erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

Hanımlar çoşmuş yine az sakin

Arkadaşım bu buraya açılacak konu değil.
O an hisler ağır basmış olmuş bi'şeyler şimdi belli içine sinmemiş.
Bunun devamının gelip gelmemesi senin elinde olan bi'şey.
Zorla sana bi'şey yapmayacağını baz aldığımıza göre kendi içini dinle.
Yaşarsan da ucunda ayrılık olursa pişman olur muyum, kötü hisseder miyim gibi otur düşün.
Malum bugün canım yarın düşmanım olmuş olan çok ilişki var.
Bizi dinleme kendi düşünceni, doğrularını, aileni, çevreni baz al ölç tart.

evet dogru soyluyorsun. bu olay vicdan muhasebesi yapmami sagladi ve allah korusun bi ayrilik durumunda bunu kendime yakistiramiycgmi dusundum. tekrarlanmamasi icin elimden geleni yapicam. cok sagol

konuyu sonuna kadar okumaya bile geek duymadım nickinizle konunuz ne kadar uyumlu öyle ! ya git güzel kardeşim kendine başka eğlenceler bul :)

Sakin bir daha yaklasma. Adim adim cok buyuk bir gunaha dogru yuruyorsunuz, yol yakinken kendini toparla, bir daha boyle seyler yapma, madem ciddisiniz, evlenince yasarsiniz ne yasayacaksaniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım sonunda keşke dememek için böyle hataya kapılma. Yarinin ne olacagini göremedigimiz gibi hicbirseyin garantisi yok. Zaten bunu yaparsan ilişkinizin bütün heycanı biticek, basitleşicek. Bi erkek için ulaşamadıgı kadın daha değerlidir bunu unutma. Zaten seviyosa ki anlatmana göre seviyo olmaz demeni anlayışla karşılıycaktır.Ve hep derler ilk gecenin büyüsü başkadır. kendini bundan mahrum bırakma..

Sakin bir daha yaklasma. Adim adim cok buyuk bir gunaha dogru yuruyorsunuz, yol yakinken kendini toparla, bir daha boyle seyler yapma, madem ciddisiniz, evlenince yasarsiniz ne yasayacaksaniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

dusuncesizce bi hareket yaptigimi sonradan da olsa farkettim. ins bi daha tekrarlanmiycak :/

arkadaş hızını alamamış benim kenar mahallede falan büyüdüğümü düşünmüş ki öle bile olsaydı yinede gurur duyardım .kendisi newyorkta büyümüş geralde türkiye gerçeklerini bilemiyor . çok medeniyim 4 kişiyle yattım hahay diyor burda ya sabır ya ...çok güzel yazmışsın .

Son düzenleme:

tesekkurlee canim yorumun gercekten icime su serpti. ilk gecenin buyusu tabiyki baskadir cok haklisin ve bundan mahrum kalmak istemiyorum aslinda onu da gectim benden bu kadar uzun zamanda sikilmasini da istemiyorum o yuzden biseyleri daha sonra zaten nasipse yasariz. bundan sonra cok daha dikkatli adimlar atmayi planliyorum.

bekaret onemlidir dediniz dediniz sonra da kocamızla bile iliskiye giremez olduk niye cunku bkaret bizim herseyimiz...

canım senin derdin ne çözmedim ben . sen neyi açıklamaya çalışıyorsun bana . neye öfkem olucak güldürme beni . ben ona yl gösterdim anlamak istemedi kendi bilir . tek doğru benim bildiğim evet bana göre böle . sana göre önemsiz bana göre önemli . kızı yanlış anlamadım ne dediği ortada . amann ne haliniz varsa görsün sonra zırlamayın . hadi sanada iyi günler bu konuya yorum yapmıcam artık alıntı yapmayın rica ediyorum ..

en doğrusu olur canımm gereksiz pişmanlıklar yaşamazsın :)

sonradan pişmanlık yaşamayacağın her türlü şeyi yaşayabilir insan... her erkek evlenmeden evvel birlikte olunca terkedecek sıkılacak evlenmeyecek gibi bir durum da yok ayrıca. çok fazla vicdan yapmışssın bence hisli bir insansın.. bence bu kadar üzme kendini. herkes sevdiği insanı arzular...

Asiri tepki verenleri anlamam mumkun degil. Bu bir zina, okulu evi bosver hemen evlen diyen bile olmus. yuh!! Kendi dogrularina aykiri birsey yapiyorsan bi daha yapma olsun bitsin. Abartilcak bisey yok bence

Bi kere iki kere yapayım dersin karsındakı zaten erkek o senden çok ister , ister , ister ve dahada ileriye gider konu .buna emin ol canım

