Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Bende hiç sevmem toplu mesajları. toplu yazanlara cevap bile vermiyorum. Samimi olayım derken gözlerine girmeye çalışıyormuşsun gibi olmuş. Böyle şeylere gerek yok hiç. Ablası sizinle konuşmak tanışmak için uğraşsın

Gözüne girmeye çalışıyor gibi gözükse de bunun da sevgilisinin hosuna gitmesi lazım. Sonucta deger veriyor demekki.
Tamam niye böyle cevap yazdi diye sorgulamayi abartmış olabilirsiniz ama bunu da "acaba beni sevmiyor, sevgili olmamiza soguk mu bakiyor?" Diye mi yaptınız? Yani ne dediniz bunu sorgularken sevgilinize?

Böyle durumlarda önce küser. Sonra kusmekle kalmaz iyice ezer.....benim kendimi kotu hissetmem icin her seyi yapar....örnekte goruldugu gibi......Aradan 3-4gun gecer......ve nasil olursa bilmiyorum......onunda icinden "farkli" bir erkek cikar ve bana ben yapamadım
...... sen daha iyilerine laiksin der...ama bunu tam icimde ümit yeşermeyee başladığı zaman yapar...ben ağlarım ona onlarca mesaj atarım ...hiç birine cevap vermez......Haşmet mahapları nasıl oluyorsa bir mesajına cevap yazar bir şekilde barışırıiz. ..bir kere kustugumuzde..o kaza yapıyordu. ...bir kere kustugumuzde illa birimiz cilginca birsey yapar oburunu kazanirdi.......Çünkü benden ayri kalmaya dayanamıyordu. .... Zaten Ota biiiiiiiip e küsüyo. Düşünün işte klasik balık burcu.ben ne burcuyum dersiniz?klasik koç?hem de en dik başlısı en dobrasindan.düşünün biiiiiip ten nem kapan bir balık ......ve dobra koç....... nasıl 6 aydır hiç küsmeden idare ettim sizce....... bir arkadaşın dediği gibi hep pof poflayarak......peki niye birden büyü bozuldu?......Çünkü ben ve o kopasica çenem sayesinde koç kadını içimden birden fırladı. ...ve bana hükmetti. .....dur bakalım orda dedi........yani en ufak şeye takan ben takintilarimin esiriyim yine......şu an 40 saat oldu ses yok ha bazen de ben sunmayı becerebildigim zamanlar kuyruğunu kısmının geri geldi....ama onu daha fazla taciz etmemiş isem......aynı şimdi yaptığım gibi.......daha fazla taciz etmiyorum.....beklemedeyim. .......

OHHHHHH BE....en sonunda biri beni anladi......İŞTE DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU VE BUNU ONA DA SÖYLEDİM. ....ta nerden ne çıkartiyorsun aşkım ya seni hiç taniyamamisim demisti

OHHHHHH BE....en sonunda biri beni anladi......İŞTE DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU VE BUNU ONA DA SÖYLEDİM. ....ta nerden ne çıkartiyorsun aşkım ya seni hiç taniyamamisim demisti

O zaman bekle gercekten hicbir sey yazma. Bu ne demek ya paşamız kafasina gore sussun ve mesajına cevap vermesin. Saygısızlık bikere bu. En azından bir müddet konusmayalım diyebilirdi.
Sen sus,hatta o mesaj atınca da tavrına devam et. Ben de seni tanıyamamısım beni anlamadan bu kadar tavır alman, beni merak etmeden susman, beni hayal kırıklığına uğrattın falan diyebilirsin. Ya da sen nasil istersen.
Ama ben böyle bir tavrı asla affedemem, ne demek mesaja cevap vermemek, ne demek tanıyamamışım demek, ne demek resim yazı kaldırmak..
Sizi yalvartmak istiyor belli ki, siz de artık koç burcu olmanın hakkını verin. O kendi burcunu yaşıyorken hic taviz vermiyorken siz de vermeyin. Böyle böyle bi tarafları kalkiyor bunların.
Siz aynen böyle devam edin.

