erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

hepimizin geçtiği yollar tedirginlikler aileden gelen terbiye pişman olma korkusu... sen aklı başında bir kıza benziyosun yazılarından. sana şu kadarını söyleyebilirim ufak bir temastan bu kadar etkilendiysen daha fazlasında pişmanlık yaşaman çok büyük ihtimal. ufak tepef öpüşmeler yada ufak dokunuşlar kötü olmamalı bence. ama ileri gitmemek kaydıyla. bunlar senin yaşında şu anda tatlı heyecanlar. ama ileriye gidersen bu heyecan sende pişmanlık yaratacak gibi.
sen en iyisi sevgiline bişey söyleme. eğer bir daha böyle bir olay yaşanırsa elini hafifçe çekip sevgilini ufacık öp yada sarıl. 3 senelik sevgiliyseniz sevgilin senin istemiceni anlıcakttır. bu tarz şeyleri konuşmamak daha iyidir

Bir daha isterse ''ben bir şey yapmadım elim çarptı '' diye şakaya vurarak savunma yaparsın ..

bizlerde sonuçta insanız, hormonlarımız salgılanıyor her ay döngü yaşıyoruz ve dürtülerimizin olmasından daha doğal ne var, sevdiğin insanı istemek kötü bişeymiş gibi yazıyolar ya bazıları, her haltı yiyip sonra onlardan namuslusu yokmuş gibi diktiriyor, aaa die şaşkınlık geçirmeyelim lütfen hepimiz duyuyor ve biliyoruz bunları
toplum baskısı altında kalanların ben daha çok naneler yiyip sakladığına binlerce kez şahit oldum
ama şunu gördüm ki , malesef ülkemizdeki anneler çocukları öyle büyütüyorlar, türk erkekleri evleniceği hatunun sadece kendisine ait olmasını istiyor, bir başkalarıyla herşeyi yaşayıp yine o saf olanla birlikte bi ömür istiyor.... dediğim gibi anneler böyle yetiştiriyor....
tavsiyemi sorucak olursan; sevdiğin insanla bazı şeyleri paylaşabilirsin, onu sevmek istemek kötü bişey değil, onunda seni sevmesi istemesi; ama koruman gereken yerleri korumalısın ( kendine laf söyletmemelisin, sonuçta kendi savunucak bi ekonomik özgürlüğün yok), diğer arkadaşlar da yazmış, erkeklere güven olmaz...

Ayrica anlamadim burdakiler yaşa dese gidip yasicakmisin.ne kadar yozlastik artik pes ya.hersey zevk degil hayatta.birseyler yasiyorsunuz sonra ayrilinca baska bir erkekbulup onu kandirmaya calisiyorsunuz bare bunu yapmayin.turk eterkeği bunu kabul etmez etse bile sürekli sorun cikarir.o yuzden bence evlenmeden cinsellik yasamayin ama yinede bu senin hayatin sonra aglama.

ne istedigini iyice dusunup, ve sonuclarini da dusunup davran bence. Ama birlikte olursan sonra pisman olup eyvah gitti bakireligim diye konu acma ama lutfen.

Cinsellik guzel, hos ama bittikten sonra hayat normal devam ediyor. Bu normal devam eden kisimlari da dusun olur mu?

Bizim cevaplarımıza göre hareket etme.
Neticede bizde o "bir kenara bırakıp cevaplayın" dediğin toplumun ta kendisi sayılırız.
Kendi yargılarını, doğrularını kendin belirle.
Sonucunda suçluluk duymayacaksan yap ne yapıyorsan.
ister tek gecelik ilişki yaşa ister 6 yıl boyunca elini bile tutma.
Toplumun değil, senin nasıl baktığın önemli.

Yasin 18in ustundeyse eger,

1. Asla ama aslaaa emin olmadigin bir seyi sarhosken yapma.

2. Eger o iyi biriyse, surekli bi iliskiyse seks en dogal hakkiniz. Bedenlerinizin tursusunu kuracak haliniz yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genel konuşma, her birşeyler yaşayan kadın sonrasında birilerini kandırmaya mı çalışıyor yani?
Neye göre genelliyorsun insanları?

sonuçları senin için kötü olacaksa uzak dur erkek milletine güven olmaz baldan tadı aldımı senden kötüsü yok canım ilişkin milşkin kalamaz

cok sagol dediklerin kafama yatti aslinda konusmadan hareketlerimle belli edebilirim ama bi yandan da konusup rahatlamak istiyorum. sanirim bunu onun tavirlarina gore belirliycem.

