Erkek arkadaşımla çok farklıyız ama ayrılmak da istemiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar 1.5 yıllık bir ilişkim var. Bir kısmı ayrı şehirlerde, birkaç aydır da aynı şehirde yürttüğümüz bir ilişki bu. Sevgilim gerçekten muhteşem bir insan, çok iyi biri, ailesi de öyle. Çok seviyorum o da beni çok seviyor bunu da çok iyi biliyorum. Yalnız bizim olay tam Türk filmine döndü. İkimiz birbirimizden çok farklıyız. Çok az zevkimiz uyuyor, gerisi bambaşka. Bir iki şey olsa tolere edilebilir ama yaşam tarzımız da farklı. Ben bir gezginim örneğin. Her fırsatta bir yerlere gider, doğada kamp yaparım. Fotoğraf makinemi alır çekime giderim vs. Erkek arkadaşımın ise ne fotoğrafa ilgisi var ne gezmeye. Benim tam aksime o da ev kuşu. Ben hafta sonu nereye gitsem planları yapıyorum, o haftasonları köyüne gidiyor tüm günü evde bahçede film izleyerek ne bileyim uyuyarak falan geçiriyor.

Ben okumayı çok seviyorum o sürekli okumaya vaktim yok diyen bir insan. Biz tanıştığımızda olaylar hiç böyle değildi. Kampta tanıştık. Kitap okuyordu çadırının önünde hatta. Birlikte baya vakit geçirdik birlikte kamp yaptık kitap okuduk gezdik yürüdük zamanla bir ilişkiye başladık. Ama şuan sanki karşımda bambaşka biri var. Kampa gidelim epeydir yapmadım diyorum hava soğuk diyor. Gezmeye başka bi şehre gidelim diyorum paramız yok diyor. İkimizin de borcu var ben araba aldım o evini yaptırdı. Ancak ben gene de bir şekil başka şeylerden kısıp arada bir kaçıyorum bir yerlere. O hepten eve kapandı. Biraz aramız bozuktu. Dün ben kampa gidecektim hazırlandım. O da sözde bir şeyleri düzeltmek amacıyla beni kahvaltıya davet etti. Göl kenarında. Kampı iptal ettim gittim. Hiç beklediğim gibi olmadı. Bi göl etrafında gezmedik bile. Ayağım ağrıyor dedi. Kös kös oturduk. Kahvaltı yaptık ve apar topar geri kalktık hiç bir şey anlamadım. Suratım düştü. Bu sefer üzüldü gel eve gidelim film falan izleyelim dedi. Köydeki evine gittik. Bütün gün bana daral geldi evin içinde. Nişan yok bişe yok dışarı da çıkamıyoruz bahçeye biri görür laf olur diye. Adam her haftasonu köydeki evine gidiyor. Film uyku bahçe işleri. Hayat bu. dayanamadım açıkça konuştum. Bana göre bir hayat değil bu dedim. Bunaldım yani evin içinde bütün gün. Ben kendi evimde mutlaka her gün bi yürüyüşe çıkar hava alırım kedi köpek falan beslerim dışarda parka ırmak kenarına gider yürürüm falan. Bütün gün uyku tv benlik değil. Bana diyor ben nöbetli çalışan insanım, haftada iki kez nöbetim var. Evi seviyorum haftasonumu evde geçirmekten uyumaktan tv den keyif alıyorum. Ben de aksine son derece aktif yerinde duramayan insanım. Dedim ben mutlu değilim. Olamam da seninle. Bi gelecek planı yapıyoruz. Ama yok yani olmaz. Ben her haftasonumu burda evde köyün içinde geçiremem. İki üç haftada bir bile dayanamam. Bütün gün evde hiç benlik değil. Kararına saygı duyarım ama bil sana çok değer veriyorum benim için çok özelsin bırakıp gitsen bile hep yanındayım falan dedi. Dünden beri kafam çok karışık bir yanım ayrıl diyor, mutlu olamazsın kendine göre birini bul, yapamam çünkü bu kadar sıradan düz sakin bir hayat yaşayamam ben. Öte yandan gerçekten seviyorum. Ne yapardınız siz olsanız ayrılmalı mıyım?

Ben ayrılırdım büyük ihtimalle.
Ortak zevklerimiz,eğlencelerimiz olmadıktan sonra evlilik ne kadar sürer ki?

Değil mi? Bi yerden sonra aşk da bitecek çünkü... Dün konuştum bu durumu bana diyor bugün değil. İki gündür hep birlikteydik. Benim için her şey çok güzeldi. Eğer bugün benden ayrılıp gidersen burdan bana çok ağır gelir. Bunu bugün konuşmayalım. Birkaç gün sonra konuşalım ama bugün değil olur mu dedi. Tamam dedim. Ama nereye kadar? İçimi sıkn bişey var. Ayrı kalınca üzülüyorum ama yaşadığı hayatta benlik bi hayat değil

Aşk bitiyor mu ya da ne zaman bitiyor,inan bilmiyorum.
Ancak beraber evde,dışarıda,denizde,piknikte,maçta eğlenebiliyorsan işte o beraberlik muhteşem oluyor.

