erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

lisede okudugumu kim cikrdi onu anlamis degilim.universite ikinci siniftayim o da oyle.

lisede okuyrm gbi bir cümle kurmamş 21 yaşndym yazmş sadece..dikkat etmeden yorum yapmayalım

lisede okudugumu kim cikrdi onu anlamis degilim.universite ikinci siniftayim o da oyle.
hmm bi arkadaş öyle yazmışta ondan dolayı dedim bende
yaşın 21 ise ve üniv. okuyorsan engel yok
sevişebilirsin kadınlar kulübünden sana onay çıkar merak etme

evet sanirim haklilik payin var. toplumun yargilarindan korktugumdan degil ama hafif bi sucluluk var. yasimi soranlar olmus 21 yasindayim

bu işin ucu ayırlık da olabilir,yani ben nasılsa evlenicem bu adamla diye düşünüp birşey yaşamayın..sonu hüsran olur.
ama kendi isteğinizle sonrasında pişman olmayacağınızı düşünüyorsanız duygulara gem vurmak gereksiz bence....
suçluluk hissediyoruym demişsiniz,bu durumda bence herhangi bir cinsel yakınlaşmaya girmeyin,sonuçlarına katlanamazsınız..kendinizden emin olmayı bekleyin derim ben.

Böyle bir konuda fikir almak cok sacma bence.
Bu tamamen seninle alakali bir durum.
Ben git istedigini sonuna kadar yasa, yaptigin dogru bir davranis dersem öyle mi yapacaksin?

cok mantikli dusunemedigimi farkettim bu yuzden bi kac kisiden tavsiye almak iatedim. aldigim tavsiyeleri uygulycam demiyorum en azindan enine boyuna dusunmemi biseyleri gormemi sagliycak

boyle dersem kendini kotu hissetmez dimi

Böyle dersem kendini kotu hissetmez demi diye dusunupsun ya simdi sen... O ilerde ben bu kizla bunları bunları yasadim simdi ayrilalim dersem kendini kötü hissetmes demi tuh vah ay kiyamam diye dusunmeyecek canim.bunun garantisini verecek kadar eminim. İleride beni bul hatta.anlat hakliydin yada haksizdin de söv bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
lisede okuyrm gbi bir cümle kurmamş 21 yaşndym yazmş sadece..dikkat etmeden yorum yapmayalım
başkası öyle yazmışta bende öyle sandım
sizden ne şekilde özür dilememi istersiniz küçük hanım
bide beni uyarmış allahım yarabbim
sana ne bee sana nee
avukatı mısın konu sahibinin

İstiyorsan git seviş .
Yok huzursuz olacaksın icmistim tam hatirlamiyorum bile.
Açma bu konuyu tekrar falan de.

21 yasinda arkadasimiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok sagol canim anlamaya calisarak yorum yaptigin icin. sonuclarinin felaket olabilcegni baska birinden duymaya ihtiyacim varmis sanirim

Hayır ne dememizi bekliyorsunuz ki?

"Seviyorsan git seviş bence" mi?
.

Burada biz ne desek ki sevis/sevisme. Ama sunu bil toplum olarak eibildigin iki yuzluyuz

Toplumumuzdaki erkekler kizlarla sevismek ister lakin karilarini bakire ister boyle sahte bir ahlak anlayisimiz var. Pisman olacagin,inanclarina aykiri bir dry yasama

dünya malı düyada kalıyyyyy
git ne yapmak istiysen yap.. ölümlü dünya. bugün varız yarın yokuz
fani hayat

Buradaki yorumlarla hareket edemezsin ki. Önemli olan senin ne düşündüğün. Bir anlık isteklerinle pişman olacağın şeyler yapmaman önemli. Kendinden, aldığın karardan sonuçları ne olursa olsun pişman olmayacağına eminsen duygularının isteklerinin peşinden gidebilirsin. Ancak ayrıldığınızda, sana kötü davrandığında vs pişman olacaksan, kendini kötü hissedeceksen hiç kalkışma bence. Bence biraz beklemeli pişman olmamak adına çünkü emin değilsin.

bu tercih meselesi..
biri gider evlenmeden erkek arkadaşının evinde kalır.. sonra evlenir yada hiç evlenmez..
biri gösterir ama elletmez..
biri bişeyler yaşar ama ileri gitmez..
biride tam anlamıyla herşeyi yaşar
bunları çoğaltabilir.. sen hangisin yada hangi gruba giriyorsun..

kişisel fikrimi soruyorsan, bi kere yapmışsınız birşey daha fazla ileri gitmeyin.. çünkü ilerisi olursa pantolonlarda çıkar başka bişeylerde

Bunu burada konuşuyor olmamız bile sacma. Hepimizin hayata bakış acısı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…