yeni üyelik + bazı sözleri anlamazdan gelip safa yatıp bazı özel konularda ayrıntı istemesi + isminin freud olması
burnuma kötü kokular geliooo
Hayır ne dememizi bekliyorsunuz ki?
"Seviyorsan git seviş bence" mi?
19 yasinda ilk cinsel iloskimi yasadim. 4 erkekle bugune de seks yaptim. Biri eski kocamdi ve ilkim degildi.
Herkes farkli sosyal katmanlardan ve siniflardan geliyor. Herkes sizin kucuk sokaginizda yasamiyor veya ayni kirsaldan, tasradan gelmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
freud hayraniyim nesi var bunun? bi kiz freudian teorilerine katiliyo olamaz mi? adam psikoanalizin babasi tamam cogu tezi cinsellikle aciklar ama bu neyi degistiriyo anlamis degilim? yani burdan nasi bi baglanti kurdunuz :d freud hayrani birinin cinsel sorunalri olamaz mi?komik olmayin
Genel konuşma, her birşeyler yaşayan kadın sonrasında birilerini kandırmaya mı çalışıyor yani?
Neye göre genelliyorsun insanları?
dur ya bu ne sinir birdakika ...git yat banane ya . sizin gibilere müstahhak bence . şuna bak .
evet türk erkeği kabul etmez . etsede sorun çıkarır yüzüne vurur yeri geldiğinde . çok duydum . deneyimlememe gerek yok . çevremdede bir sürü kez aynı şeyi duyuyorum .
kimse kimseyi kandırmak zorunda değil . neden yapıyorlar falan nedeni beni bağlamaz . yapmıcaksın o zaman arkasında duramayacaksan . bekaret toplumumuzda önemlidir . önemsiz diyen kesime inanmıyorum . önemsiz diyen erkekler bile yeri geldiğinde sen zaten bakire bile değildin diyiveriyorlar çok duydum . o yüzden sahip çık dedim kendime suçlu oldum . sen burdan resmen onay almak istiyorsun . kimse senin günahına ortak olmaz burda . yap et diyenler senin yanında olmayacak yarın . bekaretten kastım tabi tamamen bakire kalma . yoksa herşeyi yaşaıp bakireyim diyende var yani onlardan bahsetmiyorum . amann neyse yap banane . sana akıl verende kabahat . sen erkek arkadaşının hoşuna giden şeyleri yapmaya devam et . açıkcası evleniceğinizde sanmıyorum . henüz 21 yaşındasınız ikinizde . erkeğin evlenebilmesi için önece okulunu bitircek sonra askere gidicek iş bulcak para biriktircek ooo yani o zamana kadar ne olucağı belli olmaz . yap et ama sonra kimseyi kekleme emi kardeşim .
bir cümleden ne kadar çok anlamlar çıkarıyorsunuz siz öyle. maşallah sıralayıverdiniz arka arkaya. bilinçaltı denen şey garip cidden.nisanda kayıt olmuşsunuz ve daha önce kayıtlı mıydınız ya da forumu ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama buraya dalga geçmek için tonlarca konu açılıyor ve bu bağlantı da acaba dedirtti. sonuçta bunu yapmamış olsanız bile yapacak olanlar var ve bizim bundan şüphe etmemiz gayet normal. neyse size iyi hayran olmalar.
ha bir de evet çok komiğimdir.
bence sinirlenen sensin. ithamlarina dikmat edemeyen savunmaya gecen sensin. ben sadece yazdigini yorumladim. sen benim yazdiklarimi anlayamamissin bile ne yazik ki. ben burda kimseden onay beklemiyorum kimseye de napiyim diye bi soru sormadim once bi bunu anla. evlenip evlenmiycegimizi dusunerek de kafa yormussun tesekkurler ama kim ne derse desin ben oyle olduguna inaniyorum. burda seni de buna inandirmaya calismiycam.
ikincisi ben bekarete HIC HATTA HIC deginmedim. kendi kendine beni etraftan duydugun korkunc senaryolara basrol yapmissin. cunku mustehak bana. sana bisey diyim mi, zaten senin gibi dusunen birinin akil vermesine ihtiyacim yok. Senden daha kucugum muhtemelen daha deneyimsizim hayatta. ama insanlari bu sekilde kucumsemeden, yapmadigi seylerle suclamadan, cirkin ithamlarla magdur etmeden,yargilamadan yasiyorum. Bence bu yuzden senden akil almaya ihtiyacim yok.sagol yinede.
