Erkek arkadaşımla aynı boydayız. Bazen istemsizce takılıyorum😞

Ay ben bu üyenin eski yazdıklarını okumadan insan yerine koyup yorum atmıştım yukarda. Değmez inanın. Bu kişi ya boyu kısa incel bir erkek ya da eşinin boy problemini içten içe kompleks haline getirmiş bir kadın. Takmayan, umursamayan insan bu kadar olayı dramatize edip uzun uzun yazmaz ya. Önce kendi içindeki kompleksleri çözsün.

Bir kadının, kısa boylu erkekleri beğenmediğinde kendini eşsiz sandığını görmek bana çok komik geliyor. Sorun şu ki, kısa bir erkeksen hiçbir kadın seni beğenmiyor. Sırf boyun yüzünden. Bunu kocamın ve oğlumun hakkında yapılan yorumlardan da biliyorum. Aynısı bu forum için de geçerli. Muhtemelen bu forumda kısa olup ve eşinin de kısa oluşunu sorun etmeyen tek kişi benim. Kaç kez sadece bir tane değişemedin fiziksel özelliğinden dolayı bir erkek tarafından reddedildin? Bence neredeyse hiç, yoksa bu konuda böyle düşünmezdin. Sırf tek bir fiziksel özellik senin birine olan tüm çekimini belirleyebiliyorsa, ne kadar dar görüşlü ve ne sıkıntılı bir yapıya sahip olduğunu fark etmiyor musun? Buradaki neredeyse tüm kadınlar için erkeğin dış görünüşü sadece boyundan ibaret; yani kafasının yerden ne kadar yüksekte olduğundan.

Beni kısa boylu erkek zannedip çok aşağılayıcı yorumlar yapanlar da var. Burada partner seçimini bile kastetmiyorum, bu durum zaten kisa boylu erkeklere karşı tutumunuzu açıklıyor.

Ablacim kafan mi iyi? Yazdigimi mi anlamiyorsun? Evet ben de mesela ten rengimden dolayi begenilmedigim oldu? Dalga vs de gecildi.
Ne alaka? Beni begenmeyen hic mi insan olmadi? Beni begenen de begendi. Begenmeyenler var diye adamlara senin gibi boyle ters mi yapiyim?

Senin kafan hic iyi degil, ciddiyim. Boyu kisa erkegi de boyu kisa kadin begenir. 165 kadin icin 165 boyundaki bi erkek kisa olabilir ve begenmeyebilir? Ama 150 boyundaki kadin icin kisa sayilmayan bi boy farki var.

Yani anliyor musun herkes, herkesi begenmek zorunda degil ve dunyada milyonlarcaaaaa insan var. Biri olmazsa, kendisine gore baskasi olur. Bak senin boyun kisaymis, sen de kendine gore bi es bulmussun? Kapis? Herkes istedigi gibi birisini secebilir.
Ay lutfen uzatmayalim bu konuyu.

Bu kadar rahatsız ediyorsa ilişkiyi sonlandirabilirsiniz.Olabilir boy tip takıntısı.Daha evlenmediniz.İlerde daha çok takip kafaya arzunuzu yitirip ayrılmaya kalkmaktansa düzgünce anlaşamıyoruz diye konuşarak ilişkiyi sonlandirabilirsiniz .O huyuna siz boyuna posuna daha uygun birini bulabilir .Dram yaratacak birşey yok iliski sizin kime ne .O öylede sever siz istemezsiniz .İnsanın kendi görüşü.Ben bu fikirle bu yorumla ancak gözüme çekici gelmeyen biri için bu konuyu açardım Yani vicdan yapmanıza gerek yok onuda severler oda bulur birini Tibette keşiş olacak hâli yok ya basketçi boyu yok diye

Gerçekten sevseydiniz eğer yerin altında bile uzantısı var sanırdınız. Yani boyu filan aklınıza gelmezdi, demek ki yeteri kadar sevmiyorsunuz ve boşluklara da böyle eksiklikler yerleşiyor. Bugün boyu olur yarın sesi olur…

İnsanların önceliklerini yargılayamayız.
Kimi insan, partner adayının kariyerini, kimi etnisitesini, kimi görüntüsünü önceler.
İsterse el güzelliğini, p*nis ebatını bile önceleyebilir.
Bu bizi ilgilendirmez.
İçine sinmeyen yerde ısrarcı olmamak, benim hayat düsturum bu şekilde.
Aksi halde partnere de kendine de haksızlık.

Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın..Çok kötü çok fena bir dert

Hahaha aletin ebatını bile yazmışsınız buraya. Düşünsenize bir erkek bir kadının cinsel organı yeterince dar olmadığı için onu bırakıyor. Aynı olmazmıydı hahaha. Biz böyle bir erkeğe neler etmezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…