Erkek arkadasımlar evlilige giden bi beraberliğimiz var ama evlenip boşabdığımı söyleyemedim

16 yaşındaymış. Muhtemelen resmi nikah yoktu. Aile rızasıyla kıyılabilse de kıyılmamış demek ki nikah.

O yüzden de kalıcı dikim operasyonu yaptırmayı ve bir hikaye anlatmayı düşünmüş gibi duruyor.

Yorumlari okuyunca bana da hiç evlilik olmamiş gibi geldi. Hani boşanmiş bazi kadinlarin ilk önce bosandiklarini soylemeye cekindigini duydum ama kalkip ciddi ciddi dikim işlerine girdiklerini duymadim, niye oyle bir şey yapsinlar zaten ortaya cikar kayitlarda var hersey.

Ortada evlilik olmayabilir ama sevgilimle yasadim demektense evlilik yasadim demek daha kolay geliyor belki.

Gerçekten rahatlatmak için söylemiyorum ama sizi gerçekten seven bir adam bırakmaz böyle birşey için. Çevremde o kadar örnek gördüm ki. En muhafazakar insanlar bile geçmişin beni ilgilendirmez dedi evlendi. Kabul edemiyorsa emin olun yeterince sevmiyordur.

Yorumlari okuyunca bana da hiç evlilik olmamiş gibi geldi. Hani boşanmiş bazi kadinlarin ilk önce bosandiklarini soylemeye cekindigini duydum ama kalkip ciddi ciddi dikim işlerine girdiklerini duymadim, niye oyle bir şey yapsinlar zaten ortaya cikar kayitlarda var hersey.

Ortada evlilik olmayabilir ama sevgilimle yasadim demektense evlilik yasadim demek daha kolay geliyor belki.

Bu da ihtimallerden biri tabii. Hiçbir geçerliliği ve dayanağı olmamasına rağmen , son yıllarda ortaya çıkan " imam nikahlı evlilik yaptım " hikayelerinden biri de olabilir.

Resmi nikah yapmayıp kına , düğün yapanlar olduğunu bu yıl tv de gördüm mesela ben.

Nikahlı karısı varken ; bir başka kadına düğün yapan ve bunu kabul edenler bile varmış , evlerden ırak.

Allah herkesi dürüst insanlarla karşılaştırsın.

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Resmiyette olan evlilige nasil birsey uyduracaksin? Daha fazla ilerlemeden soyle bence sonrasi daha kotu olur cunku…aslinda sormamistir yalan soylemis degilsin belki
Ama gizlemekte iyi degil.. o insan zaten seni kabul edecekse eder

33 yaşında bir kadının az çok bakire olmadığını düşünüyordur. Eğer adam için önemi olsa illa sorardı.

İlişkin olduğunuzu sormadan paylaşmak zorunda değilsiniz. Size özel bir konu.

Ama evlendiğinizi paylaşmamazlık etmek ne demek, bu çok büyük bir olay. İlla da kayıtlarda çıkar. Bunun kesinlikle paylaşılması lazım

Zaten söyliycem ama inanın bu bemim hayatımdaki tramva oldu neler yaşadım bi bilseniz yıllarca panik atakla mücadele ettim okudum calıstım bugun meslek sahibi bi insanım agzıma gelmedı soyleyeyim .saglık sektöründeyim dilersem bi ufak operasypn gecirir baska bi hikayede uydururum ama icim el vermiyo öyle kotu birsey yapmadım evlendim uc ay sonra cok kötü seyler yasayıp ayrıldım
Mesele bakire olmamam mi sence😂🤦

Konu bununla ilgili değil ama bir senedir tandığınız ve iki kez görüştüğünü biriyle evlilik kararı doğru mu sizce? Daha önce gençken hata yapmanız anlaşılabilir ama şu an daha dikkatli olmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Siz ondan eski evliliğinizi gizlersiniz o sizden kim bilir neler gizler, bu şekilde gizlilikler üzerine kurulan yuva bence pek sağlıklı değil. Siz bilirsiniz tabi ama bana çok mantıklı gelmedi.

