erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

kesinlikle dikkate alan gereken bir yorum

21 yaşındasın. bence kendi doğrularına ve yanlışlarına karar verebilecek bi' yaştasın. inançların, hayat görüşün, istek ve duyguların ne ise önce onları ölç, tart. sana göre bunu yaşamakta bi' problem yoksa yaşa. bunu yaşamak seni huzursuz edecekse yaşama. insanlar buna kendisi karar veriyor.bu konuda kimseye şunu yap ya da yapma demek düşmez.

evet haklisin. zaten ben bu saydiklarini kendim suan mantikli bi sekilde olcup tartamadigim icin birilerinden biseyler duymak fikirlerimi toparlamama yardimci olur diye umarak actim konuyu. ki hakeza ise yaradi da. daha realist dusunebiliyorum suan. duygularim ne olursa olsun ustesinden gelemiycegim seyler yapmak rahatsizlik veriyo bana. buna cozum bularak basliycam ise.

Hepimizin değer yargıları farklı..
kimisi olumlu bakar, kimisi 45 yaşında da olsan yoook olmaaz der..
Bu yüzden kafan şu an net değilse yaşama.. Emin olman gerek.. Belki 2 ay sonra belki 2 yıl sonra emin olacaksın..
Şuan buhrandasın, belli ki net değilsin yoksa konu açmazdın.. Evet yaşayacağım ya da hayır yaşamayacağım diyebildiğin ana kadar bekle..

freud fazla okumayın,

cinsellik icin evliligin şart oldugunu düsünüyorsanız bir daha dokunmayın,

dayatılmıs toplumsal dogrular diyip eleştirebiliyorsanız, elimine ederek kendi dogrularınızı oluşturabilirsiniz, buna gore de istediiginizi yaşar kimseye de soz hakkı tanımazsınız.

sorununuz istemiyorm erkek arkadasıma nasıl söylerim kaygısı ise; direkt soyleyin, bu durumu kabullenemeyen biri ise hayat gorusleriniz zaten uymuyor demektir.

Tatlım merhaba, öncelikle sana katı yorumlarda bulunmayacağım. Çünkü hepimizin sevgilisi oldu ve böyle duygular, heyecanlar hissetti. Gerçekten endişeleniyorsan bunu söylemekten çekinme. Senin de bundan hoşlandığını sanır ve devamını ister. Erkek sonuçta. Tatlı dille böyle bir şeyin olmaması gerektiğini istersen sorun çıkaracağını sanmıyorum. 3 yıllık bir ilişkiniz varmış ki ilişkinin temeli başka duygu ve amaçlar değil belli ki. Allah mesut etsin canım

Yazdıklarından anladığım kadarıyla; bir şeyler yaşarsan bunun yükünü taşıyabilecek durumda değilsin, olsan sormazdın zaten
21 yaş çok da olgun bir zaman değil, hormonların hareketli olabilir ancak ileriyi düşünmeden hareket etme
Yani sonradan ah ben ne yaptım, aileme ne derim, ayrıldık şimdi ne olacak telaşına düşeceksen uzak dur
Bu arada şunu belirteyim üstünkörü cinsellik diye bir şey yoktur; yani biraz, giyinik, sadece dokunmak vs... elbet bir gün sonuna kadar gider, o yüzden dediklerimi düşün. Taşıyamayacağın bir yükse hiç yapma. Sadece bekaret vs. de değil konu, duyguların önemli, evleneceğim adamla birlikte olmalıyım düşüncesindeysen, zarar görmesen de yaşadığın her şey içine dert olur. Kendi konumunu ve duygusal durumunu bizlerden iyi bilirsin ona göre hareket etmelisin.

Son düzenleme:

ona soyleme kaygisindan cok o beni sikintiya soktugunu dusunup daha kotu hisseder.oyle de hissetsin istemiorum o yuzden.

cok tesekkurler canim :) iyi dileklerin gercekteb mutlu etti

Ay onu nasil soylicem sevgilime ayy bunu nasil soylicem ay biraksalar herseye konu acicaksiniz. Direkt soyle kardesim. Adamin cinsel uzvuna dokunurken dusundun mu? Rahatsiz oluyosan da direkt istemiyorum dersin. Ne pasiflik ya

İsteyip istememek arasında yaşanan çelişkide şu olay için “dayanamadım, engel olamadım” gibi şeyler gelmesi muhtemeldir ileriki günlerde..
Lisedeysen eğer bunları yaşamak normalde ben çağın baya bir gerisindeyim.. bundan da hiç şikayetçi değilim.

canım anlayamadım

Cnm üzgün surat yapmistim.ama dengesiz yani HIc alakasi olmayan alintilar yapior program.. Dikkate alinmasi gereken bi yorum demissin ya benim yazdigimi desteklemissin ya hani.ona uzgun surat yapmistum ben::)) pamuk27

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ona soyleme kaygisindan cok o beni sikintiya soktugunu dusunup daha kotu hisseder.oyle de hissetsin istemiorum o yuzden.

bastıdıgınız duygular varken alkolun etkisiyle daha rahat davranmıssınız,
o da kulagınıza soyledigi sey ile hem sizin bu rahatlıgınıza karsılık vermis hem de kendisi epey istiyor ki bir sonraki hamlenizi tesvik etmeye calısmıs biraz da nabız yoklamıs...
zaten bunun sonucunda birsey olmadıysa umidi kesmistir. kararı size bırakmıs, konusunu dahi acmamıs daha sonra.

bence konusmanıza gerek yok tekrarlamamanız yeterli, onun eski olaya istinaden herhangi bir talebi olursa o zaman hazır olmadıgını ve istemediginizi soylersiniz...

ayrıca sıkıntıya girilecek bir durum da, bunu soylediginizde kotu hissedilecek bir durum yok bence. yine de siz bu konuda hassasiyet gosterdiginiz icin diyorum ki, konusmanız şart degil zaten.

alıntı yapmadımda konu sahibi bi yerde demiş evlenmeden ileri gitmek istemiyorum...ileriden kastın ne acaba...bişeyler yaşayayım ama sınırlı olsun...belki ilerde evlenemeyebiliriz...oyüzden evleneceğim kişiye haksızlık olmasın mantığındamısın????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…