- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.305
- 358
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Bence otur konuş ve ailesiyle samimi olmaValla bila atmıcam yılbaşında da söz söz söz. ......
Ablam gibi bu samimi cevap için teşekkürler. .....Ama şimdi en ufak bir olayda sizden ayrılacağını düşünüyorsan hiç trip atma birdaha,
Herşeye haklısın sen iyisin busun,hoşsun alttan al devamlı gitsin,
Peki sonrasında iş daha ciddiye bindiğinde sizde bu çöküntü olmayacakmı ?
Bırakın inceldiği yer nereyse ordan kopsun,
Zaten seven adam yol vermez ,sevdiğini kaybetmemek için savaşır,Rahat olun biraz,
Bak şimdi içime kurt düştü. .....acaba ablasına söylemiş olup da ablası sizin gibi düşünüp sen zaten ona çok yüz verdin demiş olup.o yüzden Resmimi kaldırmış olabilir mi ki.........Arada daha resmi bir durum yok şimdi den özel günleri kutlamaya gerek de yok. Zamanı gelince kandil, doğum günü, yılbaşı ve bayramlar da ailenizden önce onları arayıp soracaksınız zaten ve zamanla bayram msjı atmak bile zor gelecek. Aramazsanız, arada daha birşey yok iken arıyordu şimdi işi bitti tabi o yüzden aramıyor olacak.
Hem kardeşine verdiği tepkinin aynısını size vermesini ne diye bekliyorsunuz ki ne alaka? Zaten o da sizin kandilinizi kutlamış. Arada resmiyet samimiyet olmadan canım cicim olmak zorunda değil. Ayrıca yapı olarak da böyle biri olmaya bilir. Sevgilin de tepki göstermek de sonuna kadar haklı.
Umarım ablasına bu durumdan bahsetmemiştir. Şahsen benim abim gelip bana böyle bir durumdan dolayı laf etse o kız benim gözümden düşer.
Sevgilinize sorun ablasına söylemiş mi diye çünkü erkekler bu konularda çok geveze oluyorlar. Zora gelmeyi sevmiyorlar bu tarz durumlarda çok bunalırlarsa hemen söylüyorlar. Sen böyle demişsin tartışdık moralim bozuldu diye. Çünkü benim eşimde Kaynım da abilerimde öyle.Bak şimdi içime kurt düştü. .....acaba ablasına söylemiş olup da ablası sizin gibi düşünüp sen zaten ona çok yüz verdin demiş olup.o yüzden Resmimi kaldırmış olabilir mi ki.........
Kötü derken söyle hakaret falan olmadı ben ona dedim ki alan niye böyle davrandı ?bilmiyorum dedi.sonra dedim ki insan biraz samimi davranır dedim. Ya aşkım niye böyle şeylere tanıyorsunuz dedi.aşkım takmiyorum ama samimiyetle olmaması beni üzdü dedim. İşte sonra sonra dedi ki ben ablana yazsam ablam teşekkür etse ben senin gibi yapsam.dedi ben de yapmam ki dedi.sonra da biz anlayamıyorum dedi. Senin gibi dusunmemi bekliyorsunuz sen dedi.başkasının yaptığı davranışın hesabını bana soruyorsunuz bu ileride bizi üzer dedi.ben yapamam demişti. Zaten Resmimi de bu tartışmadan sonra kaldırdı. W....p daki profil resmi ben vardım şimdi kendi resmi vardı. Yani en son gördüğümde. Yani tartışma buKötü mü kavga ettiniz ?
Ayrılmaz insan bu sebepten üzülme canım .
Bilmiyomusun kiz?biz kk telepati grubuyuz adamlarin beynini okuyoruzSevgiline sorsana ayrildin iz mi diye??? Burdakiler adamın beynini mi okuyor ara konuş yahu
Ee bdv bi kac gorumse kv kp vs konularini okursan nasil bir cemberin icine girecegini anlarsinGerçekten ileride görümceler böyle mi oluyo
Konuşmicam neden mi?çünkü ilknolarakbo Resmimi kaldırdı. Canım nişanlim yazısını sildi.eğer benden ayrılmaya niyetinden bunları yaptıysa........Öyleyse karar onun ben beni bu kadar üzen yuregimi ezen adama yazmam. ....Bence otur konuş ve ailesiyle samimi olma
Bana whatsapptan gelen o şekilde resimli mesajlara hic cevap vermiyorum... İyi yine vermiş....
Yüzümü ilk güldüren sensin.Bilmiyomusun kiz?biz kk telepati grubuyuz adamlarin beynini okuyoruzbide ayrildikmi acaba diyo yaa koptum
O zaman seni arayıncaya kadar arama onu kendini düşürme o Zaman senden ayrılmak için bahane arıyormuş bulmuş benceKonuşmicam neden mi?çünkü ilknolarakbo Resmimi kaldırdı. Canım nişanlim yazısını sildi.eğer benden ayrılmaya niyetinden bunları yaptıysa........Öyleyse karar onun ben beni bu kadar üzen yuregimi ezen adama yazmam. ....
yaş kaçMerhaba dostlar
Kandil de erkek arkadaşımın ablasına telefondan kırmızı güller içinde bir kart yolladım.hazır kutlama tebrik kartı. Belki kayıtlı degilimdir diye sonra bir mesaj daha yazdım altına da yüzünüz hep gülsün diye gülleri size hediye ediyorum...Çünkü ben çok romantik ve ince düşünürüm. Neyse adımı yazmadan önce cevap gelmemişti sonra da aynen şu mesaj geldi."teşekkür ederim. Kandilin mübarek sizinde."
Aaaa dedim kendi kendime bu nasıl mesaj böyle herhalde işi vardı aceleyle yazdı. ..
Erkek arkadaşıma gösterdim. Bir şey demedi. Ama ben kıllandım bi kere...
Ertesi sabah oldu..erkek arkadaşıma sordum sen ablanın kandilin kutladın mi diye sen ne yazdın o ne yazdı dedim.bi şekilde atlattı. Akşam oldu....yine sordum gerildi iyice....niye soruyor sun bu kadar dedi....evet kutladım dedi.ne yazdın dedim.abla ellerinden öperim kandilin mübarek olsun diye yazdım dedi.o ne yazdı dedim.ablacigim bende senin gözlerinden öperim yazmış peki niye bana öyle soğuk bir mesaj yazdı. ...bunu erkek arkadaşıma sordum çok kızdı ben nerden bileyim dedi.bana niye hesap soruyorsun dedi.olay büyüdü .hani mesajlaşma sitesi varya reklam olmasn diye yazmıyorum orada benim resmin vardı kendi telefon numarasına koymuştu. Aylardır duruyordu.bu akşam kaldırdı.2 yıldır evlenmeyi bekliyoruz...çok gergin zamanlar yaşadık. Her şeyi atlattik. Hiç aşılmayan şeyleri aştık. ..şimdi bu konu yüzünden ayrılır miyiz....ben bu adamı çok seviyorum.... ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?