16 yaşındaymış. Muhtemelen resmi nikah yoktu. Aile rızasıyla kıyılabilse de kıyılmamış demek ki nikah.
O yüzden de kalıcı dikim operasyonu yaptırmayı ve bir hikaye anlatmayı düşünmüş gibi duruyor.
Yorumlari okuyunca bana da hiç evlilik olmamiş gibi geldi. Hani boşanmiş bazi kadinlarin ilk önce bosandiklarini soylemeye cekindigini duydum ama kalkip ciddi ciddi dikim işlerine girdiklerini duymadim, niye oyle bir şey yapsinlar zaten ortaya cikar kayitlarda var hersey.
Ortada evlilik olmayabilir ama sevgilimle yasadim demektense evlilik yasadim demek daha kolay geliyor belki.
Resmiyette olan evlilige nasil birsey uyduracaksin? Daha fazla ilerlemeden soyle bence sonrasi daha kotu olur cunku…aslinda sormamistir yalan soylemis degilsin belkiZaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Mesele bakire olmamam mi senceZaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
ne demek bir ufak operasyon geçirip bir de hikaye uydururum.sonuçta evlenip boşanmışsın hiç evlenmemiş bir kadın değilsin bu saklanır mı?sizi hiç iyi niyetli bulmadım kusura bakmayınZaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
İğrenç mantık. Midem bulandıZaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz de ne olursa olsun saklamak için bahane değil bu dedikleriniz.Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Ayrıca o başka türlü bir hikaye uydururdum dediğiniz iş o kadar kolay değil.Hadi diyelim operasyonla diktirdiniz zarınızı peki geçmişinizi silebilecek misiniz?Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Kızlık zarı diktirmek için sağlık sektöründe olmaya gerek yok. Karakteri buna müsait olan ve kendine yakıştıran herkes 5-10 bine halleder zaten. Aklınızdan bu ihtimalin geçmesi bile dram. Siz utanacak bir şey yapmamışsınız. Bu sebepten sizi kabul etmeyecek adam da zaten sevmiyordur.Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?