Erkek arkadaşımın yeni sevgilisi

İnanın aynı durumdayim ama erkek arkadasim cok iyi bir insandı.onun bilgisi yoksa ve ben hakkinda konuşursam ilişkilerine zarar gelir mi diye düsündüm

O cocuk boyle biri değildi sanki onun hakkinda degil elalem hakkında konusuyorum kizla.beni hic uzmedi boyle her sorunu anlattı dinledim oda dinlerdi

Niye ayrildiniz ki siz hep iyi bahsediyorsun.

ayy ben olsam çatlamıştım şimdiye :))) . Bence yazın , baktınız saçmalıyor. Engellersiniz .

pardon yazmışsınız zaten :)

çok iyi bahsetmişsiniz .. özel olmazsa neden ayrıldınız acaba ? çok merak ettim

ay ben çatlardım ya
kesin yazardım yani hayırdır ne oldu falan diye..bence sizde yazın
sonradan acaba ne yazacaktı diye düşünmekten iyidir.lütfen falan yazdığına göre iyi biri belki kötü bir niyeti yoktur

ben de olgunluğunuzu takdir ediyorum. 37 yaşındayım ben ve yapacağım şey, kıza hiiç cevap vermeden eski sevgilime, yeni sevgilini al başımdan yazardım heralde. hiç başka işimiz kalmadı da bide eskilerin yenileriyle mi uğraşacağız.

Verdigi cevap
Davranislarindaki tutarsizliklardan kac gecedir uyuyamiyorum şuphelerim var kimseye anlatamıyorum en doğrusu onu taniyan birine sorup konuşmakti caresiz kaldıgımdan yazdım size

böyle bir eziklik olamaz
kadınlarımız iyice şaşırdı erkek erkek diye
bunun muhatabı ben değilim diyerek kapatın bence konuyu

Mesaj geldiii
Bu konusmanin aramizda kalip kalmayacagini sordu ve eski erkek arkadasimla su an bir iliskisi oldugunu soyledi.kafasini karistiran birkac sey varmis benimle paylasabilirmiymis

o ne o takviye destek mi alcakmış..

eski sevgilimin yeni sevgilisine tavsiye; takıldığın yerde bana sorabilirsin

Bu konuyu acan canim cok mu polyana yoksa ben mi cok art niyetliyim? hayir yani banane eski sevgilimin iliskisinin zedelenmesinden umrumda olmaz hatta zedelensin mümkünse eski sevgilisinin sevgilisinden mesaj gelen biri olarak ben benim hayatım artik cok farkli uzak durursaniz sevinirim demistim

Buradaki konu cidden bana çok saçma ve çocukça geldi
Bu işte bir iş var.
Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geldi. Başlık bile sevgilimin yeni sevgilisi gibi bir şey. Eski sevgilinin yeni sevgilisi halbuki. Bir de yani hep eski sevgilim bana şöyle iyiydi,böyle iyiydi tavırları. Karşıdaki kız bir şey soruyor , artniyetliyse niye cevap veriyorsun değil mi? Yok değilse niye arkasından bir şeyler söylüyorsun ? Bana basbayağı konu sahibi egosunu kasarken vicdan duyup içini rahatlatmaya çalışıyor gibi geldi. Gerçekten dert edindiği bir durum yok burada. Eski sevgili iyiyse neden ayrilinir ? Keşke bdvde gerçekten dert edinilecek konular sayfalarca sürse. Böyle ufurukten şeyler değil .

hiçbr şekilde karışma cevap verme,bu tür konularda canı yanan hep 3. kişi olur.takma bence

Bence cvp ver ne öğrenmek istediğini öğren merakın geçsin sonrada bunun cevabı bende değil ki böyle birşeyi sevgilinle görüş benide bir daha rahatsız etme de hem merakını giderirsin hemde cvp vermeden konuyu kapatmış olursun ama bunu yaparsanda sakın konuşmayı silme

Valla ben soruyu öğrenir sonrada git erkek arkadaşına sor derdim. Banane kızın uzulmesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…