Erkek arkadaşımla gezerken akrabalar gördü bizi

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızla off off:26:

Erkek arkadaşımla gezerken akrabalar gördü bizi

Erkek arkadaşım da annene söle gelip isteyelim dedi. Tmm dedim. söledim anneme o da tmm dedi. tam 2 hafta oldu. gelmeleri için haber bekliyorm. bana diyor ki babamı ikna etmeye çalışıyorum
babasına akrabaların bizi gördüğünü sölemiş ama babası şimdi değil askerlikten sonra söz yapıcam diye ısrar ediyormuş. siz olsanız ne yapardınız.

Askerlik sürecini beklerseniz eğer aile arasında söz yapılabilir.
Bazı kız babaları benim babam gibi olay duyuldu diye hemen düğün olsun istiyorlar.Eğer böyle bir sıkıntın yoksa dediğim gibi olabilir

Kim görürse görsün canım,yanlış bir iş mi yapıyordunuz sanki?
Askerden önce yapılan söz,nişan işlerine ben de karşıyım,sevgilinizin babası haklı.

HAYIR! başka birşey yapmıyorduk. ama benim ailem tutucudur. öyle kim görürse görsün diyemem...

HAYIR! başka birşey yapmıyorduk. ama benim ailem tutucudur. öyle kim görürse görsün diyemem...

Eeee arkadaşım madem aileniz tutucu neden erkek arkadaş edindiniz bu kadar erken yaşta?
Daha çocuk askere gitmemiş ne yapsın ki?
Niye erkek ailesi bir çocuğun daha (çocuk burada siz oluyorsunuz) sorumluluğunu alsın ki?
Öyle sadece istensin,sadece aileler tanışsın,sadece bir yüzük takılsın,adı konsun vs. ile olmaz ki bu işler.
Önemlidir kız istemek, insan her işini yoluna koyup öyle hareket etmek ister..

1. si ben çocuk değilim 22 yaşındayım.
Erkek arkadaşım da askerlikten 2 yıl tecilli yani o da çocuk değil.

2.si ailemin tutucu olması bnm erkek arkadaşımın olmaması gerektiği anlamına gelmez. Erkek arkadaşım olur ancak her aile oo bak bu da kızımızın sevgilisi diye tanımak istemez. tanıyacaksa ya sözlüsü ya nişanlısı olsun ister.

3. Konunun içeriğine tam hakim olmadan cevap veriyorsunuz. Ahlak dersi değil yardım istedim. Yardım edebilecek bilginiz yoksa konumdan uzak durmanızı rica edicem...

keşke babasıyla konuşmadan ailenize gelicekler demeseydiniz.
bu durumda aileniz eğer gelicez diyip de gelmezse tavır alabilir sevgilinize
sevgilin askere gidip gelicek olabilir ama bi çok insan evliyken ya da nişanlıyken askere gidiyor öyle beklenmeyecek bir süre değil ki, hem nasıl olsa bekleyeceksiniz.
bence sevgiliniz mutlaka ikna etsin en azından bir söz aile arasında nişan yapılsın öyle gitsin askere sevgiliniz
ailenize de babasını ikna ediyor fln demeyin sakın.

Ya simdi onlarada kızamıyorum ki , beni babam askerligini yapmamıssa ne sözler , nede nisanlardı ama sevgilim olmasını da isteyecek anlamına gelmiyor bu simdi sırf o istemiyor diye sevgilim olmayacak mı benim? Yani gönül isi bu insan kalbine söz geciremiyor ki? Ya da karsısındakine askerligini bitir , öyle gel flörtümüzü edelim diye diyemiyor..

Askerligini kısa dönem yapıcaksa pek problem teskil etmez bence ama uzun dönemse askerligi bitirdikten sonraya ertelemesini haklı buluyorum.

Son düzenleme:
Aileniz baya tutucu heralde!
erkek arkadasınız hemen ısteyelım dedıgıne ve sızde hemen annenıze soylerek onaylattıgınıza gore..