19 yasinda ilk cinsel iloskimi yasadim. 4 erkekle bugune de seks yaptim. Biri eski kocamdi ve ilkim degildi.

Herkes farkli sosyal katmanlardan ve siniflardan geliyor. Herkes sizin kucuk sokaginizda yasamiyor veya ayni kirsaldan, tasradan gelmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de seni anlamiyorum kusura bakma. bunun yozlasmayla ne gibi bi alakasi var? herseyin zevkten ibaret olmadiginin da gayet farkindayim. burda kimseye de sizce ona dokunmaya devam etsem mi yoksa onla yatsam mi diye bi soru yoneltmedim. ya da kimsenin yasa ya da yasama demesine gore sekillenmiorum. her konuda olabilcegi gibi yorum+tavsiye aliyorum. beni o genelledigin kiz grubuna dahil etmedigini varsayiyorum. ama sunlari soylemeden gecemiycem; her halti yiyip baska erkekleri kandirmaya calisiyolar dedigin insanlar bunlari neden yapiyor ya da neden buna gerek duyuyor sence? bence bunu bi dusun. ya da insanlari genellemenin aslinda bakanin ufkunun darligiyla alakali olabilcegini de bi dusun.
ha bi de unutmadan turk erkrgi bunu kabul etmez demissin. baya bi erkek taniyip deneyimlemissin sanirim cok net konustuguna gore.

yeni üyelik + bazı sözleri anlamazdan gelip safa yatıp bazı özel konularda ayrıntı istemesi + isminin freud olması

burnuma kötü kokular geliooo

nick freud konu içeriği cinsellik. insan düşünmüyor değil yani...

yeni üyelik + bazı sözleri anlamazdan gelip safa yatıp bazı özel konularda ayrıntı istemesi + isminin freud olması

burnuma kötü kokular geliooo

pardon nerde safa yatmisim? ustteki gonderiden bahsediyosan kizin ne dedigi belli degil anlamadim gayet sen anlayabildiysen acikla da ogrenelim. onu gectim ne ozel ayrinti istemisim ya yuh. bence sen biraz paronoyaksin ya da kendini erkek dedektoru sanmissin forumdaki erkekleri tespit etmeye adamissin kendini.
neyse ben sikintimi paylastim sagolsun samimi arkadaslar cevapladi icimi rahatlatanlar oldu,tavsiye verenler oldu. sagolsun hepsi

nick freud konu içeriği cinsellik. insan düşünmüyor değil yani...

freud hayraniyim nesi var bunun? bi kiz freudian teorilerine katiliyo olamaz mi? adam psikoanalizin babasi tamam cogu tezi cinsellikle aciklar ama bu neyi degistiriyo anlamis degilim? yani burdan nasi bi baglanti kurdunuz :d freud hayrani birinin cinsel sorunalri olamaz mi? komik olmayin

Son düzenleme:

dur ya bu ne sinir birdakika ...git yat banane ya . sizin gibilere müstahhak bence . şuna bak .
evet türk erkeği kabul etmez . etsede sorun çıkarır yüzüne vurur yeri geldiğinde . çok duydum . deneyimlememe gerek yok . çevremdede bir sürü kez aynı şeyi duyuyorum .
kimse kimseyi kandırmak zorunda değil . neden yapıyorlar falan nedeni beni bağlamaz . yapmıcaksın o zaman arkasında duramayacaksan . bekaret toplumumuzda önemlidir . önemsiz diyen kesime inanmıyorum . önemsiz diyen erkekler bile yeri geldiğinde sen zaten bakire bile değildin diyiveriyorlar çok duydum . o yüzden sahip çık dedim kendime suçlu oldum . sen burdan resmen onay almak istiyorsun . kimse senin günahına ortak olmaz burda . yap et diyenler senin yanında olmayacak yarın . bekaretten kastım tabi tamamen bakire kalma . yoksa herşeyi yaşaıp bakireyim diyende var yani onlardan bahsetmiyorum . amann neyse yap banane . sana akıl verende kabahat . sen erkek arkadaşının hoşuna giden şeyleri yapmaya devam et . açıkcası evleniceğinizde sanmıyorum . henüz 21 yaşındasınız ikinizde . erkeğin evlenebilmesi için önece okulunu bitircek sonra askere gidicek iş bulcak para biriktircek ooo yani o zamana kadar ne olucağı belli olmaz . yap et ama sonra kimseyi kekleme emi kardeşim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…