erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

walla arkadaşım. ister lise ister üniversite. Canın yapmak istiyorsa kimse sana engel olamaz vicdanın bile. Erkek arkadaşım yanlış anlar mı dıyorsun? neyi yanlış anlayacak pardon???Devam edersende mesela diyorum seni hafif biri olarak görebilir belli mi olur?
birbirinizi tanıyan sizsiniz. Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Diyanet degiliz fetva veremeyiz. Karar senin?

cok mantikli dusunemedigimi farkettim bu yuzden bi kac kisiden tavsiye almak iatedim. aldigim tavsiyeleri uygulycam demiyorum en azindan enine boyuna dusunmemi biseyleri gormemi sagliycak

O zaman kisaca sonrasinda pisman olacagin ve üstünesinden gelemiyecegin seyler yapma ve yapilmasina izin verme.
Yasin daha kücük, su anda tam olarak ne istedigini bilmiyorsun ve bu yaslar kolaylikla hata yapilan yaslardir.
Sana tavsiyem mantikli düsün ve duygularina yenilme.

cok sagol canim anlamaya calisarak yorum yaptigin icin. sonuclarinin felaket olabilcegni baska birinden duymaya ihtiyacim varmis sanirim

rica ederim,ben anlıyorum sizi...ben evlenmeden beraberlik yaşadım ama biliyordum ki,ilerde hiçbir erkek için bu konuda yorum yapma ya da yargılama şansı vermeyeceğim..
bu yüzden bunun sorumluluğunu kaldıramayacak kadınlar cinsellik yaşamammalı evlenmeden..aşk bittikten sonra ,ayrılınca pişman oluyorlar,hata yaptım diye,oysa ki öyle hissettin ve yaşadın bu kadar...ama dediğim gibi bunu kaldıramaycak olanlar baştan başlamasın cinsellik olayına..
ayrıca madem cinsel çekim bu kadar çok,bence ufak yakınlaşmalara da girmeyin ki,sonu başka türlü bitebilir:):)

zaten kafami kurcalayan ilk bu oldu bunu yasadiktan sonra. ya daha ileri gidersek diye. ilerisini istemiyorum cunku evlenmeden once. simdi yine laf edenler olucak ellemissin o kadar hala da evlenmeden birlikte olmak istemiyorum diyosun diyceksiniz.

Bunu burada konuşuyor olmamız bile sacma. Hepimizin hayata bakış acısı farklı.

Kendinden emin olan biri yazmaz zaten. Yakınlaşıp yakınlaşmamak kendi tercihi tamamen kimsenin yönlendirmesiyle hareket edemez. İstekleri ve düşünceleri arasında kalmış arkadaş.

Aaah ahh beni iplemiyor konu sahibi.oysa sozlerim hayattan... Oldukça gerçekçi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katılıyorum söylediklerinize.

Kendinden emin olan biri yazmaz zaten. Yakınlaşıp yakınlaşmamak kendi tercihi tamamen kimsenin yönlendirmesiyle hareket edemez. İstekleri ve düşünceleri arasında kalmış arkadaş.

Ama bizim bunu kanalize etmemiz de yanlış. Ahhh duygularının peşinden git lütfen de diyemeyiz, yanlışlığını ya da başına gelecekleri de anlatamayız.

Herkes kendi kararlarının sonuclarına katlanır neticede.

zaten kafami kurcalayan ilk bu oldu bunu yasadiktan sonra. ya daha ileri gidersek diye. ilerisini istemiyorum cunku evlenmeden once. simdi yine laf edenler olucak ellemissin o kadar hala da evlenmeden birlikte olmak istemiyorum diyosun diyceksiniz.

işi din olayına dökmek istemiyorum ama bunuda demem gerekiyor sanırım.
zina etmeyinden çok zinaya yaklaşmayın derler.. hani o ortamı yaratmamk lazım..
insanlar arasındaki çekimden dolayı uygun bir ortam oldumu malesef ileri giderler diye düşünüyorum
ben evimde yanlız yaşıyorum.. erkek arkadaşımda bulumduğum şehire geldi. film izleriz muhabetti açıldı.. ama ben eve götürmedim onu.. onun dediğine göre ve benim istediğime göre evde olunca sadece film izleyecektik eve gidince ortam olunca ne olacağını kimse bilemez.. onun için bunun dengesini tutturabilmek önemli.. bu olay sana çok rahatsızlık vermiş.. bu olayı 1 2 3 kez yapıp normal bişeymiş gibi olmasına izin verme.. ilk pişmanlık verir.. 2 3ler belkide alışkanlığa dönüşür..

Son düzenleme:
Kk da bu konuların açılmasını anlamıyorum artık. Biz yaşama desek yaşamayacak mısın böyle bir şeyi
Ki içimdekileri bende dizginleyemiyorum demişsin
Madem bu kadar ciddisiniz karşı koyamıyorsunuz olacak olan zaten şimdiden belli
Kimse kimsenin düşüncesini yaşamaz sonuçta irade senin karar senin....

Bence de öyle yap yada yapma demek bize düşmez ki zaten bizim dememizle alacağı kararda sağlıklı olmaz. Yapması gereken isteyip istemediğini ölçüp tartmak.

Bu çekim hep olacak sonuçta. Kimse arkasında duramayacağı hareketlere girişmemeli.

21 yaşındaymışsın bence neyi isteyip neyi istemediğini sonuçlarının sorumluluğunu ne kadar kaldırabileceğini bileceğin yaştasın artık.Sen bilebilirsin ne kadar ne yaşayacağını burdan biz ne desek boş.Git seviş sevişme hayat senin tüm sorumluluğu alabiliyorsan.

birbirini seven ıkı gencın nefsıne engel olamaması normalde içki bana ters geliyo
alkolu bırak daha mantıklı

Son düzenleme:

sagol canim :/ gercekten cok mantikli soylediklerin. o ortami yaratmamam gerekiyor. icim rahatladi sen yorum yaptikca. ustesinden gelebilirim sanirim onla konusarak baslarim ise.sonra da musait ortam yaratmam bi daha. kapanir gider ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…