?Lutfen yardımcı olun cevap versem mi vermesem mi anlamadım.
evlenip- boşanmış olsanız kızın yaptıgını anlarım. bu neden ilk karısından ayrıldı ki diye düşünüp sormak isteyebilir.Evet bunu yapmam lazım zaten biten giden ilişki yine hatirladim fena oldum
Aynı şehirde değiliz ben cevap verdim.dediğiniz gibi olumsuz birşey yazmadim mesajlarida silmedim.Aynı şehirdeysen cevap ver bence.Huyunu bilmiyorsun sonuçta.Bak ısrarla yazıyo.Bu sefer öğrenip çıkıp işyerine filan gelmesin.Eğer birşey sorarsa cevap verirsin nolcak.Olumsuz bişey diyip kimseyle kötü olma.
çok tesekkur ederim.daha mesaj atacagini zannetmiyorum.üzüldüm ama gecip gidecek.15 sayfa okudum noldugunu ogrenmek icin ilk.mesajinizi duzenleyip olanlari mesajlari cvplari yazarsaniz iyi olur. Cok olgun davranmissiniz uzatmak sizi uzer bence engelleyin bidahasi olmasin.
çok çok tesekkur ederim :)sizede sonsuz mutluluklar versin rabbimne tatIısın
mutIuIukIar:)
neden kimse mesajlarına direkt olayı yazıp bitirmiyor da böyle işkence çektirior. birşey sorucam, 2. msj : önemli ama ?
3- 4-5-5667584599 acayip önemliii...
off opfff
değil mi? kim ne derse desin herkes şaşirir ne alaka der once. bende tum yazdiklarinizi geçirdim aklımdan.cok degisik bir histievlenip- boşanmış olsanız kızın yaptıgını anlarım. bu neden ilk karısından ayrıldı ki diye düşünüp sormak isteyebilir.
belki bu kız da böyle birşey düşündü ? cocıgun garip halleri varsa sormak istemiştir ?
yada dolandırıcı ?
yada sadece seni görmek nasıl birşey oldugunu anlamak istedi ?
yada ve yada....
takıldığın yerde çekinme sor yaz en son
Valla çok doğru. Matematik problemi gibi ilişkiler kurarsalar, olacak bu işte.
Tamam havalıyız, bağımsız, özgüvenli kadınlarız ama ilişkimizde sıkıntı yaşayınca gidip erkek arkadaşımızın sevgilisinin omzunda ağlamamalıyız. Düşmanımız değil kimse katılıyorum, ama Güzin abla mı ayol karşındaki?
Neticede bir geçmişleri var, azıcık düşünceli ol. Milletin eski anısını, acısını canlandıracak hamleler yapma. Bazı şeyleri bazen ömür boyu duymak istemeyiz. Mesela hayatımdan giden birisi var, bu insanla alakalı bir şey konuşmayı ömrüm boyunca istemiyorum. Biri gelip konuşmaya kalkarsa fena olur.
Bunun hassaslıkla, ilişkime sahip çıkmakla, çok sevmekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sırf kendim için, bencilce tanımadığım bir insandan medet ummak olarak görüyorum. Neden böyle yapıyor, sende de böyle miydi nedir ya?
İlk basta tamam dedim kız beni trolleyecek.niyetinden emin olamadım.sonra sonra birkac cumlesi daha oldu buraya yazmadıgım beni gecmise goturdu bu durumda ben ne yapıyordum su olayda ne yaptım vesaire.bende iliskimde sorunlar yasadim ama kimsem yoktu bana akil verecek.iliski yasadigim ınsanı okuyacagım kitapta yoktu elimde.napalım saglik olsun bu saatten sonra.Ne gurursuz kadinlar var yahu.. Buralarda okuyup gordukce hayrete düşüyorum....
Eski sevgiliden referans isteyecek kadar gerizekalilar ustelik...
Sanki supurge tavsiyesi istiyor...
sen çok tatlış bir insansın umarım hiç üzülmezsin:)İlk basta tamam dedim kız beni trolleyecek.niyetinden emin olamadım.sonra sonra birkac cumlesi daha oldu buraya yazmadıgım beni gecmise goturdu bu durumda ben ne yapıyordum su olayda ne yaptım vesaire.bende iliskimde sorunlar yasadim ama kimsem yoktu bana akil verecek.iliski yasadigim ınsanı okuyacagım kitapta yoktu elimde.napalım saglik olsun bu saatten sonra.
Yani karşısındaki insan yani, kurmalı robot değil. Kılavuz aramak nedir?İlk basta tamam dedim kız beni trolleyecek.niyetinden emin olamadım.sonra sonra birkac cumlesi daha oldu buraya yazmadıgım beni gecmise goturdu bu durumda ben ne yapıyordum su olayda ne yaptım vesaire.bende iliskimde sorunlar yasadim ama kimsem yoktu bana akil verecek.iliski yasadigim ınsanı okuyacagım kitapta yoktu elimde.napalım saglik olsun bu saatten sonra.
çok tesekkür ederim nasıl mukemmel insanlarsınız..dilediginiz bütün iyiliklerin bin kat güzelini yaşayın insallah :)sen çok tatlış bir insansın umarım hiç üzülmezsin:)
yanlış anlasilacagimi dusundugumden bu kadar net yazamadim burda. ben arkadasımı 2 yılda biraz tanıdıysam derdi tasasi olmasa insanlara boyle davranmaz yada ben hic tanıyamadım.kızada diyemedim neler oldu bitti aranızda diye.karmakarisik kaldımYani karşısındaki insan yani, kurmalı robot değil. Kılavuz aramak nedir?
Biz ilişkilerimizi böyle mi yaşıyoruz?
Hem bu biraz da sorunlardan kaçmak oluyor. He bana kötü davranıyor, ilgilenmiyor, o halde eski kız arkadaşına sorayım belki arkamdan iş çeviriyorlardır. Bu nasıl bir düşünme şeklidir. Direkt suçlama psikolojisi var. Kendine hiç bakmadan, hemen milleti suçluyor. Kızım belki adam mutlu değil senle, bazı şeyler yolunda gitmiyor. Ya bunu böyle yapacağına git adama sor, niye mutsuzsun de, öğrenmeye çalış. Senden kaynaklı bir şey ise, düzeltebileceksen düzelt. Yok ben gelemem böylesine dersen de yol ver paşalar gibi. Ama gidip de elin tanımadığın kadınının eteğine yapışıp da masal dinleme gözünü seveyim ya!
çok tesekkür ederim nasıl mukemmel insanlarsınız..dilediginiz bütün iyiliklerin bin kat güzelini yaşayın insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?