cok mantikli dusunemedigimi farkettim bu yuzden bi kac kisiden tavsiye almak iatedim. aldigim tavsiyeleri uygulycam demiyorum en azindan enine boyuna dusunmemi biseyleri gormemi sagliycak
cok sagol canim anlamaya calisarak yorum yaptigin icin. sonuclarinin felaket olabilcegni baska birinden duymaya ihtiyacim varmis sanirim
bu tercih meselesi..
biri gider evlenmeden erkek arkadaşının evinde kalır.. sonra evlenir yada hiç evlenmez..
biri gösterir ama elletmez..
biri bişeyler yaşar ama ileri gitmez..
biride tam anlamıyla herşeyi yaşar
bunları çoğaltabilir.. sen hangisin yada hangi gruba giriyorsun..
kişisel fikrimi soruyorsan, bi kere yapmışsınız birşey daha fazla ileri gitmeyin.. çünkü ilerisi olursa pantolonlarda çıkar başka bişeylerde
Bunu burada konuşuyor olmamız bile sacma. Hepimizin hayata bakış acısı farklı.
rica ederim,ben anlıyorum sizi...ben evlenmeden beraberlik yaşadım ama biliyordum ki,ilerde hiçbir erkek için bu konuda yorum yapma ya da yargılama şansı vermeyeceğim..
bu yüzden bunun sorumluluğunu kaldıramayacak kadınlar cinsellik yaşamammalı evlenmeden..aşk bittikten sonra ,ayrılınca pişman oluyorlar,hata yaptım diye,oysa ki öyle hissettin ve yaşadın bu kadar...ama dediğim gibi bunu kaldıramaycak olanlar baştan başlamasın cinsellik olayına..
ayrıca madem cinsel çekim bu kadar çok,bence ufak yakınlaşmalara da girmeyin ki,sonu başka türlü bitebilir:):)
Kendinden emin olan biri yazmaz zaten. Yakınlaşıp yakınlaşmamak kendi tercihi tamamen kimsenin yönlendirmesiyle hareket edemez. İstekleri ve düşünceleri arasında kalmış arkadaş.
zaten kafami kurcalayan ilk bu oldu bunu yasadiktan sonra. ya daha ileri gidersek diye. ilerisini istemiyorum cunku evlenmeden once. simdi yine laf edenler olucak ellemissin o kadar hala da evlenmeden birlikte olmak istemiyorum diyosun diyceksiniz.
Ama bizim bunu kanalize etmemiz de yanlış. Ahhh duygularının peşinden git lütfen de diyemeyiz, yanlışlığını ya da başına gelecekleri de anlatamayız.
Herkes kendi kararlarının sonuclarına katlanır neticede.
Böyle dersem kendini kotu hissetmez demi diye dusunupsun ya simdi sen... O ilerde ben bu kizla bunları bunları yasadim simdi ayrilalim dersem kendini kötü hissetmes demi tuh vah ay kiyamam diye dusunmeyecek canim.bunun garantisini verecek kadar eminim. İleride beni bul hatta.anlat hakliydin yada haksizdin de söv bana
your_app_name uygulaması
dogru diyosun canim ama erkek arkadasimi kisilik olarak cok iyi taniyorum gercekten laf ettirmemek icin demiyorum ama oyle bisey yapcaj karakterde biri degil. ama biliyorum k hicbiseyin garantisi yok.millet dugune bi gun kala ile bozabiliyo.
Böyle dersem kendini kotu hissetmez demi diye dusunupsun ya simdi sen... O ilerde ben bu kizla bunları bunları yasadim simdi ayrilalim dersem kendini kötü hissetmes demi tuh vah ay kiyamam diye dusunmeyecek canim.bunun garantisini verecek kadar eminim. İleride beni bul hatta.anlat hakliydin yada haksizdin de söv bana
your_app_name uygulaması
dogru diyosun canim ama erkek arkadasimi kisilik olarak cok iyi taniyorum gercekten laf ettirmemek icin demiyorum ama oyle bisey yapcaj karakterde biri degil. ama biliyorum k hicbiseyin garantisi yok.millet dugune bi gun kala ile bozabiliyo.
Ah...özel mesaj kutusuna bakarmsn kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işi din olayına dökmek istemiyorum ama bunuda demem gerekiyor sanırım.
zina etmeyinden çok zinaya yaklaşmayın derler.. hani o ortamı yaratmamk lazım..
insanlar arasındaki çekimden dolayı uygun bir ortam oldumu malesef ileri giderler diye düşünüyorum
ben evimde yanlız yaşıyorum.. erkek arkadaşımda bulumduğum şehire geldi. film izleriz muhabetti açıldı.. ama ben eve götürmedim onu.. onun dediğine göre ve benim istediğime göre evde olunca sadece film izleyecektikeve gidince ortam olunca ne olacağını kimse bilemez.. onun için bunun dengesini tutturabilmek önemli.. bu olay sana çok rahatsızlık vermiş.. bu olayı 1 2 3 kez yapıp normal bişeymiş gibi olmasına izin verme.. ilk pişmanlık verir.. 2 3ler belkide alışkanlığa dönüşür..
tabiki kötü hissetmezboyle dersem kendini kotu hissetmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?