ben de bunun bizi birbirimize daha cok bagladigi dusunuyorum ama daha okullarimiz biticek falani filani derken onumuzde bussuru yil var. evlenicegimiz kesin olsa bile benden sikilmasindan korkuyorum :/ kendimi hazir hissetmeden cinsel bi yaklasimda bulunmamak en guzeli sanirim. icimdeki celiskilerin tartismalarin haddi hesabi yok
ben kimseye hakeret etmedim . bekaret önemlidir türkiyede diyerek iki kere iki dört gibi gerçek olan birşeyi söyledim . herşeyi yaşayıp gidip kızlık zarını diktiren yada sadece zarını koruyarak bakire kalmaya çalışan bir sürü kadın var etrafta . bunların hepside kandırmaya çalışıyor karşısındakini . herkes için söylemiyorum .
evet benden küçüksün ve hayat tecrüben benden çok çok az . benim arkadaşım gitti yaptı ayrıldı çocuktan . şimdi çıktığı her çocuk onu kullanıyor tamam mı . onada yapma etme demiştim dinlemedi .şimdi erkeklerin oyuncağı oldu . aslında çok iyi bir kızdı . onada gazı verdiler yap et ne olcak aşıksın sevdim yaptım dersin dediler sonuç ne oldu . ve bana geldi iyiliğimi düşünen tek kişi sendin dedi bana . biz bunları görüyoruz pişmanlıkları arkadaşlarımızla paylaşıyoruz . temiz düzgün insanların iki dakkikalık zevk için harcandığını görüyoruz . erkek için hiçbirşeydir cinsellik . erkek tek gecelik aşk yaşar ertesi gün adını unutur . ama kadınlar farklıdır . en özgürüm diyen kadın bile bir süre sonra üzülebilir . ben sen üzülme diye konuştum ama anladım ki sen kafanın dikine gidiceksin .ben tüm iyi niyetimle yorum yaptım . gerçekleri söyleyince suçlu oldum .sen resmen destek almaya gelmişsin buraya . ne yapalım kızım sana .alkış mı tutalım . herkesin doğrusu yanlışı farklıdır . hayır ne dmeeye açtın madem konuyu destek almak istemiyorum diyorsun . ne yazmamızı bekliyordun ki . hadi kızım git yap dememizi mi ben anlamadım . hem ben destek almak için açmadım konuyu diyorsun hemde yapma etme kızım diyenlere ateş püskürüyorsun .
ya valla kafami attirdin. zorla insani sinirlendiriyosun ya. su sayfalari ac bi oku yuzde 80 bi daha boyle bisey tekrarlama dedi ve ben bi tek sana cemkirdim? gelmis bana yapma diyen herkese ates puskuruyosun diyosun. ben destek verenlere de tesekkur etmedim, karsi cikanlara da laf etmedim. konuyu yeni okuyan insanlari da benim hakkimda yanlis yonlendiriyosun. burda bussuru benden yasca buyuk ablalarimla konustm ve yaptigimi bi daha tekrarlamak istemedigimi ve onla konuscagimi soyledim. hala burda cikmis ne halt yersen ye alkis tutamayiz diyosun. ben kizlik zarina hic girmedim neden surekli bu konuyu yineledigini de anlayamiyorum. konuyu sabote ettin resmen. yazmazsan artik sevinirim.
bence sinirlenen sensin. ithamlarina dikmat edemeyen savunmaya gecen sensin. ben sadece yazdigini yorumladim. sen benim yazdiklarimi anlayamamissin bile ne yazik ki. ben burda kimseden onay beklemiyorum kimseye de napiyim diye bi soru sormadim once bi bunu anla. evlenip evlenmiycegimizi dusunerek de kafa yormussun tesekkurler ama kim ne derse desin ben oyle olduguna inaniyorum. burda seni de buna inandirmaya calismiycam.
ikincisi ben bekarete HIC HATTA HIC deginmedim. kendi kendine beni etraftan duydugun korkunc senaryolara basrol yapmissin. cunku mustehak bana. sana bisey diyim mi, zaten senin gibi dusunen birinin akil vermesine ihtiyacim yok. Senden daha kucugum muhtemelen daha deneyimsizim hayatta. ama insanlari bu sekilde kucumsemeden, yapmadigi seylerle suclamadan, cirkin ithamlarla magdur etmeden,yargilamadan yasiyorum. Bence bu yuzden senden akil almaya ihtiyacim yok.sagol yinede.
