- 11 Aralık 2025
- 8
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi 25yasndaergen
Merhaba, siteye yeni kayıt yaptım ve ilk defa böyle bir yerde anonim olarak hislerimi paylaşmak istiyorum. Kullanıcı adıma bakıp yargılamayın olur mu değişmediğini bilmiyordum.. Sizlerden erkek arkadaşımla yaşadığım durumları değerlendirmenizi rica edicem. Bu ilişki bu şekilde devam eder mi yorumlar mısınız? Biz çok kısa zamanda bir ilişkinin içine girdik ve çok kısa sürede neredeyse evlenicez biz kafasına girdik. bunu yazmamın nedeni ikimizde takılmalık ilişki yapmayacağımızı en baştan demiştik zaten. Şimdi en baştan başlıyorum. biz temmuz ayının sonunda tanıştık 5. ayımızı dolduruyoruz. beni sosyal medya üzerinden görüp beğenip yazmıştı ilk yazdığında ben cevap vermedim sonra tekrar yazdı ve biz konuşmaya başladık. bu şekilde ilk gece çok uzun saatler konuştuk. sabah birlikte kahvaltıya gittik ve ilk hafta sürekli görüştük bu şekilde ilk haftadan biz el ele tutuştuk bir sonraki gün sarıldık sonraki gün bana geldi ve bazı yakınlaşmalar oldu bu şekilde çok hızlı bomba gibi bir başlangıç oldu. bazı şeyler çok hızlıydı ama o anın güzelliği ve yüksek enerjisi ile bende kendime dur diyemedim. ama ilişkinin başında bu kadar hızlı gidince birbirimizi çok tanımadan başladığımız için birkaç ay geçince çok farklı hhayatlarımız olduğunu gördüm. o evde olmayı uzanmayı uyumayı seviyo, sosyal aktivitesi pek yok arkadaşları ile çay kahve içip okey tavla oynuyor ben ise nerde sanat sepet müze gezme işi var orda ben hatta opera bale sinema tiyatro hepsi ile ilgileniyorum ve bundan çok mutluyum. böyle böyle bizim uyuşmazlıklar çıkmaya başladı, ben gezmek isterken o bana çok geziyosun demeye başladı, ben yeni nekanları denemek isterken o çok meraklısın demeye başladı, ben heyecanla bir şeylerkovalarken ona anlattığımda benim tepkilerime şaşıran biriydi, son zamanlarda bunları konuştuk onun bana ayak uydurabileceği etkinlikler denedik. bende biraz yavaşlamaya çalıştım. ama nasıl diyim ben mesela cumartesi çalışmıyorum o zaman yüzmeye giderim, yürüyüşe çıkarım o ise bana yat dinlen der, ben evde durmam o bana az dur bi plan yapma der öyle bir dinamik var. bana engel olmaz ama bu durum beni kaygılandırıyor. insan hayatı boyunca hayatında olmasını istediği insan ile benzer şeylerden hoşlanmak zorunda değil tabi ama bu kadar da taban tabana farklı olmak birz ürkütücü değil mi. en son bir diğer rahatsız olduğum durum onun bir plan yapmaması evet beni görmeye geliyor, vakit geöiriyoruz ama farklı bir etkşnlik planlayıp beni şaşırtmıyor, hadi bunu yapalım diye düşündüm şeklinde bir aktivite planlamıyor. bunu ona da söyledim bunları beklediğimi biliyor ama anlamıyor. kızlar beni sevdiğini biliyorum düşünüyor önemsiyor ama hayata bakış açımız çok farklı gibi hisssediyorum başka bir durum ise ben sosyal medyaya içeriküretiyorum çok fazla takipçim yok ama bundan keyif alıyorum o ise bundan rahatsız oluyor beni engellemşyor ama her attığım şeyde bir sorun oluyor kafasına takılıyor. en son bir konsere gittim orda paylaştığım fotoğrafı bir sayfa kendi hikayesine ekledi diye olay oldu bööyle şeyler istemiyor hiç.. bende sosyal medyaya devam etmek istiyorum kaldı ki bana sosyal medyadan yazdı bunu en baştan beri biliyordu ben bunları ona da söyledim farkında ama her seferinde bir olay oluyor, tam şuanda beni aradı görüntülü konuşuyoruz seviyorum keratayı. mesela birlikte bir kez şehir dışına çıktık aslında o gün çok güzeldi tüm gün gezdik yedik içtik ve eğğlendik gayet hoş zaman geçirdik yeni şeyler denedik. ben böyle çok istekli olduğumdan bunları yapamayacağını ya da yetişemeyeceğini düşündüğü zamanlarda söz vermiyor yaparım demiyor o sanırım beni kaygılandırıyor. aramızda birçekim var bu konuyu da buraya yazayım aramızda çok güzel bir çekşm var tensel çekim de var ve çok mutluyuz. sanki hayatımın adamı bu çocuk diyorum sonra bu tarz durumlar beni korkutuyor. birkaç kez büyük tartıştık mesela onlarda geldi özür diledi içimi de rahatlattı ama ne bileyim işte. mesela ben çiçekleri çok sevdiğimi her ay farklı bir çiçeğin anlamı olduğunu bahsediyorum o ben çiçeklerden nefret ediyorum diyor mesela bende diyorum ki ben seviyorum önemli olan bu o da sen çiçek dedikçe ben soğuyorum diyor bu arada çiçek de alıyor ama bu laflar üzücü ne bilim. bir keresinde benim hakkımda sevmediğin şeyler ne diye sormuştıumbir keresinde her şeyi hemen olsun istiyosun, çok beklentilisin, fazla isteklisin hayta karşı, her şeyi denemek istiyosun demişti bunlar benim en sevdiğim özelliklerm :)) çok garip hissettirmişti. tüm bunlarla birlikte çok merhametli iletişimi güzel neşeli eğlenceli keyifli biri ve hayatta beni önceliklendirebilicek birisi. kaygılarımı anlatabilddim mi bilmiyorum ama böyle işte bu ilişki beni bazen çok mutlu bazen çok huzursuz hissettiriyor siz ne düşünüyosunuz.