Pekı dıyelım gelmedıler ıstemeye ne olucak bu akrabalar gordu dıye babanız ne dıyecek?
yasak mı koyacak kızacak mı? evlenın mı dıyecek?
madem erkek arkadasınız ailesini ıkna edemeyecek ne dıye ısteyelım dıye atılıyor ortaya?:26:

tamam olan olmus cozum arıyosunuz ama aileler zaten oo bu kızımızın sevgılısı dıye ılan etmıyolarlar kımseye kımı baba gormezden gelıyor zamanını beklıyor kımısı anlayısla karsılıyor kımısı karsı cıkıyor vs.:26:

ama sözlusu nısanlısı dıye dırek tanımalarına ımkan yok demı? madem erkek arkadasınız olmayacagı anlamına gelmıyor sevgılılık donemı gecırmeden dediginiz asamalara gecemeyeceginiz anlamına gelıyor..

bence sız yorum yapanları terslemek yerıne bıseylerı dusunun derım.

cnm bence yalan soyluyo erkek arkadasin. bir erkek bi kizla evlenmek isterse ne yapar ne eder ikna eder ailesini. kendi anladi, evliligi aceleye getirmenin yanlis oldugunu, 'babam izin vermiyor' bahanesine siginiyor bence.

canım bu ne ya? gördüler diye apar topar söz nişan yapmak da neymiş? bunlar ciddi işler, öyle çat diye gelip isteyelim demesi çok çocukca geldi kusura bakma. ben de 22 yaşındayım, evliyim de, ama ne biliym herşeyin bi adabı, bi vakti zamanı var. çocuk oyuncagımı bu? biz çıkıyoruz der gibi biz nişan yapıyoruz mu diceksiniz :26:
22 de çok büyük bi yaş değil canım, ben ne ara evlendim hala anlamıyorum, hala kendimi çocuk gibi hissettiğim oluyor =)

haklısın cnm ama zaten aklımızda söz, nişan yapmak vardı. bu sadece ön ayak oldu bize. bakalım ya hayırlısı valla ne diyeyim

canım bi gördüler diye niye evlilik hemen???beni mesela ilk kuzenim gördü üniversitedeyken her gelişlerinde babamın yanında uğraşırdı benle;napıyon sen geziyonmu okuyonmu derdi gülerk bende napiyim işte ders okul falan okul yolunda geziyom derdim:)) sonra aradan çok zaman geçti dayıma yakalandık..dayımda zorlandım babama falan derse diye ama sustu..yani sonra bitti zaten bırakıldım ben..ama şuan bile hiç umursamam..sevgili olmak utanılacak birşey değil..sevişmiyoduk ya görseler nolcak:))yani sen niye bu kadar korkuyon??sıkmayın kendinizi..babasıda haklı askerden önce evlenmeyin..bekle zamanını..

canım askerden önce evlenmek gibi bi niyetimiz yok ki

sadece biz zaten pek bi hevesliydik işin ciddileşmesine sanırım bu da bize sadece yol gösterdi.

hem benim sadece babamla bitmiyor abilerim var:26: korkum çoğunluk bu yüzden

hem babası arayıp benden özür diledi. annesi de evi aradı annemle konuştu

herşey tatlıy bağlanıyor gibi bakalım hayırlısı

hem babası arayıp benden özür diledi. annesi de evi aradı annemle konuştu

herşey tatlıy bağlanıyor gibi bakalım hayırlısı

hadi gözün aydın madem:))diğer yorumda hani gördüler istemeye gelmiyolar gibi şeyler demiştin ya ondan korkudan sanmıştım ben..ama yinede bence askerden sonra evlenmeyi düşünün..yani tabi karar sizin kendimce fikrim o bnm.

yok yok düğün kesinlikle askerlikten sonra olucak. ben istemem askerlikten önce evlenmeyi

zamanla yoluna girer madem herşey..ama kim görürse görsün sizi isterse el ele olun hiç kimseden çekinme..ailenden anlayışlımışki sorun yaşamadın ondan akraba tın tın boşver..mutluluklar dilerim şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…