- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Tamam canım eyleme devamAyrılmayı düşünüyorsa bile senin bu tavrından dolayi vazgecmistir. Kaçan kovalanir hesabıDoğru yoldasin aynı istikrarla devam..
Tamam dizi bitsin whatsappi kuralım bu aksam konuşcam.bu da saat 11 i bulur eeeee o kadar da beklesin ama öyle değil mi ama......Ben sabahı beklemezdim. Yani onun yaptigi ve burda ayıpladığımız seyi yapmazdım. Sonucta yetiskin insanlarız, ne biliyim en azından tavırlı konusulabilir.
Dedigim gibi ben olsam sabahı beklemeden simdi cevap yazardm.
Tamam dizi bitsin whatsappi kuralım bu aksam konuşcam.bu da saat 11 i bulur eeeee o kadar da beklesin ama öyle değil mi ama......
Tamam öyle yapmam kuruyorum şimdi bi saate anca yüklenir zatenBilmiyorum yani 11de atıcaksan simdi at bence. Ya ne biliyim ona aynısıyla muamele etmek bana pek mantıklı gelmiyor, ben öyle yapmıyorum en azından. Whatsappı da kurun niye sabahı bekliyorsunuz. Sonra da sakin sakin ama oldukca soguk bir sekilde konusun.
Ama tabiki bu da sizin iliskiniz nasil istiyorsaniz oyle yapabilirsinizm
Tamam öyle yapmam kuruyorum şimdi bi saate anca yüklenir zaten
Güzel bence. Yolla bakalımNe konuşmamız gerekiyo.ergenler gibi böyle en ufak bir şeyde yok resmi indireceksen yok yazılı kaldiracaksan işimiz var seninle.
Ben senden Özür diledim yaptığım şeyin hatalı olduğunu da yazdım. Sen ne yaptın çocuk gibi pozları girdin...üzerine 4 gündür öldüm mü kaldım mi onu bile umursamadin. ....ben neyinim bu arada merak ettim gerçekten. ....istediğin zaman haşlayacagin.....canın isteyin ce de ....gelip gönlümü alacağın oyuncağin miyim.....evet dört gün içinde tek hissettiğim şey şuydu : SENİ ÇOK SEVDİĞİM. ..ama bu yaptığindan dolayi çok incindiğim....... resimimi kaldırdiktan sonra canım nişanlım yazısını indirmekteki sebebi bilemiyorum ama bunun için senden bir açıklama bekliyorum......sen bu açıklamayı yaptıktan sonra ben tekrar oturup düşüncem. .......
Nasıl böyle bir şey hazırladım. ...
Ne konuşmamız gerekiyo.ergenler gibi böyle en ufak bir şeyde yok resmi indireceksen yok yazılı kaldiracaksan işimiz var seninle.
Ben senden Özür diledim yaptığım şeyin hatalı olduğunu da yazdım. Sen ne yaptın çocuk gibi pozları girdin...üzerine 4 gündür öldüm mü kaldım mi onu bile umursamadin. ....ben neyinim bu arada merak ettim gerçekten. ....istediğin zaman haşlayacagin.....canın isteyin ce de ....gelip gönlümü alacağın oyuncağin miyim.....evet dört gün içinde tek hissettiğim şey şuydu : SENİ ÇOK SEVDİĞİM. ..ama bu yaptığindan dolayi çok incindiğim....... resimimi kaldırdiktan sonra canım nişanlım yazısını indirmekteki sebebi bilemiyorum ama bunun için senden bir açıklama bekliyorum......sen bu açıklamayı yaptıktan sonra ben tekrar oturup düşüncem. .......
Nasıl böyle bir şey hazırladım. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?