Ilk başta oyleyken nasıl değişmiş anlamadım. Insan karakteri oturur değişmez kolay kolay. Kampta tanısın, sonra bambaşka biri olsun. Şaşırtıcı.
Evlenirseniz sonradan pişman olabilirsiniz

Ilk başta oyleyken nasıl değişmiş anlamadım. Insan karakteri oturur değişmez kolay kolay. Kampta tanısın, sonra bambaşka biri olsun. Şaşırtıcı.
Evlenirseniz sonradan pişman olabilirsiniz

Diyorum acaba tavlamak için numaramı yaptın sen diye. Yani bu derece değişemez bir insan. Ben sana hiç kampçıyım ya da kitap kurduyum demedim diyor. Demene gerek yok ki. 1 ay birlikte kamp yaptık nerdeyse. Benden daha profesyonel odun kesiyor ateş yakıyor çadırını kurmuş ampul bile çekmiş. Dışardan bakınca baya profesyonel kampçı. Yeni tanıştığımızda gittiğimde kitap da okuyordu. Birlikte de okuduk hatta. Bakıyorum bi o hallerine bi şimdiki. Adamı kampa götüremiyorum. Evden adımını bile atmıyor. Kitapla alakası yok şu sıra. İşi gücü bahane ediyor 2 aydır bir kitabı bitiremedi falan. O adam mı gerçeği bu mu çözemiyorum. Soruyorum madem böyle biriydin niye öyle göründün ben hep olduğum gibiydim diyor

Tam benim kafadan
Belki ot gibi yaşamak bu ama bende bu şekilde seviyorum o bahçeyle uğraşışı ona yetiyordur zaten aktivite olarak
Bence huyu değişmedi sadece bi ara evden bunalıp kamp yapmak istemiştir yapmıştır bitmiştir öyle bi anı olarak
Devam edip etmemek sana kalmış ama o böyle huzur buluyor seni sıkıyorsa mutlu olamazsınız zaten

Bizi terkederse bir erkek anca o zaman kıymetli oluyor.
Ona eğer seni terkederse belki devam edebileceğini düşüneceğini söyle

Evet maaşesef öyle görümüyor ki mutlu da değilim şuan zaten

Bizi terkederse bir erkek anca o zaman kıymetli oluyor.
Ona eğer seni terkederse belki devam edebileceğini düşüneceğini söyle

Benim için hep kıymetliydi hala da kıymetli. Şuan ona değer vermiyor değilim. Ya da kıymetsiz değil benim için. Aksine, çok ama çok seviyorum. Ama sorguluyorum. Çünkü ilişkimiz evliliğe giden bir ilişki. Ve gerçekten farklıyız bazı konularda. Benim yaşamak istediğim dolu dizgin hayat ile onun yaşamak istediği sessiz sakin hayat birbirine o kadar uzak ki ortak noktada buluşturamıyoruz. Şöyle söyleyim o arada bir gezen ben her gün gezen biri olsam ben biraz azaltırım gezmeyi o biraz arttırır ortak noktada buluşulur. Ama O hiç evden çıkmayan bir insan ben ise sürekli gezmeye giden. İki uç nokta. Ortak paydada buluşamıyoruz. Evde oturup puzzle yapmak bana göre değil, sıkıyor başka şehirlere gidip gezmek de ona göre değil, evi seviyor yani sırf seviyorum diye yaşamak istediğim hayatı bırakıp mutsuz olacağım hayatı mı yaşamalıyım sizce

Ben öyle bişey demedim

Bi arkadaşım var. O da gezmeyi çok sever eşi de evde oturayım tarzında. Evlenmeden önce 2 3 sene birliktelerdi. Araları iyi anlasiyorlar ama hayat tarzları çok farklı. Evlenmek icin acele mi ettim diyor. Kafası karışık. Sizinde ileride bu durumda olabilir. Karar vermelisiniz. Ne istediğinize. Belki uzun bir zaman karşınıza istediğiniz gibi biri de cikmayabilir. Ama kafanız rahat olur. Bu tarz çelişki de kalmazsiniz

Teşekkür ederim yorumunuz için arkadaşınız durumu nasıl çözmüş peki yalnız mı geziyor? Yoksa taviz mi verdi kendinden

kadınlar nedense böyle erkekleri seviyor anlamıyorum,kardeşim kız arkadasına aşırı düşkündü hep beraber olup gezmek istiyordu ama kız en sonunda kaçtı gitti

Acaba hep mi öyleydi? Bu sizinle tanışmadan önce de böyle asosyaldi ve hayatında kimsenin olmadığından yakınıyordu , çevresinkiler akıl verip, sosyalleş, gez kamplara katıl dedi de, gittiği ilk kampta yalancıktan kitap okurken sizin karşınıza mı çıktı. Piyango size vurdu.
Seviyorum demişsiniz ama düşünsenize şu anda bile ortak zevkleriniz ve paylaşımlarınız yok, evlenip aynı çatı altında yaşamaya başladığınızda onun o durağanlığı daha çok gözünüze batacak ve mutsuz olacaksınız.
Evlilik kararını gerçekten iyi düşünmeniz lazım.

Evlilik fedakarlık demektir, paylaşmak demektir, Bütün olmak demektir..Hep benim istediğim olsun derseniz doğal olarak fedakarlık yapamazsınız..birbiriniz için emek veremezsiniz oysaki Sevgi Emektir..Hal böyle olunca paylaştığınız şey sadece aynı ev olur ve mutsuzluk sizin için kaçınılmaz olur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…