Ne olur siz durumumu takip edin diğer arkadaşlar gibi......gerçekten yüreğime hitap ettiniz.....gelişmeleri ve düşüncelerimi mutlaka paylaşcam diğer arkadaşlarım gibi sizinde görüşlerinizi merakla beklicem. ......Bu adam böyle yapınca bende mantık gidiyor. .....sizin gibi akıl hocaların çok ihtiyacım varrrrr

Estağfurullah yahu olur mu öyle sey.
Umarım her sey iyiye bağlanır. :)

Hala aramadiiiiiiiiiartık sevgimi bir tarafa koyup düşünme zamanı geldi mi ne?
niye aramiyor okadar büyük sorun olsa tamam dicemde böyle seyler cin küsülürmü
tamam üstelemekle iyi yapmamissin ama bunun karsiligi bukadar agir olmamali sanki küfür ettin
ne ara ne mesaj at bekle ilk adimi atan sen olma
erkek milleti sismeye gelmez

bence de sıkıntılı bir şey yapmamışsınız. gayet normal mesaj atmışsınız isterseniz gül olur isterseniz noel baba çıkar falan. süslü bir mesajdan zarar gelmez bence. ablaya bozulmazdım ben olsam. sonucta cevap vermiş. yaşı falan büyükse ona da verirdim biraz. vermiş ama.

bence ilk konuyu irdelemek değil de aramamasını ve fotoğrafı vs kaldırmasını sorgulamak lazım.

adım attığında bunu yüzüne vurun olur mu "en basit tartışmada fotoğrafımı kaldıracaksan, ya da nişanlım yazısını sileceksen ben başlamam" deyin. çocuk oyuncağı değil çünkü bu. cidden ayrıldığında bile birkaç gün bekleyip yapıyor insanlar bunu.

O mesaj zaten falso ve bunu anlamışsınız. Ama benim aslında dikkatimi çeken sürekli alttan alan sizin olmanız. Bu da sizin sevgisine güvenmemeniz ki çok normal.
Bu kadar tavizler ve alttan almalarla bu ilişkide mutlu olamazsınız. Ayrıca burçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Hemen her burçtan çok arkadaşımın ilişkisini gözlemledim, sevgi olunca mutlu mesut devam ederken olmayıncada ayrılıklar oluyor. Burçlardan önce adamın sizi kaybetmekten zerre korkmadığını ve hep taktik yaptığını bir fark edin.
Ayrıca yeterince sevilmiyorsunuz belki de hep altan alan yada kaybetme korkusu olan sizsiniz. Kusura bakmayın da bu kadar kaybetme duygusunu size yaşatan adamdan bir cacık olmaz zaten.
Karşılıklı bir saygı ve sevgi yok gibi duruyor.
Bunlardan ders çıkarıp yolunuza bakın bence. Bundan sonra da hiç bir erkeğe aşkınızdan ölseniz bu kadar vazgeçemez gibi durmayın, bu kadar ağlamalı ve gururunu ayaklar altında alan bir tarzınız olmasın. Kıymetiniz kalmaz bence.

Hala aramadiiiiiiiiiartık sevgimi bir tarafa koyup düşünme zamanı geldi mi ne?

Kaçma kovalama tribine giriyorsa sepetleyin gitsin...
Bu yaştan sonra senin ergenliğini nazını niyazını çekemem, insan ne istediğini bilmeli diye kestirip atın.
Şahsen ben hiç sevmem öyle her basit küslükte kendini ağırdan satan tipleri.

Valla hala bekliyorum. .....neredeyse 48 saat oldu ses yok......

Evet.....evet......işte bu.....bunu ona mutlaka söylemeliyim eğer olumlu bir dönüş yaparsa ama yazmazsa da söylemem isabet olmuş kararının dicemde bu kadar basit bir şey için. Resmimi kaldıran insanla zaten ben de yapamazdim dicem.

Bakın o tartışmanın sonunda birde ben ne yazmıştım biliyor musunuz....şimdi hatırladım. Ya aşkım ne aptalim .....benim için önemli olan sen misin yoksa ablan mi? (Bakın bunu da itiraf etmiş olmama ragmen)tabiki sen...sen....sensin aşkım. Hiç yazmamış olsaydi ne olacaktı. ...gereksiz yere büyüttüm....insan böyle bir şey için kırar mi ...ayıp ettim bende valla......diye yazmıştım. .....yani ne yaptığımı ve yanlış bir davranis olarak onun üzerine geldiğimi de öz eleştiri yaparak ona yazmıştım. ......

Bekliyorum. ......

