Erkek arkadaşımlayken mekandaki çalışanlar

cikolatakalp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
240
120
103
İzmir
Problemim başlıkta da bahsettiğim durum. Erkek arkadaşımı anlatayım normal görünüşlü çok zengin ya da ilgi çekici durmuyor çok bakımlı değil. Kendine göre enerjisi çok yüksek. Ben de normal seviyedeyim bence. Çok kötü de değilim iyi de değilim.

Gittiğimiz yerlerin çoğunda başıma geliyor bu durum çalışan kızlar aşırı ilgileniyor onunla. Benim yüzüme bile bakmıyorlar ters cevap veriyorlar. O olunca gülümseyerek son derece kibar. Üstelik sürekli masanın etrafında dolaşan iki üç tanesini bile hatırlıyorum.

Örnek vereyim mesela birinde garson masadan her şeyi ayrı ayrı götürdü ama sadece erkek arkadaşımınkileri. Kahve altlığını ayrı aldı sonra fincanı şeker çöpleri için bir daha geldi. Masadaki şalı düzeltti falan filan. Bu sırada yan masada siparişini vermek için bekleyenler var. Hani işi de var yani. Ben de izliyorum özellikle tepki vermedim sebebini anlamak için. Bizimki kafasını bile kaldırmadı üstelik geldiğimizden beri bir yere de gitmemişti arada bir şeyler söyledi falan desem hep masada. Neden böyle çözemiyorum bir şey yapmıyor dikkat ettim. Gözümden de kaçmazdı benim. Yakalardım.

Sonuç olarak nasıl desem ben bu duruma gerçekten üzülüyorum sebep ne beni çok çirkin bakımsız görüyorlar da elinden alırım diye mi düşünüyorlar? Ya da çok saf salak mı duruyorum uzaktan? Zaten özgüven problemim var etkileniyorum bu durumdan yüzüm düşüyor... Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Önerileriniz varsa yapmaya da hazırım daha bakımlı ol gibi..
Ben bu durumu nasıl aşacağım?

en nefret ettiğim durum budur biliyor musun? gerizekalılar için yanında sevgili eşi nişalısı varmıdr yk mudur fark etmıyor cunku ıclerı karışmış o insanlar ... evet o özgüven eksıklıgı oluyor ister istemez ...sana dıyebeıelcegım sevgılı akıp et o ne tepkı verıyor baktın bı zararı yok garson felan toplarken canım ben burayı sevemedım dersın garsonun yanında kalk o ortamı terket

aman ne önemi var

garson ya da tezgahtar her kim ilgilenirse ilgilensin

oraya hizmet almaya gitmiş

benimle sevgili

sonuçta o garson masaya eli bardak elli tabak da getirse götürse adam sizin sevgiliniz sizinle oturuyor

ha bu arada bardak tabak götürerek ayartabilecekleri adam varsa alsınlar onların olsun

bugün onun iki göz süzmesine beni bırakıp ona giden yarın bir öpücüğe nicelerine gider

Mesela nasıl bakımsızsınız,sevgilinizle buluşacağınız zaman saçınıza makyajınıza kokunuza önem vermezmisiniz.
Yani şöyle okuldan dolayı çok yoğunum saç makyaj topuklu ayakkabı gibi aşırı bakımlı olamıyorum.
Genelde normal giyim spor ayakkabı makyaj günlük, günlük çanta. Normal üniversite öğrencisi giyimi o kişiler de canlanmıştır gözünüzde kozmetik mağazası çalışanı gibi oluyor

Ben kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız o şekilde olun derim.
Sırf sizden daha çok makyaj yaptıkları için ya da topuklu ayakkabı giydikleri için onların yanında kendinizi bakımsız hissetmeyin,bakımlı olmak demek bu değil çünkü.
Kendinizi iyi hissedin en başta,etrafa karşı pozitif olun,inanın bana en başta bu etkili.Sürekli gülümseyin,modunuzu düşürmeyin bu sadece sevgiliniz için değil yanınızda kim olursa olsun.Pozitif insanlar daima sevilirler,çevredeki insanlarda da olumlu bir etki bırakırlar.
Kızlara gelince de belki siz aşırı dikkat ettiğiniz için büyüttünüz bilemiyorum ama elbet sevgilinizden hoşlanan insanlar olacaktır,bu her kadının erkeğin başına gelebilir,sevgiliniz pas vermedikten sonra niye kafanızı yoruyorsunuz ki

