- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Persembe 1 cuma 2 cumartesi 3 bugün 4. Gün hala ses yok.....beklemedeyim.....
Edebilir valla.....ama bunun adı küsmek değilde ayrılmaksa eğer. ...ben ayrılmak istiyorum demez mi insan.....aslında varya şeytan ne diyo biliyo musunuz.....onun telefonu nu buraya ifşa et nasıl olsa buradaki arkadaşlar onu çiğ çiğ yerbu adam bırseylerı bahane edıyor olmasın ayrılmak ıcın....tamam yaptıgın yanlış bende hoşlanmam bu aıleye yaranma cabalarından...ıncelık degıl bencede yaranmak....ablasını sevgılıne sıkayet etmende yanlış....ses etmemelıydın bence...hadı olan oldu ama bunun yuzunden adam dan 4 gundur ses gelmıyorsa bence bahane etnıstır.....
sanırım ben olsam kı cok gururlu bır ınsanım ama mesaj atardım....ayrıldıysak konuşup ayrılalım ne bu boyle sessızce sacmalamak çoçuk oyuncagımı bu derdim
Ben birde şöyle düşündüm. .sizin de dediğiniz gibi sorun sadece bu kadarlık küçük bir şey olamaz ayrılmak için. ...başka şeyler var.....sanki başka şeyler de olmuşsda benim bilmedigim bu da bardağı taşıyan son damla olmuş gibi sanki.....artık neyse onlar bilemiyorum......Eğer barışma teklifi gelirse nasıl olsa anlarız. .....
Whatsappda gerçekleşti bunlar mesajlarımın tamamını okuduysaniz zaten anlamışsinizdir.perşembe günü kaldırdım. Çünkü kafayı yiyorum..... yok yazacak mi..... yazmadi....... yok Resmimi kaldırdı. Diye o günden sonra da ben kaldırdiktan sonra bir haber yok.banada böyle geliyor. Böyle birsey icin 4 gün küsülmezki sacma bir kere. Sen yazmayi düsünmüyormusun?
Whatsappda gerçekleşti bunlar mesajlarımın tamamını okuduysaniz zaten anlamışsinizdir.perşembe günü kaldırdım. Çünkü kafayı yiyorum..... yok yazacak mi..... yazmadi....... yok Resmimi kaldırdı. Diye o günden sonra da ben kaldırdiktan sonra bir haber yok.
İstese bana sms atabilir arayabilir.....Çünkü kaldıran o.benim aramam hoş olmaz gibi geliyo
Evet bi kaç gün daha bekleyip....tekrar kurmali miyim ...keske kaldirmasaydiniz Whatsappi. Tabiki istese sms atar, arardi. Tahmin ettigin gibi baska seylerde vardir mutlaka. Böylse sacma seyden 4 dün küsülmez.
Bu kadar sure aramamasi hic normal degil. Ota boka kusup trip aticaksa iliskinizi ciddi anlamda gozden gecirmelisin bence.İnsan hiç mi merak etmez ya......ne oldu bu adama ne hayallerimiz vardı. .....Küs olmasak(adını küslük koydum artık napim)4 saat yazmasam kıyametleri koparan adam bu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?