Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Ayrılmayı düşünüyorsa bile senin bu tavrından dolayi vazgecmistir. Kaçan kovalanir hesabı Doğru yoldasin aynı istikrarla devam..

Ben sabahı beklemezdim. Yani onun yaptigi ve burda ayıpladığımız seyi yapmazdım. Sonucta yetiskin insanlarız, ne biliyim en azından tavırlı konusulabilir.
Dedigim gibi ben olsam sabahı beklemeden simdi cevap yazardm.

Nerdesin konuşmamız lazım. Diye yazmış yine.....bende yine tık yok......ne konuşacak sanki ben indirdim onun resmini sanki canım nisanlim yazısını ben sildim......

Tamam dizi bitsin whatsappi kuralım bu aksam konuşcam.bu da saat 11 i bulur eeeee o kadar da beklesin ama öyle değil mi ama......

Tamam dizi bitsin whatsappi kuralım bu aksam konuşcam.bu da saat 11 i bulur eeeee o kadar da beklesin ama öyle değil mi ama......

Bilmiyorum yani 11de atıcaksan simdi at bence. Ya ne biliyim ona aynısıyla muamele etmek bana pek mantıklı gelmiyor, ben öyle yapmıyorum en azından. Whatsappı da kurun niye sabahı bekliyorsunuz. Sonra da sakin sakin ama oldukca soguk bir sekilde konusun.
Ama tabiki bu da sizin iliskiniz nasil istiyorsaniz oyle yapabilirsinizm

Ben olsam telefonu açarım aradığında soğuk bir ses tonuyla sadece dinliyorum derim.
Benim konuşacak bir şeyim yok konuşmamız lazımmış ya buyur derdim.
Konuşma durumuna göre şekillendirirdim konuşmayı da ama bir şeyi kesinlikle söylerdim.

Böyle ergenler gibi ufak tartışmada küsüp günlerce aramayacaksan resim, yazı indireceksen ekranlardan
hiç arama beni böyle kafam rahat güle güle.

Tamam öyle yapmam kuruyorum şimdi bi saate anca yüklenir zaten

Tamam öyle yapmam kuruyorum şimdi bi saate anca yüklenir zaten

Yani evet. "Sen bana böyle yaptın ama bak ben yapmadm sana, bunu seni sevdigim icin degil yetiskin bir insan böyle yapması gerektigi icin yapıyorum. Beni 4 gün boyunca merak etmeyen, mesajlarıma lütfedip cevap vermeyen biri aslında hiç konuşmamayı hakediyor ama bu bana uymaz. Simdi dinliyorum ne diyceksin" tarzı bir konuşma yapabilirsiniz. Yani ben iliskimde bu tavırdaym genellikle. Ama anlayamadığım neden direk arayıp konuşlmuyor da çağrı bırakılıyor ya da mesajlasılıyor?

Ne konuşmamız gerekiyo.ergenler gibi böyle en ufak bir şeyde yok resmi indireceksen yok yazılı kaldiracaksan işimiz var seninle.
Ben senden Özür diledim yaptığım şeyin hatalı olduğunu da yazdım. Sen ne yaptın çocuk gibi pozları girdin...üzerine 4 gündür öldüm mü kaldım mi onu bile umursamadin. ....ben neyinim bu arada merak ettim gerçekten. ....istediğin zaman haşlayacagin.....canın isteyin ce de ....gelip gönlümü alacağın oyuncağin miyim.....evet dört gün içinde tek hissettiğim şey şuydu : SENİ ÇOK SEVDİĞİM. ..ama bu yaptığindan dolayi çok incindiğim....... resimimi kaldırdiktan sonra canım nişanlım yazısını indirmekteki sebebi bilemiyorum ama bunun için senden bir açıklama bekliyorum......sen bu açıklamayı yaptıktan sonra ben tekrar oturup düşüncem. .......

Nasıl böyle bir şey hazırladım. ...

Güzel bence. Yolla bakalım

Sevmeyi falan karıstırmayın hic bence, belki de adam ayrılalim diyecej

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…