- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Ahaha hadi gozun aydinALLAAAAAAAAAAHHHHHHHHH...................aradı millet aradı .......aradı . .... ama kısaca çaldırdı. .....kapattı biliyo bu saatte konusamam
Ayyy nasıl sevindim anlatamam ya.. Gözün aydın canım valla içime bi öküz oturmuştu kalktı suan.. Sor bakalım derdi neymiş. Gelişmeleri bekliyorum mutlakaALLAAAAAAAAAAHHHHHHHHH...................aradı millet aradı .......aradı . .... ama kısaca çaldırdı. .....kapattı biliyo bu saatte konusamam
Bak şimdi bana taktik lazım ben söyle yapcam: bu aksam hiç bir şey yapıcam sabah olsun whatsappi tekrar kurcam ve yazmasını beklicem.....bakalım belki de ayrılalım diyecektir.....belli mi olur dengesiz......Ayyy nasıl sevindim anlatamam ya.. Gözün aydın canım valla içime bi öküz oturmuştu kalktı suan.. Sor bakalım derdi neymiş. Gelişmeleri bekliyorum mutlaka
Kesinlikle öyle yaptım...... kesinlikle........ mesAnlatımı okursanız bulunmasın yaptığımı anlarsınız. ....hiç aklımdan çıkmıyor ki.......Düşünce gücünü kullanarak arattin degilmi çocuğu
Valla düdükAzcık beklesin kıvama gelsin 4 gündür nerdeydi .oldukça geç cvp ver bence ne konuşmamız gerekiyor diyebilirsin böyle umursamaz kendinden emin ol şaşsın kalsın düdük
Siz Olmasaydın hayatta dayanamazdimYok ya gururu engel oluyor azcık adım atıp senin atlamanı istiyor tamamen gurur kendini beğenmiş lik o seni merak ediyor da olabilir 4 gün dayanacagini tahmin etmemiştir ama sana birsey olup olmamasından korkmustur
Ona umursamaz davranmak yeterince acı verecek sanırım. ....yok kaldırmaz onu aslında kaldırır da sanki şaka yapıyorum gibi olur......hemen yüz göz olurum....Tanıyamadım sizide diyebilirsinsence kaldırır mi ben sundurdukce sundururum cvp falan vermem en az 2 gün milyon kez araması lazım ama sizin aranızdaki dinamigi bilmiyorum birde ters teper daha kötü olursa sen üzülürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?