Ben ayrılırdım büyük ihtimalle.
Ortak zevklerimiz,eğlencelerimiz olmadıktan sonra evlilik ne kadar sürer ki?
Aşk bitiyor mu ya da ne zaman bitiyor,inan bilmiyorum.Değil mi? Bi yerden sonra aşk da bitecek çünkü... Dün konuştum bu durumu bana diyor bugün değil. İki gündür hep birlikteydik. Benim için her şey çok güzeldi. Eğer bugün benden ayrılıp gidersen burdan bana çok ağır gelir. Bunu bugün konuşmayalım. Birkaç gün sonra konuşalım ama bugün değil olur mu dedi. Tamam dedim. Ama nereye kadar? İçimi sıkn bişey var. Ayrı kalınca üzülüyorum ama yaşadığı hayatta benlik bi hayat değil
Ilk başta oyleyken nasıl değişmiş anlamadım. Insan karakteri oturur değişmez kolay kolay. Kampta tanısın, sonra bambaşka biri olsun. Şaşırtıcı.
Evlenirseniz sonradan pişman olabilirsiniz
Tam benim kafadan
Belki ot gibi yaşamak bu ama bende bu şekilde seviyorum o bahçeyle uğraşışı ona yetiyordur zaten aktivite olarak
Bence huyu değişmedi sadece bi ara evden bunalıp kamp yapmak istemiştir yapmıştır bitmiştir öyle bi anı olarak
Devam edip etmemek sana kalmış ama o böyle huzur buluyor seni sıkıyorsa mutlu olamazsınız zaten
Bizi terkederse bir erkek anca o zaman kıymetli oluyor.
Ona eğer seni terkederse belki devam edebileceğini düşüneceğini söyle
Ben öyle bişey demedimBenim için hep kıymetliydi hala da kıymetli. Şuan ona değer vermiyor değilim. Ya da kıymetsiz değil benim için. Aksine, çok ama çok seviyorum. Ama sorguluyorum. Çünkü ilişkimiz evliliğe giden bir ilişki. Ve gerçekten farklıyız bazı konularda. Benim yaşamak istediğim dolu dizgin hayat ile onun yaşamak istediği sessiz sakin hayat birbirine o kadar uzak ki ortak noktada buluşturamıyoruz. Şöyle söyleyim o arada bir gezen ben her gün gezen biri olsam ben biraz azaltırım gezmeyi o biraz arttırır ortak noktada buluşulur. Ama O hiç evden çıkmayan bir insan ben ise sürekli gezmeye giden. İki uç nokta. Ortak paydada buluşamıyoruz. Evde oturup puzzle yapmak bana göre değil, sıkıyor başka şehirlere gidip gezmek de ona göre değil, evi seviyoryani sırf seviyorum diye yaşamak istediğim hayatı bırakıp mutsuz olacağım hayatı mı yaşamalıyım sizce
Diyorum acaba tavlamak için numaramı yaptın sen diye. Yani bu derece değişemez bir insan. Ben sana hiç kampçıyım ya da kitap kurduyum demedim diyor. Demene gerek yok ki. 1 ay birlikte kamp yaptık nerdeyse. Benden daha profesyonel odun kesiyor ateş yakıyor çadırını kurmuş ampul bile çekmiş. Dışardan bakınca baya profesyonel kampçı. Yeni tanıştığımızda gittiğimde kitap da okuyordu. Birlikte de okuduk hatta. Bakıyorum bi o hallerine bi şimdiki. Adamı kampa götüremiyorum. Evden adımını bile atmıyor. Kitapla alakası yok şu sıra. İşi gücü bahane ediyor 2 aydır bir kitabı bitiremedi falan. O adam mı gerçeği bu mu çözemiyorum. Soruyorum madem böyle biriydin niye öyle göründün ben hep olduğum gibiydim diyor
Bi arkadaşım var. O da gezmeyi çok sever eşi de evde oturayım tarzında. Evlenmeden önce 2 3 sene birliktelerdi. Araları iyi anlasiyorlar ama hayat tarzları çok farklı. Evlenmek icin acele mi ettim diyor. Kafası karışık. Sizinde ileride bu durumda olabilir. Karar vermelisiniz. Ne istediğinize. Belki uzun bir zaman karşınıza istediğiniz gibi biri de cikmayabilir. Ama kafanız rahat olur. Bu tarz çelişki de kalmazsiniz
Teşekkür ederim yorumunuz için arkadaşınız durumu nasıl çözmüş peki yalnız mı geziyor? Yoksa taviz mi verdi kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?