- Konu Sahibi cikolatakalp
-
asıl problem o zaten haklısınızBence ÖZGÜVENİ'ni sağlaman yeterli, güven kendine
Mesela nasıl bakımsızsınız,sevgilinizle buluşacağınız zaman saçınıza makyajınıza kokunuza önem vermezmisiniz.asıl problem o zaten haklısınız
Yani şöyle okuldan dolayı çok yoğunum saç makyaj topuklu ayakkabı gibi aşırı bakımlı olamıyorum.Mesela nasıl bakımsızsınız,sevgilinizle buluşacağınız zaman saçınıza makyajınıza kokunuza önem vermezmisiniz.
Yani şöyle okuldan dolayı çok yoğunum saç makyaj topuklu ayakkabı gibi aşırı bakımlı olamıyorum.
Genelde normal giyim spor ayakkabı makyaj günlük, günlük çanta. Normal üniversite öğrencisi giyimi o kişiler de canlanmıştır gözünüzde kozmetik mağazası çalışanı gibi oluyor
Yani şöyle okuldan dolayı çok yoğunum saç makyaj topuklu ayakkabı gibi aşırı bakımlı olamıyorum.
Genelde normal giyim spor ayakkabı makyaj günlük, günlük çanta. Normal üniversite öğrencisi giyimi o kişiler de canlanmıştır gözünüzde kozmetik mağazası çalışanı gibi oluyor
Galiba öyle çevresi de aşırı geniştir onu tanıyıp sevmeyeni görmedim pek. Belki vardır bir etkisi bu duruma. Zaten takmamaya karar verdim yapacak bir şey sonuçta bu durumdaBazı insanların yıldızı parlak veya (kancık) olur derler
Baya kişiden duydum bu sözü
Belki saçma gelebilir
Çok yakışıklı veya çok güzel olmasına gerek yok
Aşırı ilgi çekerler
Merak ettiğim sadece gittiğiniz mekanlarda mı oluyor bu?
Her yerde böyle ise yapacak bir şey yok
Sizinle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum
Erkek arkadaşınız ilgilenmiyorsa
Bence sorun etmeyin
Hatta gurur duyun keyfini çıkarın
O sürtünme olayını toplu taşıma araçlarında eski eşime yapmışlardıBende de var ayni sorun ... ustelik karnim burnumda esimle beraber kontrole hastaneye gittigimiz halde bakin hastane diyorum bu anlattiginiz gibi bir kadin resmen esim bana meyve suyu falan alirken bedenini falan dokundurup birseyler demeye calisti. Benide gorerek yapiyor aramizda iki uc kisilik mesafe var siz dusunun . Ben de takmiyorum zira gayet bakimli bir hamilelik gecirdim normalde de bakimliyimdir. Onlar anca boyle bakarlar otesi olamaz dert etmeyin sevgilinizden supheniz yoksa eger gulun gecin inanin daha cok bozuluyorlar ozaman :) suratiniz falan dusunce kendilerini nimetten sayiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?