Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Yüzümü ilk güldüren sensin.......yemin ederim seni alnından öpüyorum. ......Allah sana cenneti bağışlasin.......Bu kadar yurek acımın içinde yüzüme bir tek sen güldürdün.......
aminnn aminn cumlemize canimee valla bdv artik oyle konular oluyorki sanki adamlarin beynine giden yola sinyal yolluyoruzhabire acaba seviyomu?ayriliyozmu buda sen tabiyok aldatiyomu gelirmi?gelmez mi anammm biz nerden bilelim kelin ilaci olaydi,gur saclarina kurdele takardihep boyle gul iste hayat o kadar kisaki inan bi damla gosyasina degmez

"başkasının yaptığı davranışın hesabını bana soruyorsunuz bu ileride bizi üzer dedi.ben yapamam demişti. Zaten Resmimi de bu tartışmadan sonra kaldırdı."
basit bir olay büyümüş ve yukardaki lafı etmiş ya ne biliyim sanki bana biraz yan çiziyor gibi geldi. bu tartışma için aramamak resim kaldırmak yazı silmek biraz fazla sanki.
tepkisi bana gereksiz fazla geldi. tartışma için sizin geri adım atmanızı bekler gibi.

Aynen bende öyle düşünmeye başladım Şubat itibariyle....

Birde ben koç burcunun evlilikleri için süper güzel haberler yazıyordu. ...25 araliktan sonra mukemmel olacakmış hah......süper oldu sahiden....

Sen niye bu kadar takıyorsun kadın yıne cevap yazmıs benim eski görümceler cevap bile atmazdı

Birde ben koç burcunun evlilikleri için süper güzel haberler yazıyordu. ...25 araliktan sonra mukemmel olacakmış hah......süper oldu sahiden....

neyse bekleyin bakalım, yılbaşı vesilesiyle zaten birbirinizle iletişim kurarsınız. biraz daha sabredin.
erkek arkadaşın sizin söylediklerinizi ablasına söylemiş o yüzden olay gereksiz büyümüş bence. olaya ablasının da tepkisi eklenmiş gibi.

Bence ablasının öyle cevap yazması normal. Kardeşine tabii ki daha sıcak samimi yazacak.Siz onun kardeşi değilsiniz ki. Hatta sözlü nişanlı falan bile değilsiniz. Hem daha ortada bir şey yokken mesafeli olunması gerekir, bu sizin için de geçerli. Normal olması gereken şekilde yazmış. Böyle ablası ile kardeşini karşı karşıya getirerek ancak hem müstakbel görümcenizin hem de eş adayınızın olumsuz duygular beslemesine sebep olursunuz ki bunun da size geri dönüşü olur...İlerde eğer evlenirseniz tabii.
Gereksiz alınganlık göstermişsiniz. Saygı sevgi samimiyet kendinden menkuldür...

Hala aramadiiiiiiiiiartık sevgimi bir tarafa koyup düşünme zamanı geldi mi ne?
Canım bilemiyorum biz erkek arkadaşımla 5 aydır beraberiz. Tartışma yaşasakta max. 1 saat konuşmayız. Küslük pek benim tarzım değil. Huzursuz olur konuşurum. İlişkinizin dinamiğini sen bilirsin . Ben tartışınca konunun ne olduğu önemsiz sevgilim yazarım o da aşkım yazar. Ama biz böyle anlaştık tartışmalarımız aşkımlı olur vs.

Ben de ablanın yerinde olsam o şekilde cevap verirdim. Niyetiniz incelik olabilir ama karşı tarafın anladığı tamamen yalakalık. Ben de hoşlanmam, değil sevgili, eşi bile olsa kardeşimin öyle yazmasının anlamı yok.

Erkek arkadaşınız da saçmalamış. Buncacık olaydan ayrılık olmaz. Muhtemelen barışırsınız.

ablaya göre biriniz kardeş biriniz el kızı bu gayet normal.İkincisi bu derece ayrılmaktan korkuyosanız yerinizde olsam herşeyi sorgulamazdım.

Bugün bu saat itibariyle whatsapp kaldıralı 36 saat oldu ve ondan hala ses yok ızdırap bu yaaaa

Ama ilk kez sayenizde bende kendimi tuttum mesaj yazmadım aramadım. ...sessizce bekliyorum.....bakalım. .....

ilk defa mı bu kadar uzun süre konuşmadan durdunuz. Normalde tartıştığınızda bu kadar uzun sürüyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…