Bu adamin yaptığı küçücük bir şeyi anlatsam size...bi gün elektirik kesilmisti. Benim de şarj bitti mi.......eeeee.iletişimini koptu tabi .......sen çık akşam 100kilometre yoldan gel kapıya ne oldu dedim öldüm meraktan bir şey oldu sandım dedi......ha bu arada kapıya geldi dedimse daire kapısina değil .....anneme dedim şok oldu.....aşağı da kaldırım da bunu da nasıl öğrendim elektrik geldi. Şarja takdim aradan bir saat geçti de öyle gördüm mesajını. Meğer adam iki saattir burada benden haber almak için beklemiş. .......niye yukarı çıkmadığını size bilahare anlatırım. .....
aradan kaç sene geçti hala benim Günaydın mesajlarımda güller kalplar çiçekler vardır. ....ben de o da romantik duygusal insanlarız. ....ama ikimizin de inadı fena.......illa ki birimiz alttan almak zorunda kalıyo. ....şimdi ben ona bir mesaj atsam iyice şımarcak ve ona şu fırsatı vermiş olcam. Yaptığın hatayi anladın ama yoooook yetmez sana....triplerine girecek....daha çok ezecek. ...bence tam zamanında kaldırdım whatapp i hem onu da daha fazla taciz etmedim bu konuda....o da beni edemedi......valla ben en gec yılbaşında mesaj bekliyorum. .....Çünkü planımiza göre isteme olayı çok yaklaşmıştı.bir bakıma iyi oldu.hani derler ya köprüden önce son çıkış.işte ona fırsat. ...ya bu deveyi güdersin....ya bu diyardan gidersin.......yalan mı dostlar.....

Aslında yazmayarak onun da inadına tetikliyorum.....şu an ortada tam bir psikolojik savaş var aslında görülmeyen farkında misin......ben yazmayarak ona şunu düşündürtüyorum: o yazmadı ben niye yazayim..Diğer yandan yazarsam: bak yazdı hatasını anladı. ...daha çok ezeyim aklı başına gelsin tribine girecek.....kendi elimle ipimi çekmiş olcam. .....
Peki şimdi bu durumda iki seçeneğim var...gururlu marur bir abide gibi bekleyip.....başımı da hiç indirmeden burnumu dikip ayakta öylece beklemek ve sonunda onun geldiğini görüp. Yaptigimla gurur duymak mi- ki inarin bunu yapmak için peygamber sabrı lazım,.........yoksa yuregimin ezilmesini göze alıp kuyruğumu kıstirıp onun tarafından tatmin olana kadar benim yüreğimi ezmesine izin verip......o tatmin olduktan sonra ve( iyice ezildigimi görüp tatmin olduktan sonra.)......aşkım gel barışalim demesini mi beklemek......yani ben o duruma düşmekten pek hoşlanmıyorum. ...yani o kadar trip yapıyo beni incitiyo.sanki ilişkinin kontrolü sürekli onun elindeymiş gibi bi pozları girmesi hoş değil. ...şu an düşündüğüm eğer sonunda ayrılık varsa ki bunu bile bilmiyorum... (ya bundan bile haberim yok içinde ne yaşıyo onu bile bilmiyorum...yüreğinde hala sevgimiz varmı yokmu bilmiyorum o kadar kabuğuna kapandı yani.....ve beni dışladı.... ....)adeta sevgisini bağrına bastı ve kapandı. .....hani evli adamlar çocuklarıyla konuşur bir tek karısına yüz vermez ya kavga edince aynı öyle bir durum yani......Oysa çocuk ikisinin ortak noktasıdır aslında ama adam bencillik yapar sanki çocugu 9 ay o tasimis gibi kendisi birden sahiplenir. ...Anne dış kapının dış mandali olur.....Bu adam da böyle sevgisini alır resimlerimi alır her akşam ağlasa da ....... (Çünkü çok duygusal)inadına yazmaz.....sevgisinin büyüklüğü inadıni daha da bir percinleştiriyo sanki.....hep de böyle oldu......

O kardesi cani kani yani sanada aa ablacigim demesnimi bekliyodun ki her insan bir olmaz.
İcinde geleni yazms demekki her mesaj attgmzdan kandilde güzl cevap beklesek ohooo.
Bende her kandil görumcume atarm ama daha hic bana cevap yazmadi napim yazmasin hemen nye byütymki .
Bosa kuruntu yapip ayni ilgiyi bekliyosun

Hala cevap yok kardeşim yaaaa. .......

Persembe 1 cuma 2 cumartesi 3 bugün 4. Gün hala ses yok.....beklemedeyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…