- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Yüzümü ilk güldüren sensin.......yemin ederim seni alnından öpüyorum. ......Allah sana cenneti bağışlasin.......Bu kadar yurek acımın içinde yüzüme bir tek sen güldürdün.. .....
Hala aramadiniişanlımısınız ki canım nişanlım yazdı ?
aramadımı hala
Hala aramadi yaaaaniişanlımısınız ki canım nişanlım yazdı ?
aramadımı hala
Aynen bende öyle düşünmeye başladım Şubat itibariyle...."başkasının yaptığı davranışın hesabını bana soruyorsunuz bu ileride bizi üzer dedi.ben yapamam demişti. Zaten Resmimi de bu tartışmadan sonra kaldırdı."
basit bir olay büyümüş ve yukardaki lafı etmiş ya ne biliyim sanki bana biraz yan çiziyor gibi geldi. bu tartışma için aramamak resim kaldırmak yazı silmek biraz fazla sanki.
tepkisi bana gereksiz fazla geldi. tartışma için sizin geri adım atmanızı bekler gibi.
Aynen bende öyle düşünmeye başladım Şu saat itibariyle....
Birde ben koç burcunun evlilikleri için süper güzel haberler yazıyordu. ...25 araliktan sonra mukemmel olacakmış hah......süper oldu sahiden....
Hala aramadiiiiiiiiiniişanlımısınız ki canım nişanlım yazdı ?
aramadımı hala
Canım bilemiyorum biz erkek arkadaşımla 5 aydır beraberiz. Tartışma yaşasakta max. 1 saat konuşmayız. Küslük pek benim tarzım değil. Huzursuz olur konuşurum. İlişkinizin dinamiğini sen bilirsin . Ben tartışınca konunun ne olduğu önemsiz sevgilim yazarım o da aşkım yazar. Ama biz böyle anlaştık tartışmalarımız aşkımlı olur vs.Hala aramadiiiiiiiiiartık sevgimi bir tarafa koyup düşünme zamanı geldi mi ne?
Yani seninde hataların olmuş ama bukadar küçük sebebten bitmişse üzülme bile canımCANIM son durum şu hala ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?