Erkek arkadaşımla aynı boydayız. Bazen istemsizce takılıyorum😞

Bu konunun bir çözümü yok ki. Yani değiştirebileceği bir özellik değil bu. Kafaya takıyorsan, takmaya da devam edeceksen ilişkiye devam etmemen daha iyi olur.
Biliyorum tabii ki kimsenin elinde değil zaten onun için yargılamıyorum sadece yanında kendimi zarif hissetmediğim için bazen kafama takıyorum yani Selviboylu olsun gibi bir takıntım zaten yok hep fit kalmak zorundayım ya da kilo alırsam diye korkuyorum yani bu tamamen benim özgüvensizliğimle alakalı bir şey zaten sevgi eksikliği ile ilgili bir şey asla değil

Ben zaten bunu onun yüzüne vurup onu aşağılayacak bir şey demiyorum sadece elimde olmadan çevrenin zorbayıcı lafları bazen canımı yakıyor istemsizce buda benim elimde değil
Çevrene seviyorum seni bağlamaz diyemeyeceksiniz neden birliktesiniz , sanırsın dünyanın 8. Harikası .

Deneyeceğim teşekkürler

Eleştirmiyorum zaten, anladım seni. Sonuç olarak bir şekilde kafana takıyorsun ve seni huzursuz ediyor bu durum, değişebilir bir şey de değil, kafana asla takmayacağın bir zaman gelmeyecekse, devam etmenin manası yok.

Daha öncesinde arkadaşlık etmişsiniz, 9 aydır da berabersiniz. Rahatsız olduğunuz şeyin bir çözümü yok. Kadınsı hissetmek için 5 cm farka da ihtiyacınız yok ayrıca. Belki başka eksikleri boya bağlıyor olabilirsiniz. Bu direkt sizinle de alakalı olabilir. Kilo alırsam yanında nasıl dururum falan gibi kaygılarınız var. Bu etraftan nasıl göründüğünüze çok önem vermenizle alakalı.
Ayrıca bu etrafın yakıştırmalar olayını da hiç anlamıyorum, ilişkinin başında çok yakınların belki şakayla karışık bir yorum yapar ama ötesinde yapılıyorsa burada sizinde eksiğiniz var demektir.

Bunlar o kadar onemsiz konular ki, cevreniz sizi yakistirmiyoruz diye nasil yuzunuze karsi konusabiliyor? Cevreniz kim arkadaslariniz mi aileniz mi?

İçine sinmiyorsa ayrıl erkekler bizim her şeyimize ayak numaramıza kadar takıyor da biz niye takmıcakmışız adamın da daha vaktini çalma bence. Çünkü ömür boyu bu içine sorun olcak bir türlü kabullenmiceksin gibi geliyor. Fiziksel çekim çok önemli sonuçta Bi gün degil bu

Bunlar o kadar onemsiz konular ki, cevreniz sizi yakistirmiyoruz diye nasil yuzunuze karsi konusabiliyor? Cevreniz kim arkadaslariniz mi aileniz mi?
Zaten pek ilişkimi arkadaşlarıma anlatmiyorum ikimiz de çok bahsetmiyoruz ama ailem özellikle yakıştırmıyor

Kilo alırsanız alırsınız, evlenseniz hamile kalsanız o zaman ne olacak? Kilo alınca aynı boyda olunduğunda erkeksilik ne alaka? Sadece 165 boyunda ama kilolu biri olmuş olursunuz? Adam da bu saatten sonra uzamayacağına göre bunu ilelebet sorun edecekseniz (ömür boyu fit kalmaya çalışmak gibi) ayrılın.

Ne güzel işte ya arada enseye şaplak atmalık işte
Boy pos dediğin neki kavak ağacında da var boy yani
Diycem de sen belliki çok dert ediyorsun ayrıl yani diyecek bişey yok madem öyle

Bu konu 9 aydır içinize sinmemiş. Adamın elinde olan, değiştirebileceği bir durum değil. Yani yapabileceği hiçbir şey yok.
Bu sizin için önemliyse içinize sinmiyorsa ayrılabilirdiniz. En başından bellidir muhtemelen sizin düşünceniz.
Ben bu kadar zaman beklemenizi saçma buldum. 9 ay beklememeliydiniz. Boş yere 9 ay beyefendiyi oyalamışsınız.

Toplumun bakış açısına takılıyorsunuz bence. Boyu ben topuklu giydiğimde benimle aynı olan sevgililerim de oldu, benden çok uzun sevgililerim de. Boyu bana yakın olanlar için öpüşmesi çok daha kolay kafa kafaya gelebiliyoruz ne güzeeel derdim sevgiliyken, uzun adama sarılınca göğsüne geliyorum ne güzeeel diyorum.
Sevgilim kimse kriterim o olur valla, huyu, karakteri güzelse önyargıların sizi doldurmasına izin vermeyin.

Ben zaten kendisini çok seviyorum sadece bazen çevreden gelen olumsuz yorumlar ister istemez etkiliyor ve canımı sıkıyor bu da beni uzuyor çünkü ben kafayı çok takan birisiyim yoksa onu bunun için bırakacak birisi değilim zaten sadece bu can sıkıntımı nasıl çözüm bulabileceğimi bilemiyorum

Sevseydiniz bu durumu kafanıza takmazdınız ve elalemi umursamazdınız. Benim de saçma bir boy takıntım vardı, eşimle tanışınca nasıl kendiliğinden geçti? Sevginizden bu derece eminseniz takıntılarınız ve özgüveniniz için destek almayı deneyebilirsiniz çünkü millet kusur bulmaya devam edecek.

Burda insanlar boy kriteriniz için linçleyecek, siz de kızacaksınız ne hakla kriterimi yargılar diye ama önce kendi kriterinize siz saygı duyacaksınız. Erkekler bilek kalınlığından .m rengine kadar kriter koyarken çok rahat, bizim kızlar aman kanaatkar olayım. 9 ay kendinize de yazık oldu adama da. Beğenmeye beğenmeye yanında gezdiniz, belki seviştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…