Adami birakinda onun boyunu posunu dert etmeyecek biriyle olsun. Bu fikirlerinizden haberdar mi?9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı burada olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
Boyunu posunu dert etmiyorum sadece aynı boyda olunca kendimi yanında kaba hissettiğimden bahsediyorum ve bu durum bazen beni erkeksi hissettiriyor bundan muzdaribim lütfen konuyu birazcık daha hakim olarak okuyun. Ayrıca da bunun arasında şakasını kendi aramızda yapıyoruz.Adami birakinda onun boyunu posunu dert etmeyecek biriyle olsun. Bu fikirlerinizden haberdar mi?
Takılmıyorum ama ne? Basbayağı takılıyorsunuz işte, adamı bu yaştan sonra uzatamıyacağınıza göre ayrılın.9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı boyda olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
Bunun sevgili bir alakası yok kendisinin Selviboylu olması gibi bir isteğim de hiçbir zaman olmadı konuyu dikkatli okursanız zaten uzun boylu erkek takıntım olmadığını belirttim sadece bazen aynı boyda olduğumuz için kendimi onun yanında kalıplı hissettiğim için kendim bu durumdan muzdarip olduğunu anlatıyorum sadece birazcık daha zarif hissetmek istiyorum yanında. Dış görünüşü ile alakalı bir şey söylemiyorum burada şekilciliğie önem verseydim en başından bakmazdım zaten.Yan yana aynaya bakmadan önce kalbinizin içine bakın. Gerçekten sevseniz bunu düşünmek bir yana farketmezdiniz bile.
Gerçi size de bişey diyemiyorum yeni nesil şekilci herşeyiniz böyle.
Adamı daha dün ilk defa görmedin herhalde beğenmiyosan başkalarının lafını daha çok önemsiyorsan ayrıl kurtulsun9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı boyda olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
Peki.Takılmıyorum ama ne? Basbayağı takılıyorsunuz işte, adamı bu yaştan sonra uzatamıyacağınıza göre ayrılın.
Ben de kafama takmak istemiyorum ama insan ister istemez bir yerde üzülüyor ben de aslında bu durumdan muzdaribim diğer arkadaşlar hemen bir algı yaratma peşinde benim onun dış görünüşü ile alakalı yüzüyle alakalı beğenmediğim bir şeyim yok sadece yanında daha zarif hissetmek istiyorum bazen ya da artık hiç kilo almamam lazım bu da beni bazen üzüyor elimde olmadanÇevrenin laflarına niye bu kadar takılıyorsunuz hayat sizin hayatınız. Düşünsene dokuz aydır birliktesiniz sevgilin de senin hiç değiştiremeyeceğin bir detayı kafasına takmış sen gibi düşünüp duruyor. Çevrenin lafı onu ekstra etkiliyor. Ne hissederdin?
Konuya hakim olarak yanitladim ve hala ayni fikirdeyim, kendisini beğenen biriyle olmak onunda hakki.Boyunu posunu dert etmiyorum sadece aynı boyda olunca kendimi yanında kaba hissettiğimden bahsediyorum ve bu durum bazen beni erkeksi hissettiriyor bundan muzdaribim lütfen konuyu birazcık daha hakim olarak okuyun. Ayrıca da bunun arasında şakasını kendi aramızda yapıyoruz.
Dediğim gibi zaten uzun süredir birlikteyiz başkalarının lafını önemsemek değil ama bazen sadece yanında zarif hissetmek istiyorum bir de bununla alakalı yorumlar yapınca ister istemez üzülüyorum yoksa onunla karşı bir sevgi eksikliğinden ötürü değilAdamı daha dün ilk defa görmedin herhalde beğenmiyosan başkalarının lafını daha çok önemsiyorsan ayrıl kurtulsun
İnsan boyunu değiştiremez ama. O da mesela ten rengi şu ya da sesi şöyle gibi değiştiremeyeceğiniz detayları kafasına taksaydı üzülseydi ne hissederdiniz.Ben de kafama takmak istemiyorum ama insan ister istemez bir yerde üzülüyor ben de aslında bu durumdan muzdaribim diğer arkadaşlar hemen bir algı yaratma peşinde benim onun dış görünüşü ile alakalı yüzüyle alakalı beğenmediğim bir şeyim yok sadece yanında daha zarif hissetmek istiyorum bazen ya da artık hiç kilo almamam lazım bu da beni bazen üzüyor elimde olmadan
Ben zaten bunu onun yüzüne vurup onu aşağılayacak bir şey demiyorum sadece elimde olmadan çevrenin zorbayıcı lafları bazen canımı yakıyor istemsizce buda benim elimde değilİnsan boyunu değiştiremez ama. O da mesela ten rengi şu ya da sesi şöyle gibi değiştiremeyeceğiniz detayları kafasına taksaydı üzülseydi ne hissederdiniz.
Gerçekten adamı bırakın.9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı boyda olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?