Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Arada daha resmi bir durum yok şimdi den özel günleri kutlamaya gerek de yok. Zamanı gelince kandil, doğum günü, yılbaşı ve bayramlar da ailenizden önce onları arayıp soracaksınız zaten ve zamanla bayram msjı atmak bile zor gelecek. Aramazsanız, arada daha birşey yok iken arıyordu şimdi işi bitti tabi o yüzden aramıyor olacak.
Hem kardeşine verdiği tepkinin aynısını size vermesini ne diye bekliyorsunuz ki ne alaka? Zaten o da sizin kandilinizi kutlamış. Arada resmiyet samimiyet olmadan canım cicim olmak zorunda değil. Ayrıca yapı olarak da böyle biri olmaya bilir. Sevgilin de tepki göstermek de sonuna kadar haklı.
Umarım ablasına bu durumdan bahsetmemiştir. Şahsen benim abim gelip bana böyle bir durumdan dolayı laf etse o kız benim gözümden düşer.

Ablam gibi bu samimi cevap için teşekkürler. .....

Bak şimdi içime kurt düştü. .....acaba ablasına söylemiş olup da ablası sizin gibi düşünüp sen zaten ona çok yüz verdin demiş olup.o yüzden Resmimi kaldırmış olabilir mi ki.........

Bak şimdi içime kurt düştü. .....acaba ablasına söylemiş olup da ablası sizin gibi düşünüp sen zaten ona çok yüz verdin demiş olup.o yüzden Resmimi kaldırmış olabilir mi ki.........
Sevgilinize sorun ablasına söylemiş mi diye çünkü erkekler bu konularda çok geveze oluyorlar. Zora gelmeyi sevmiyorlar bu tarz durumlarda çok bunalırlarsa hemen söylüyorlar. Sen böyle demişsin tartışdık moralim bozuldu diye. Çünkü benim eşimde Kaynım da abilerimde öyle.

Kötü mü kavga ettiniz ?
Ayrılmaz insan bu sebepten üzülme canım .
Kötü derken söyle hakaret falan olmadı ben ona dedim ki alan niye böyle davrandı ?bilmiyorum dedi.sonra dedim ki insan biraz samimi davranır dedim. Ya aşkım niye böyle şeylere tanıyorsunuz dedi.aşkım takmiyorum ama samimiyetle olmaması beni üzdü dedim. İşte sonra sonra dedi ki ben ablana yazsam ablam teşekkür etse ben senin gibi yapsam.dedi ben de yapmam ki dedi.sonra da biz anlayamıyorum dedi. Senin gibi dusunmemi bekliyorsunuz sen dedi.başkasının yaptığı davranışın hesabını bana soruyorsunuz bu ileride bizi üzer dedi.ben yapamam demişti. Zaten Resmimi de bu tartışmadan sonra kaldırdı. W....p daki profil resmi ben vardım şimdi kendi resmi vardı. Yani en son gördüğümde. Yani tartışma bu

Boşyere gerilmişsiniz birde şimdiden başlamışsın görümce muhabbetine
Bana niye öyle yazdı sana niye öyle yazdı falan filan
Diğerinde ara kutla bari

Bana whatsapptan gelen o şekilde resimli mesajlara hic cevap vermiyorum... İyi yine vermiş....

Bence otur konuş ve ailesiyle samimi olma
Konuşmicam neden mi?çünkü ilknolarakbo Resmimi kaldırdı. Canım nişanlim yazısını sildi.eğer benden ayrılmaya niyetinden bunları yaptıysa........Öyleyse karar onun ben beni bu kadar üzen yuregimi ezen adama yazmam. ....

Bilmiyomusun kiz?biz kk telepati grubuyuz adamlarin beynini okuyoruzbide ayrildikmi acaba diyo yaa koptum
Yüzümü ilk güldüren sensin.......yemin ederim seni alnından öpüyorum. ......Allah sana cenneti bağışlasin.......Bu kadar yurek acımın içinde yüzüme bir tek sen güldürdün.......

Hatta o an tartışırken ben bir şey daha demiştim. Ben senin gibi hassas düşünemiyorum ben aptalim dediğinde ben de "eyvallah"dedim vay efendim...... o ben aptalım demiş de ben neden eyvallah demişim ya aşkım ben onu sana evvel gelen Allah dır gerisi boştur anlamında söyledim dedim işte öyle yani sonrasını biliyorsunuz

O zaman seni arayıncaya kadar arama onu kendini düşürme o Zaman senden ayrılmak için bahane arıyormuş bulmuş bence

yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…