Ah...özel mesaj kutusuna bakarmsn kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim yazdiklarini okudum mesaj sinirimi gecsin 25i sana cevap atcam ozelden :/ yazdigindan ciddeb etkilendim cok sagol
kesinlikle dikkate alan gereken bir yorumBöyle dersem kendini kotu hissetmez demi diye dusunupsun ya simdi sen... O ilerde ben bu kizla bunları bunları yasadim simdi ayrilalim dersem kendini kötü hissetmes demi tuh vah ay kiyamam diye dusunmeyecek canim.bunun garantisini verecek kadar eminim. İleride beni bul hatta.anlat hakliydin yada haksizdin de söv bana
RCA ederim .her zmn yazablrsn.beklerim bencanim yazdiklarini okudum mesaj sinirimi gecsin 25i sana cevap atcam ozelden :/ yazdigindan ciddeb etkilendim cok sagol
kesinlikle dikkate almann gereken bir yorum(
21 yaşındasın. bence kendi doğrularına ve yanlışlarına karar verebilecek bi' yaştasın. inançların, hayat görüşün, istek ve duyguların ne ise önce onları ölç, tart. sana göre bunu yaşamakta bi' problem yoksa yaşa. bunu yaşamak seni huzursuz edecekse yaşama. insanlar buna kendisi karar veriyor.bu konuda kimseye şunu yap ya da yapma demek düşmez.
Kizlar buraya neden yazdigimi ben de bilmiyorum. sadece anlatmak istiyorum sanirim.
durum su ki sevgilimle 3yili gecen bi iliskimiz var. ona gercekten cok guveniyorum ve muhtenelen herkes kendi sevgilisi icin boyle dusunur ama onun diger erkekler givi olmadiginin farkindayim. 3 yillik iliskimizde hic cok kotu zamanlarimz olmadi allaha sukir hic ayrilmak ikimizinde aklinin ucundan gecmedi. evlencegim kisinin o oldugunu hissedebiliyorum ins da o olucak. ama yeni yeni biseyler yasamaya basladik. baslarda cok seviyeliydi iliskimiz. ama son zamanlarda tutkularimizi dizginleyemez olduk. sadexe onun icin demiyorum cunku ben de oyleyim. gecende disari cikmistik biraz icmistik falan.birden boyle ona dogru donerken elim cinsel organina carpti hafif bi sekilde.o sirada kulagima egilip cok hos hissedttigini soyledi.sarhos degildim de cok mantikli dusunemiyordum. pantolonun ustunden de olsa dokndum ona.bi kac dakika. ya aslinda yaptigim seyden pismanlik duyuyo muyum bilmiyorum. neden yazdim bunlari onu da bilmiyorum. bi yandan kendimi tutmak istiyorum bi yandan oylesine birakmak. ona ne kadar guvensem de hicbiseyin garantisi olmadigi da asikar. simdi ona karsi nasi bi tavir takinicam bilmiyorum. tekrar isterse ne yaparim bilmiyorum. rahatsiz oldugumu soylesem asla sikinti yapmaz anlayis gosterir ama endiselenir kotu hissettigim icin. naapmaliyim kizlar bi deyin ya. ve lutfen yargilamayin. insanlarin yargilamasindan biktigim icin buraya yaziyorum. lutfen empati yaparak, dayatilmis toplumsal dogrulari (!) bi kenara kaldirip yazin lutfengercekten ihtiyacim olmasa burda sormazdim.
evet haklisin. zaten ben bu saydiklarini kendim suan mantikli bi sekilde olcup tartamadigim icin birilerinden biseyler duymak fikirlerimi toparlamama yardimci olur diye umarak actim konuyu. ki hakeza ise yaradi da. daha realist dusunebiliyorum suan. duygularim ne olursa olsun ustesinden gelemiycegim seyler yapmak rahatsizlik veriyo bana. buna cozum bularak basliycam ise.
canım anlayamadımRCA ederim .her zmn yazablrsn.beklerim ben
(
freud fazla okumayın,
cinsellik icin evliligin şart oldugunu düsünüyorsanız bir daha dokunmayın,
dayatılmıs toplumsal dogrular diyip eleştirebiliyorsanız, elimine ederek kendi dogrularınızı oluşturabilirsiniz, buna gore de istediiginizi yaşar kimseye de soz hakkı tanımazsınız.
sorununuz istemiyorm erkek arkadasıma nasıl söylerim kaygısı ise; direkt soyleyin, bu durumu kabullenemeyen biri ise hayat gorusleriniz zaten uymuyor demektir.
Tatlım merhaba, öncelikle sana katı yorumlarda bulunmayacağım. Çünkü hepimizin sevgilisi oldu ve böyle duygular, heyecanlar hissetti. Gerçekten endişeleniyorsan bunu söylemekten çekinme. Senin de bundan hoşlandığını sanır ve devamını ister. Erkek sonuçta. Tatlı dille böyle bir şeyin olmaması gerektiğini istersen sorun çıkaracağını sanmıyorum. 3 yıllık bir ilişkiniz varmış ki ilişkinin temeli başka duygu ve amaçlar değil belli ki. Allah mesut etsin canım
ona soyleme kaygisindan cok o beni sikintiya soktugunu dusunup daha kotu hisseder.oyle de hissetsin istemiorum o yuzden.
canım anlayamadım
ona soyleme kaygisindan cok o beni sikintiya soktugunu dusunup daha kotu hisseder.oyle de hissetsin istemiorum o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?