Benim anlamadığım insanları yattığı için aşağılayıp kendini tatmin edenlerde.Çok çirkin gerçekten.
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım çünkü ayrılırsam bu psikolojiyi taşıyacak biri değilim,ama yaşayanlara da tü kaka,göğsünü gere gere söylüyor bir de demem.Beni ilgilendirmez çünkü,onun doğruları saygı duyarım.Ikinci sınıf insan muamelesi yapmam cidden neyin kızgınlıgı bu anlamıyorum.Öyle insanları da ciddiye almıyorum aynı düşüncede olmama rağmen,çünkü saygı sıfır.
Hep erkekler kabul etmez bilmem ne,bu erkekler kimle birlikte oluyor peki rus hatunuyla mı? Türk kızıyla,ee ne bu erkek ırkına yaranma derdi kardeş? Ben hiç birliktelik yaşamamış biri olarak bakir bir erkek istiyorum mesela.
Ama birliktelik yaşamış erkeğe bakire kızı hak görüyor millet,niye? Ilerde başına kakar! Yok ya! Böyle erkekleri haklı gören iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum ben özellikle hemcinslerimden.

Kusura bakmayın konu sahibi yazılanları okuyunca tutamadım kendimi.Konunuza gelecek olursak ben dahil herkes bi tutku anına gelip yaşar böyle şeyler.Rahatsız olduysanız bir daha yapmayın.Daha doğrusu kaldırabileceğiniz yükü sırtlanın.Bir kere olmuş insanlık halidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elinizin ,kolunuzun o bölgeye çarpması bişey ifade etmez ,yalnışlıkla olmuş bir olay bu,sevgilinizde bu hoşuma gitti diyebilir ,sevgilier arasında böyle cinsel sohbetler genelde geçer,sonrasında sizin buna devam etmeniz elbette onun aklına beni istiyor gibi bir düşünce getirebilir ,keşke devam etmeseydiniz ama hislerinize yenimişsiniz olmuş artık,iki tarafta birbirini arzulayabilir ,bu doğanın kanunu ,kimse karşı koyamaz böyle bir yakınlaşmaya ,ila bişeyler hissedeceksin normal,fakat cinsellik yaşayıp yaşamamak sana kalmış ,pişman olacağın bişey yapmamanı dilerim.

Son düzenleme:

olayi bambaska yerlere ceken arkadas konusunda beni anlayan birileri ciktigi icin seviniyorum gercekten. ben de bunu daha sonra kaldirabilcegimi dusunmedigim icin tekrarlamama karari aldim. sevgilimin de anlayis gostercegini umuyorum. sagol canim yorumun icin

kızcağız konuyu açtığına açacağına pişman oldu yapmayın hanımlar.

bizler hem toplum gereği hem dinimiz gereği bazı şeylere kıymet vere vere bunu bilinçaltında olgunlaştıra olgunlaştıra büyüdük.
ha bu kötü bir şey mi?
kimi zaman evet, kimi zaman hayır. ataerkil toplum yapısı dinin de ataerkil şekilde yürümesine sebep oluyor.
zina ile ilgili ayetlerde kadın ya da erkek demez, namus sadece kadının değildir ama anlayış bu şekilde ki bu da erkeklerin işine geliyor.

asıl konuya gelince,
konu sahibesi gencecik bir kızsınız. elbette ki bir takım dürtüleriniz olacak, ihtiyaçlarınız, heyecanlarınız olacak. olmaması anormal olurdu.
ancak, böylesi yüzeysel bir temastan dolayı rahatsız olmuşsanız ve cidden vicdan yapıyorsanız daha ötesini kaldırabileceğinizi sanmıyorum.
hepimizin bir sınırı var nihayetinde. kimi onlarca kez partner değiştirir sıkıntı etmez, kimi bir tek ilişki yaşar pişman olur. bunların hepsi sizin psikolojinizle alakalı.

kendi fikrim ve dileğim bunun tekrarlanmaması yönünde. herşey zamanında ve yerinde güzel. erkek arkadaşınız da çok genç henüz bazı şeyleri dizginlemesi muhtemelen daha zordur ama durmak lazım.
cinsellik asla bir kadını etkilediği ya da bağladığı şekilde bir erkeği bağlamaz.
bizler sevişebilmek için sevmeyi bekleriz, erkekler sevişecek biri olduktan sonra karşıdakinin kim olduğuna çok da dikkat etmez.
yani cinsellik bizi birbirimize iyice bağlar fikri varsa öyle olmadığını söyleyeyim.

3 yıllık bir ilişki maşallah devam etmesi elbette çok güzel olur
ama ya devam etmezse ya bir aksilik çıkarsa
en güvendiğimiz insanlar zaman içinde düşmanımız oluveriyorlar çünkü olmadık bir şey değil.

her zaman kadından yana biri olarak en güzel hislerinizi bir o kadar güzel zamanlara saklamanızı dilerim.

bunu paylaşınca erkek arkadaşınız alınganlık yapmaz sanırım. 3 yılda tanımıştır zaten sizi güzel bir dille ve mevcut psikolojinizi aktararak anlatırsanız
sorun olacağını zannetmiyorum. seviyorsa anlayış gösterecektir zaten çocuğun böyle bir talebi yokmuş, öyle gelişmiş sadece.

Konuyu başından beri takip ediyordum nasıl buralara gelmiş şaşırdım,rica ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…