- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Ben ona detaylıca cevaplar veremeyeceğimi ve her ilişkiye basladigimizda karsimizdakini birden degil zamanla tanıdığımizi sabretmesi gerektigini elimden baska birsey gelmeyecegini yazdim ve boyle biri degildi benim tanidigim insan belki baska dertleri var dedim
Yapamam bende mahvolurumŞu anda üzüldüm kıza ya .
Ama sende kankalik yapamazsin tabi ki.
Bu konuyu kapatın burda sende üzülme oda .
Zaten adam da sıkıntı var yani yürümez yazık kiza
En doğrusu haklisiniz kesecegimAferin canım sen dürüst ol da gerisini boşver daha fazla uzatmasina izin verme . Bi soru falan daha sorarsa benim işim gücüm var kar bakmayın da bunlarla ugrasamam de kapat konuyu .
Cok ama cok tesekkur ederimNe kadar olgunsunuz ya :) Takdir ettim...
Sizinle frekanslar tutmuş bir şekilde yine yürümemiş ilişki .O cocuk boyle biri değildi sanki onun hakkinda degil elalem hakkında konusuyorum kizla.beni hic uzmedi boyle her sorunu anlattı dinledim oda dinlerdi
Evet beni sorduguna gore surekli kaldiramamış olabilir haklıdır elbet kendine göreSizinle frekanslar tutmuş bir şekilde yine yürümemiş ilişki .
O kızla frekans tutmadığı gibi kopuk bi ilerleyistedirler belki de yani demem o ki eski erkek arkadaş herkese ılımlı olamayabilir samimiyeti kuramamışlar belli ki...
Şu sebepten silmicem kimseye guvenemem olur ya kiz der bana bunu bunu dedi kanitim olsun dunyada neler olmuyorYazıştıklarınızı kızın ağızından söz dahi almış olmasanız bile eski sevgilinize yollamak bana hiç doğru gelmedi.
En fazla yazışmaları silmezsiniz bi durum olduğunda dursun ki sanmiyorum..
Hangisine üzülcem bilemedim uyku haram bana bu gece.kizin yerine koydum kendimi evet hakli ama iki yildir tanidigim insandan bu sekilde haber almak mahvetti beni.sorunlar yasiyor belli tanirim onu kimseyi boyle incitmezdiof allahim yardim et bana
Yollamicam herkesin yorumu basım ustune uykusuz kalip cevaplar yaziyorsunuz cok tesekkur ederim anlatamam size veediginiz destegivalla sakın ciddiye alıp yollama burda oğlana söyle dediler diye makarası döndü.
eziklik diye galeyana getirenlere de uyma.
ben kıza cidden çok üzüldüm. şuan inanmak istiyo, kalsa kalamıyor gitse gideniyo yazık üzgünüm ya
Ayrilan bendimNiye böyle yapıyorsun canım gece olduğu için belki de duygusalliga kapildin.
Uzulecek durum yok ya hayatına devam et sen gül gez Eğlen.
Şenlik birsey yok hiç takma kafana .
Elleme kız sordu cvbini aldı .
Sende cvp verdin doğruyu yaptın .
Oğlan a üzülme hiç valla senle olmamış şimdi birini bulmuş boşver sen onu yaa sorunu varsa da seni bağlamaz ki salla yaa önüne bak sen inan eski den birsey olmuyor
Evet o ihtimalden dolayi mesajlari silmicem.simdi eski arkadasımla konusmaya hazır degilim dediginiz gibi bir olay yasadigimda kanitlarim hazir.Yani ben Hale'n yollaman taraftarıyım. Ne zaman iyiniyetli davransam, başıma iş açıldı. Biraz da çocuksu bir tip olduğu için, ruhunuz bile duymadan eski erkek arkadaşına saçma sapan şeyler söyleme ihtimali de geliyor aklıma. Haber vermeniz durumunda siz peşinden koşuyor konumuna düşmezsiniz. Sadece olabilecek şeylerin önünü almış olursunuz. Tabi kendi kararınız.
Ve Allah yolunu bahtıni acik etsin dedim daha bişey yazmadi. Güzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.Bence güzel cevap vermişsiniz ama yüz bulup da her şeyi sormasına da izin vermeyin artık. Kibar konuştuğunuz için sürekli her sorun yaşadığında size sarma potansiyeli var. "Daha fazla cevap veremeyeceğim, fazla bile konuştum aslında. Hem eski ilişkimin arkasından konuşmam hem de ikinizin ilişkisine dahil olmam hoş olmaz" deyin geçin tekrar tekrar yazarsa. Eski sevgilinize konudan bahsetmeyin, ama ola ki bir laf söz olursa diye konuşmaları saklayın.
brnim icin bitip gitmis birsey bu kuskularinij cvbi erkek arkadasinda bende degil deCin olmadan adam carpcak bakar misiniz :)
Benimle olan ilişkisini erkek arkadaşına sorduğunda net cevaplar alamiyormus.diyorki beni celiskide birakiyor.siz ayrilali ne kadar oldu onu bile tam soylemiyor bana diyor.ayrica telefonum hala rehberinde kayitliymis neden silmiyorsun dedigimde kalmis farkedemedim demis. Son gunlerde mesajlarina gec cevap aliyormus bir mutlu bir mutsuzmus.bu davranisi normal miymis sizden umudu mu var tamamiyla kesti mi diyor yok artik ya yok artik
Rica ederim.Kadın dayanışması bu ülke için bile şart.İlk defa online bi platformda dert paylaştim ve kadin dayanismasinin desteginin gucunu tekrardan gordum.hepiniz mukemmel insanlarsiniz uyumadiniz beklediniz gerekirse.ne kadar tesekkur etsem az bu hayatta kadinin halini yine kadinlar anliyor.
Evet gercek emin oldum bazı fotoğrafları herkese acik.insallah anlamistir daha konusamayacagimi onunlabrnim icin bitip gitmis birsey bu kuskularinij cvbi erkek arkadasinda bende degil de
bu kizin face gercekmi eski erkek arkadasinin oyunu olabilirmi geri donus icin boyle bisey yapiyo olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?