ne demek bir ufak operasyon geçirip bir de hikaye uydururum.sonuçta evlenip boşanmışsın hiç evlenmemiş bir kadın değilsin bu saklanır mı?sizi hiç iyi niyetli bulmadım kusura bakmayın

Söylemek zorunda değilsin en baştan bu seni ilgilendirir oda bütün manitalarini anlatmıyor dur eminim ..ama şu anda evlilik yolunda siniz normal konuşma esnasında sana önemsiz bir şey söyleyeceğim lafı gelmişken ben 16 yaşında bir evlilik yaptım kötü bir tecrübe idi ..bunu bil istedim dersin

Kusura bakmayın ama çok büyük bir hata yapmissiniz. Evlenip boşandığınizi ve travmalarınizi, iş ciddiye binmeden önce söyleyecektiniz.

Şimdi sevgiliniz çıkıp, benden böyle büyük bir şeyi gizleyen, kim bilir daha neler gizler diye düşünse haksız mı?

Guvenemezdim size dolayısıyla da ayrılırdim ben olsam. Üstelik, kızlık diktirirdim istersem sözü de çok yanlış. Bence geçmişteki travmalariniz daha önemli. Onun çaresini buldunuz mu?

Yok onu söylemeden nasil evlilik asamasina geldiniz. Hemen soyleyin ne olacak bekleyin ona göre şekil alirsiniz yoksa hızla boşanma noktasına gider ilerde. Daha kotü olur. Şimdi duyarsa affedebikir demediginiz ocin ama eclendikten sonra ogrenirse kotu olur. Ve illa duyar emin olun

Ne kadar travmatik olursa olsun bu simdiye kadar saklanmalıydı.Tabiki her tanistigimiz kişiye her şey anlatılmaz ama sizin ilişkiniz baya bir yol katetmiş.Simdi de üstünden bu kadar zaman geçmişken bunu saklamış olmanız ve ezilip büzülerek anlatmanız karşı tarafta sizi sanki suçlu gibi gösterecek, 33 yaşında bir insan olayi buraya getirmemeliydi.Istesem ufak bir operasyonla hallederim demişsiniz, o isler o şekilde olmuyor yalnız, yalan bir sekilde ortaya çıkar ve yalancı bir insana birdaha kimse güvenmez

İğrenç mantık. Midem bulandı

Tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz de ne olursa olsun saklamak için bahane değil bu dedikleriniz.
Çünkü bu saklanacak bir şey değil.
En başından söyleseniz sorun etmeyecekti belki adam ama siz sakladıkça kendinizi zora sokuyorsunuz.

Ayrıca o başka türlü bir hikaye uydururdum dediğiniz iş o kadar kolay değil.Hadi diyelim operasyonla diktirdiniz zarınızı peki geçmişinizi silebilecek misiniz?
Yarın bir gün bir şey olur,biri bir açık verir,yanlış bir şey söyler her şey ortaya çıkar diye hiç mi aklınıza gelmiyor yani?
Bu işler bu kadar basit değil,33 yaşında olan birinden daha mantıklı bakmasını beklerdim olaylara.

Söylememek diye bir ihtimal zaten olamaz. Ama su aşamaya kadar söylememiş olmanizi bile sorun ederdim ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam. Basit veya es gecilebilir bir sey degil bu. Kobuyu sadece bekarete indirgemeniz de baya sacma. Başından evlilik gecmis olmak sadece bakire olmamak degil

Kızlık zarı diktirmek için sağlık sektöründe olmaya gerek yok. Karakteri buna müsait olan ve kendine yakıştıran herkes 5-10 bine halleder zaten. Aklınızdan bu ihtimalin geçmesi bile dram. Siz utanacak bir şey yapmamışsınız. Bu sebepten sizi kabul etmeyecek adam da zaten sevmiyordur.

Back
X