- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
bencede fazla yuz vermeyin sahsen ben erkek arkadasimin eski sevgilisine asla onu sormazdim ya bu gercekten toy saflikla yaziyo yada bu iste baska bisey varEvet gercek emin oldum bazı fotoğrafları herkese acik.insallah anlamistir daha konusamayacagimi onunla
İnanın aynı durumdayim ama erkek arkadasim cok iyi bir insandı.onun bilgisi yoksa ve ben hakkinda konuşursam ilişkilerine zarar gelir mi diye düsündüm
O cocuk boyle biri değildi sanki onun hakkinda degil elalem hakkında konusuyorum kizla.beni hic uzmedi boyle her sorunu anlattı dinledim oda dinlerdi
Verdigi cevap
Davranislarindaki tutarsizliklardan kac gecedir uyuyamiyorum şuphelerim var kimseye anlatamıyorum en doğrusu onu taniyan birine sorup konuşmakti caresiz kaldıgımdan yazdım size
Mesaj geldiii
Bu konusmanin aramizda kalip kalmayacagini sordu ve eski erkek arkadasimla su an bir iliskisi oldugunu soyledi.kafasini karistiran birkac sey varmis benimle paylasabilirmiymis
Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geldi. Başlık bile sevgilimin yeni sevgilisi gibi bir şey. Eski sevgilinin yeni sevgilisi halbuki. Bir de yani hep eski sevgilim bana şöyle iyiydi,böyle iyiydi tavırları. Karşıdaki kız bir şey soruyor , artniyetliyse niye cevap veriyorsun değil mi? Yok değilse niye arkasından bir şeyler söylüyorsun ? Bana basbayağı konu sahibi egosunu kasarken vicdan duyup içini rahatlatmaya çalışıyor gibi geldi. Gerçekten dert edindiği bir durum yok burada. Eski sevgili iyiyse neden ayrilinir ? Keşke bdvde gerçekten dert edinilecek konular sayfalarca sürse. Böyle ufurukten şeyler değil .Buradaki konu cidden bana çok saçma ve çocukça geldi
Bu işte bir iş var.
Niye ayrildiniz ki sizhep iyi bahsediyorsun.
ben de merak ettim:)))pardon yazmışsınız zaten :)
çok iyi bahsetmişsiniz .. özel olmazsa neden ayrıldınız acaba ? çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?