Erkek arkadaşımın yeni sevgilisi

Ne kadar olgunsunuz ya :) Takdir ettim...

Şu anda üzüldüm kıza ya .
Ama sende kankalik yapamazsin tabi ki.
Bu konuyu kapatın burda sende üzülme oda .
Zaten adam da sıkıntı var yani yürümez yazık kiza
Yapamam bende mahvolurum

Aferin canım sen dürüst ol da gerisini boşver daha fazla uzatmasina izin verme . Bi soru falan daha sorarsa benim işim gücüm var kar bakmayın da bunlarla ugrasamam de kapat konuyu .
En doğrusu haklisiniz kesecegim

Ne kadar olgunsunuz ya :) Takdir ettim...
Cok ama cok tesekkur ederim

O cocuk boyle biri değildi sanki onun hakkinda degil elalem hakkında konusuyorum kizla.beni hic uzmedi boyle her sorunu anlattı dinledim oda dinlerdi
Sizinle frekanslar tutmuş bir şekilde yine yürümemiş ilişki .
O kızla frekans tutmadığı gibi kopuk bi ilerleyistedirler belki de yani demem o ki eski erkek arkadaş herkese ılımlı olamayabilir samimiyeti kuramamışlar belli ki...

Hangisine üzülcem bilemedim uyku haram bana bu gece.kizin yerine koydum kendimi evet hakli ama iki yildir tanidigim insandan bu sekilde haber almak mahvetti beni.sorunlar yasiyor belli tanirim onu kimseyi boyle incitmezdi of allahim yardim et bana

Evet beni sorduguna gore surekli kaldiramamış olabilir haklıdır elbet kendine göre

Şu sebepten silmicem kimseye guvenemem olur ya kiz der bana bunu bunu dedi kanitim olsun dunyada neler olmuyor

Niye böyle yapıyorsun canım gece olduğu için belki de duygusalliga kapildin.
Uzulecek durum yok ya hayatına devam et sen gül gez Eğlen.
Şenlik birsey yok hiç takma kafana .
Elleme kız sordu cvbini aldı .
Sende cvp verdin doğruyu yaptın .
Oğlan a üzülme hiç valla senle olmamış şimdi birini bulmuş boşver sen onu yaa sorunu varsa da seni bağlamaz ki salla yaa önüne bak sen inan eski den birsey olmuyor

Yollamicam herkesin yorumu basım ustune uykusuz kalip cevaplar yaziyorsunuz cok tesekkur ederim anlatamam size veediginiz destegi

Ayrilan bendim aklima o kadar sey geliyorki iyi kotü herşey o insanin yasadklari benim yasadiklarim suan o kızın uzuntusu. Cok tesekkur ederim yorumubuz icin

Yani ben Hale'n yollaman taraftarıyım. Ne zaman iyiniyetli davransam, başıma iş açıldı. Biraz da çocuksu bir tip olduğu için, ruhunuz bile duymadan eski erkek arkadaşına saçma sapan şeyler söyleme ihtimali de geliyor aklıma. Haber vermeniz durumunda siz peşinden koşuyor konumuna düşmezsiniz. Sadece olabilecek şeylerin önünü almış olursunuz. Tabi kendi kararınız.

Evet o ihtimalden dolayi mesajlari silmicem.simdi eski arkadasımla konusmaya hazır degilim dediginiz gibi bir olay yasadigimda kanitlarim hazir.

Bence güzel cevap vermişsiniz ama yüz bulup da her şeyi sormasına da izin vermeyin artık. Kibar konuştuğunuz için sürekli her sorun yaşadığında size sarma potansiyeli var. "Daha fazla cevap veremeyeceğim, fazla bile konuştum aslında. Hem eski ilişkimin arkasından konuşmam hem de ikinizin ilişkisine dahil olmam hoş olmaz" deyin geçin tekrar tekrar yazarsa. Eski sevgilinize konudan bahsetmeyin, ama ola ki bir laf söz olursa diye konuşmaları saklayın.

Ve Allah yolunu bahtıni acik etsin dedim daha bişey yazmadi. Güzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.

brnim icin bitip gitmis birsey bu kuskularinij cvbi erkek arkadasinda bende degil de

bu kizin face gercekmi eski erkek arkadasinin oyunu olabilirmi geri donus icin boyle bisey yapiyo olabilirmi

İlk defa online bi platformda dert paylaştim ve kadin dayanismasinin desteginin gucunu tekrardan gordum.hepiniz mukemmel insanlarsiniz uyumadiniz beklediniz gerekirse.ne kadar tesekkur etsem az bu hayatta kadinin halini yine kadinlar anliyor.
Rica ederim.Kadın dayanışması bu ülke için bile şart.

brnim icin bitip gitmis birsey bu kuskularinij cvbi erkek arkadasinda bende degil de

bu kizin face gercekmi eski erkek arkadasinin oyunu olabilirmi geri donus icin boyle bisey yapiyo olabilirmi
Evet gercek emin oldum bazı fotoğrafları herkese acik.insallah anlamistir daha konusamayacagimi onunla

Kız da kötü bi niyet yok. Seni eski sevgilisi olarak görmeyip sanki çocuğun yakın arkadaşıymışsın fikir almak istemiş. Demekki kız zor durumda sıkışmış seviyor vazgeçemiyor bi çözüm arıyor.

Kıza ezik felan denmiş hiç öyle değil bence kibar ve hassas biri bence oda. Kaçımız sevgilimizin eski sevgilisine hareketlerini anlamlandıramıyorum en iyi tanıyacakta sizsiniz diye mesaj atarız? çoğumuzun ilk gördüğü yerde bakışlarımızla döveceğimize eminim :)

Güzel cevap vermişsin ama bi sorun olmadıktan sonra yazışmalardan eski erkek aRkadaşına bahsetme kızkıza konuştuk aramızda kalsın diye düşün güvenmiş anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…