Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

ALLAAAAAAAAAAHHHHHHHHH...................aradı millet aradı .......aradı. .... ama kısaca çaldırdı. .....kapattı biliyo bu saatte konusamam

Allah allah adama bak ya.. Valla tebrik ederim siz de baya sabirliymissiniz. Ayrildiysaniz bitti desin hic değilse. Birde birileri dolduruyor demişsiniz tabi bu ihtimal de vardır mutlaka ama içinde olmasa bu kadar dolmaz. Bir seyler tetiklemis bence. Mesela ailesi hakkında onu arada bırakacak şeyler söylemişmiydiniz önceden ? Belki bu olayla birlikte sizin onu ailesinden koparmak istediğinizi yada onlara cephe alacaginizi düşünmüş olabilir. Ondan korkup kendince ayrılma kararı almıştır. Malum erkekler bu konuya çok takiklar. Baskalarinin lafiyla boyle dolacaksa hic gelmesin zaten..
Bence bu istikrarinizi koruyun. O yazmazsa yazmayın. Derdi neyse düzgünce söylesin. Ben ta burdan sinir oldum sizi düşünemiyorum. Allah sabir versin..
.

ALLAAAAAAAAAAHHHHHHHHH...................aradı millet aradı .......aradı. .... ama kısaca çaldırdı. .....kapattı biliyo bu saatte konusamam
Ayyy nasıl sevindim anlatamam ya.. Gözün aydın canım valla içime bi öküz oturmuştu kalktı suan.. Sor bakalım derdi neymiş. Gelişmeleri bekliyorum mutlaka

Ayyy nasıl sevindim anlatamam ya.. Gözün aydın canım valla içime bi öküz oturmuştu kalktı suan.. Sor bakalım derdi neymiş. Gelişmeleri bekliyorum mutlaka
Bak şimdi bana taktik lazım ben söyle yapcam: bu aksam hiç bir şey yapıcam sabah olsun whatsappi tekrar kurcam ve yazmasını beklicem.....bakalım belki de ayrılalım diyecektir.....belli mi olur dengesiz......

Hepinizin karşısında saygıyla eğiliyorum. ....şimdi bana taktik lazım dostlarim ilk önce ne sormalıyım eğer iyi bir haber varsa tabi......Ayrılık falan yoksa aman allah korusun tahtaya vuruyorum. ....

Bi mesaj daha gelmiş şimdi gordum:whatsapinda kapalı. Dedi ne diyim

Yine kısaca çağrı attı. Ya sizce niye böyle yapıyo. Kötü bir şey mi dicek ondan mi

Azcık beklesin kıvama gelsin 4 gündür nerdeydi .oldukça geç cvp ver bence ne konuşmamız gerekiyor diyebilirsin böyle umursamaz kendinden emin ol şaşsın kalsın düdük

Yok ya gururu engel oluyor azcık adım atıp senin atlamanı istiyor tamamen gurur kendini beğenmiş lik o seni merak ediyor da olabilir 4 gün dayanacagini tahmin etmemiştir ama sana birsey olup olmamasından korkmustur

Tamam ilk cevabım bu olacak.....ne konuşmamız gerekiyo dicem. ....nasıl yani dicek ne dicem

Tanıyamadım sizide diyebilirsinsence kaldırır miben sundurdukce sundururum cvp falan vermem en az 2 gün milyon kez araması lazım ama sizin aranızdaki dinamigi bilmiyorum birde ters teper daha kötü olursa sen üzülürsun

Yok ya gururu engel oluyor azcık adım atıp senin atlamanı istiyor tamamen gurur kendini beğenmiş lik o seni merak ediyor da olabilir 4 gün dayanacagini tahmin etmemiştir ama sana birsey olup olmamasından korkmustur
Siz Olmasaydın hayatta dayanamazdim

Ona umursamaz davranmak yeterince acı verecek sanırım. ....yok kaldırmaz onu aslında kaldırır da sanki şaka yapıyorum gibi olur......hemen yüz göz olurum....

Ne konuşmamız gerekiyo......ona atacağım bu ilk mesaj olcak ama yarin sabah. Onun diyeceği bir kaç alternatif var.birincisi seni çok merak ettim ikincisi: yapamıyorum ayrılmamiz lazım. ....şimdi ikincisini derse zaten olay belli.ama birinciyi derse ben ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…