ben kimseye hakeret etmedim . bekaret önemlidir türkiyede diyerek iki kere iki dört gibi gerçek olan birşeyi söyledim . herşeyi yaşayıp gidip kızlık zarını diktiren yada sadece zarını koruyarak bakire kalmaya çalışan bir sürü kadın var etrafta . bunların hepside kandırmaya çalışıyor karşısındakini . herkes için söylemiyorum .
evet benden küçüksün ve hayat tecrüben benden çok çok az . benim arkadaşım gitti yaptı ayrıldı çocuktan . şimdi çıktığı her çocuk onu kullanıyor tamam mı . onada yapma etme demiştim dinlemedi .şimdi erkeklerin oyuncağı oldu . aslında çok iyi bir kızdı . onada gazı verdiler yap et ne olcak aşıksın sevdim yaptım dersin dediler sonuç ne oldu . ve bana geldi iyiliğimi düşünen tek kişi sendin dedi bana . biz bunları görüyoruz pişmanlıkları arkadaşlarımızla paylaşıyoruz . temiz düzgün insanların iki dakkikalık zevk için harcandığını görüyoruz . erkek için hiçbirşeydir cinsellik . erkek tek gecelik aşk yaşar ertesi gün adını unutur . ama kadınlar farklıdır . en özgürüm diyen kadın bile bir süre sonra üzülebilir . ben sen üzülme diye konuştum ama anladım ki sen kafanın dikine gidiceksin .ben tüm iyi niyetimle yorum yaptım . gerçekleri söyleyince suçlu oldum .sen resmen destek almaya gelmişsin buraya . ne yapalım kızım sana .alkış mı tutalım . herkesin doğrusu yanlışı farklıdır . hayır ne dmeeye açtın madem konuyu destek almak istemiyorum diyorsun . ne yazmamızı bekliyordun ki . hadi kızım git yap dememizi mi ben anlamadım . hem ben destek almak için açmadım konuyu diyorsun hemde yapma etme kızım diyenlere ateş püskürüyorsun .
canim sen kiza direk yargisiz infaz yapmissin. hos olmamis. yasi itibariyle burda tavsiye istiyor ve bence yaptigi seyin arkasinda durabilcek cesareti de var ama vicdaniyla celisiyor. tum sayfalari teker teker okudum hicbirinde "yapma" diyen birine karsi kotu bisey demiyor hatta yanlisini anlamis bile. tesekkur etmis yardimci olanlara. ama sen onu buraya destekci aramaya gelmissin diyerek yine kendi kafana gore bi yere oturtuyosun. kusura bakma ama bu genc kiz sana gore daha olgun ve daha bilincli. etraftan gordukleriyle duyduklariyla degil emin oldugu seylerle konusuyor.
Polemige gerek yok bence.konu sahibi arkadasim bu fikir alinabilecek bir konu degil pek.sonucta herkes kendi ahlak kurallari ve hayata bakis acisi cercevesinde yorum yapar.Yakinlas veya yakinlasma demek biraz sacma.kendini sen bilirsin sevgilini de ayni sekilde.kendi dogrularin ve hislerin sana yon verecek nihayetinde.ama kendine ve hayatina buyuk zarar verrcek herseyden kacin derim ben .ayrica hayatta bazen bazi seyler icin beklemek daha iyidir ozellikle hazir degilsen.bi abla tavsiyesi.
gerçekten çok bilinçli . elimi sürdüm hoşuna gitti bık bık . çok olgun cidden . bunu gelip burda yazmasıda olgunluğuna olgunluk katmış . emin olduğu şey ne pardon ?evet destek almak için yazmış . ben sert yorum yaptım diye cellallendi . öyle yapıyorlar herşeyi yaşayıp kızlik zarı diktirmeye çalışıyorlar . bu sitede aç genital estetik bölümünü oku istersen . ben gerçekleri söylerim arkadaşım .
19 yasinda ilk cinsel iloskimi yasadim. 4 erkekle bugune de seks yaptim. Biri eski kocamdi ve ilkim degildi.
Herkes farkli sosyal katmanlardan ve siniflardan geliyor. Herkes sizin kucuk sokaginizda yasamiyor veya ayni kirsaldan, tasradan gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?