- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
OHHHHHH BE....en sonunda biri beni anladi......İŞTE DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU VE BUNU ONA DA SÖYLEDİM. ....ta nerden ne çıkartiyorsun aşkım ya seni hiç taniyamamisim demistiGözüne girmeye çalışıyor gibi gözükse de bunun da sevgilisinin hosuna gitmesi lazım. Sonucta deger veriyor demekki.
Tamam niye böyle cevap yazdi diye sorgulamayi abartmış olabilirsiniz ama bunu da "acaba beni sevmiyor, sevgili olmamiza soguk mu bakiyor?" Diye mi yaptınız? Yani ne dediniz bunu sorgularken sevgilinize?
OHHHHHH BE....en sonunda biri beni anladi......İŞTE DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU VE BUNU ONA DA SÖYLEDİM. ....ta nerden ne çıkartiyorsun aşkım ya seni hiç taniyamamisim demisti
Ne olur siz durumumu takip edin diğer arkadaşlar gibi......gerçekten yüreğime hitap ettiniz.....gelişmeleri ve düşüncelerimi mutlaka paylaşcam diğer arkadaşlarım gibi sizinde görüşlerinizi merakla beklicem. ......Bu adam böyle yapınca bende mantık gidiyor. .....sizin gibi akıl hocaların çok ihtiyacım varrrrrO zaman bekle gercekten hicbir sey yazma. Bu ne demek ya paşamız kafasina gore sussun ve mesajına cevap vermesin. Saygısızlık bikere bu. En azından bir müddet konusmayalım diyebilirdi.
Sen sus,hatta o mesaj atınca da tavrına devam et. Ben de seni tanıyamamısım beni anlamadan bu kadar tavır alman, beni merak etmeden susman, beni hayal kırıklığına uğrattın falan diyebilirsin. Ya da sen nasil istersen.
Ama ben böyle bir tavrı asla affedemem, ne demek mesaja cevap vermemek, ne demek tanıyamamışım demek, ne demek resim yazı kaldırmak..
Sizi yalvartmak istiyor belli ki, siz de artık koç burcu olmanın hakkını verin. O kendi burcunu yaşıyorken hic taviz vermiyorken siz de vermeyin. Böyle böyle bi tarafları kalkiyor bunların.
Siz aynen böyle devam edin.
Ne olur siz durumumu takip edin diğer arkadaşlar gibi......gerçekten yüreğime hitap ettiniz.....gelişmeleri ve düşüncelerimi mutlaka paylaşcam diğer arkadaşlarım gibi sizinde görüşlerinizi merakla beklicem. ......Bu adam böyle yapınca bende mantık gidiyor. .....sizin gibi akıl hocaların çok ihtiyacım varrrrr
niye aramiyor okadar büyük sorun olsa tamam dicemde böyle seyler cin küsülürmüHala aramadiiiiiiiiiartık sevgimi bir tarafa koyup düşünme zamanı geldi mi ne?
Böyle durumlarda önce küser. Sonra kusmekle kalmaz iyice ezer.....benim kendimi kotu hissetmem icin her seyi yapar....örnekte goruldugu gibi......Aradan 3-4gun gecer......ve nasil olursa bilmiyorum......onunda icinden "farkli" bir erkek cikar ve bana ben yapamadım
...... sen daha iyilerine laiksin der...ama bunu tam icimde ümit yeşermeyee başladığı zaman yapar...ben ağlarım ona onlarca mesaj atarım ...hiç birine cevap vermez......Haşmet mahapları nasıl oluyorsa bir mesajına cevap yazar bir şekilde barışırıiz. ..bir kere kustugumuzde..o kaza yapıyordu. ...bir kere kustugumuzde illa birimiz cilginca birsey yapar oburunu kazanirdi.......Çünkü benden ayri kalmaya dayanamıyordu. .... Zaten Ota biiiiiiiip e küsüyo. Düşünün işte klasik balık burcu.ben ne burcuyum dersiniz?klasik koç?hem de en dik başlısı en dobrasindan.düşünün biiiiiip ten nem kapan bir balık ......ve dobra koç....... nasıl 6 aydır hiç küsmeden idare ettim sizce....... bir arkadaşın dediği gibi hep pof poflayarak......peki niye birden büyü bozuldu?......Çünkü ben ve o kopasica çenem sayesinde koç kadını içimden birden fırladı. ...ve bana hükmetti. .....dur bakalım orda dedi........yani en ufak şeye takan ben takintilarimin esiriyim yine......şu an 40 saat oldu ses yok ha bazen de ben sunmayı becerebildigim zamanlar kuyruğunu kısmının geri geldi....ama onu daha fazla taciz etmemiş isem......aynı şimdi yaptığım gibi.......daha fazla taciz etmiyorum.....beklemedeyim. .......
Hala aramadiiiiiiiiiartık sevgimi bir tarafa koyup düşünme zamanı geldi mi ne?
Valla hala bekliyorum. .....neredeyse 48 saat oldu ses yok......niye aramiyor okadar büyük sorun olsa tamam dicemde böyle seyler cin küsülürmü
tamam üstelemekle iyi yapmamissin ama bunun karsiligi bukadar agir olmamali sanki küfür ettin
ne ara ne mesaj at bekle ilk adimi atan sen olma
erkek milleti sismeye gelmez
Evet.....evet......işte bu.....bunu ona mutlaka söylemeliyim eğer olumlu bir dönüş yaparsa ama yazmazsa da söylemem isabet olmuş kararının dicemde bu kadar basit bir şey için. Resmimi kaldıran insanla zaten ben de yapamazdim dicem.bence de sıkıntılı bir şey yapmamışsınız. gayet normal mesaj atmışsınız isterseniz gül olur isterseniz noel baba çıkar falan. süslü bir mesajdan zarar gelmez bence. ablaya bozulmazdım ben olsam. sonucta cevap vermiş. yaşı falan büyükse ona da verirdim biraz. vermiş ama.
bence ilk konuyu irdelemek değil de aramamasını ve fotoğrafı vs kaldırmasını sorgulamak lazım.
adım attığında bunu yüzüne vurun olur mu "en basit tartışmada fotoğrafımı kaldıracaksan, ya da nişanlım yazısını sileceksen ben başlamam" deyin. çocuk oyuncağı değil çünkü bu. cidden ayrıldığında bile birkaç gün bekleyip yapıyor insanlar bunu.
Bekliyorum. ......niye aramiyor okadar büyük sorun olsa tamam dicemde böyle seyler cin küsülürmü
tamam üstelemekle iyi yapmamissin ama bunun karsiligi bukadar agir olmamali sanki küfür ettin
ne ara ne mesaj at bekle ilk adimi atan sen olma
erkek milleti sismeye gelmez
Merhaba dostlar
Kandil de erkek arkadaşımın ablasına telefondan kırmızı güller içinde bir kart yolladım.hazır kutlama tebrik kartı. Belki kayıtlı degilimdir diye sonra bir mesaj daha yazdım altına da yüzünüz hep gülsün diye gülleri size hediye ediyorum...Çünkü ben çok romantik ve ince düşünürüm. Neyse adımı yazmadan önce cevap gelmemişti sonra da aynen şu mesaj geldi."teşekkür ederim. Kandilin mübarek sizinde."
Aaaa dedim kendi kendime bu nasıl mesaj böyle herhalde işi vardı aceleyle yazdı. ..
Erkek arkadaşıma gösterdim. Bir şey demedi. Ama ben kıllandım bi kere...
Ertesi sabah oldu..erkek arkadaşıma sordum sen ablanın kandilin kutladın mi diye sen ne yazdın o ne yazdı dedim.bi şekilde atlattı. Akşam oldu....yine sordum gerildi iyice....niye soruyor sun bu kadar dedi....evet kutladım dedi.ne yazdın dedim.abla ellerinden öperim kandilin mübarek olsun diye yazdım dedi.o ne yazdı dedim.ablacigim bende senin gözlerinden öperim yazmış peki niye bana öyle soğuk bir mesaj yazdı. ...bunu erkek arkadaşıma sordum çok kızdı ben nerden bileyim dedi.bana niye hesap soruyorsun dedi.olay büyüdü .hani mesajlaşma sitesi varya reklam olmasn diye yazmıyorum orada benim resmin vardı kendi telefon numarasına koymuştu. Aylardır duruyordu.bu akşam kaldırdı.2 yıldır evlenmeyi bekliyoruz...çok gergin zamanlar yaşadık. Her şeyi atlattik. Hiç aşılmayan şeyleri aştık. ..şimdi bu konu yüzünden ayrılır miyiz....ben bu adamı çok seviyorum.... ...
Hala cevap yok kardeşim yaaaa. .......Cok dogru bir karar almissin.Cunku malesef atmis oldugunuz mesaj asiri yapmacik geldi bana da.Sanki evde kalmis kor topal bir kizsiniz da birini buldunuz diye anasina bacisina kendinizi kakalamaya calisiyormus gibi bir hissiyat vermissiniz.Yine o kadar uzerine dusmekle bu algiyi surduruyordunuz ki cok sukur dank etmis bazi seyler.Hiiiiic sallamayin.kiymetli olursunuz.Burda takilin vakit oyle geciveriyor walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?