Tam tersi kadin guzelse yanindaki erkegin daha cok dikkat cektigini dusunuyorum

Ya ben mesela makyaj falan sevmem aslında bakımlı olmakta makyaj değildir zaten.
ÜNV.okurken saçıma önem verirdim özellikle buluşma anlarımızda bir de göz kalemi.
Zaten sevgi olunca dünyanın en güzeli sen oluyorsun onun gözünde :)
Şu var gittiğiniz mekanlarda onları takip etmekten vazgeçin dikkat etmeyin yani rahat olun ve zaten yanınızda diyin motive edin kendinizi bu da azda olsa rahatlatacaktır sizi.
Kendinizin dışına çıkarsanız zaten tökezlersiniz.
Amaç kişinin kendisi gibi olup onu yansıtmak ,bence olduğunuz gibisiniz sadece takıntılarınız var .

Bazı insanların yıldızı parlak veya (kancık) olur derler
Baya kişiden duydum bu sözü
Belki saçma gelebilir

Çok yakışıklı veya çok güzel olmasına gerek yok
Aşırı ilgi çekerler

Merak ettiğim sadece gittiğiniz mekanlarda mı oluyor bu?

Her yerde böyle ise yapacak bir şey yok
Sizinle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum

Erkek arkadaşınız ilgilenmiyorsa
Bence sorun etmeyin
Hatta gurur duyun keyfini çıkarın

Galiba öyle çevresi de aşırı geniştir onu tanıyıp sevmeyeni görmedim pek. Belki vardır bir etkisi bu duruma. Zaten takmamaya karar verdim yapacak bir şey sonuçta bu durumda

Garson sizi nasil tersleyebiliyor durduk yere o kismi anlamadim? Yillardir kafelere giderim hicbir yerde, hicbir garsonun bir musteri cok guzel yada yakisikli diye tepesinde dolasip, cirkin musteri diye birini tersledigini duymadim, gormedim.
Kendi kendinize kuruyor gibisiniz.

biz çok çirkin ya da alımsızız sanırım.
yüzük de takmıyoruz ama benim kocaya hiç böyle şeyler yapan yok

neden dert ediyosun ki sonuçta adam senin.

Bende de var ayni sorun ... ustelik karnim burnumda esimle beraber kontrole hastaneye gittigimiz halde bakin hastane diyorum bu anlattiginiz gibi bir kadin resmen esim bana meyve suyu falan alirken bedenini falan dokundurup birseyler demeye calisti. Benide gorerek yapiyor aramizda iki uc kisilik mesafe var siz dusunun . Ben de takmiyorum zira gayet bakimli bir hamilelik gecirdim normalde de bakimliyimdir. Onlar anca boyle bakarlar otesi olamaz dert etmeyin sevgilinizden supheniz yoksa eger gulun gecin inanin daha cok bozuluyorlar ozaman :) suratiniz falan dusunce kendilerini nimetten sayiyorlar

Sevgilinde şeytan tüyü vardır belki, ya da şu reklamlardaki gibi kokusuyla kadınları mıknatıs gibi çeken bi parfüm falan mı kullanıyo

Bence kasma bu kadar adam bakıyormuş bile, birbir şey yapmadan kadınların ilgisini çeken bi sevgilin var ve o senin gurur duy onunla. Ayrıca kızlar neden senle ilgilensin ki, yanında kız olan adama bakan tipler fesat tiplerdir zaten, taş gibi de olsan yüzüne bakmazlar boşa kompleks yapma

O sürtünme olayını toplu taşıma araçlarında eski eşime yapmışlardı
İkimiz de şok olmuştuk
Sene 2012

Ar damarı çatlamış arsıza tepki verdim mi?
HAYIR

Rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ayrıca

Son düzenleme:
Eminim sizin makyajsız haliniz , onların boya badana suratlarindan çok daha iyidir.
Kendimden biliyorum makyaj yapamam cildime iyi gelmiyor , ama kendini boya tenekesinin içine batiranlari totomla doverim
Kendinize güvenin , sonuçta onlar o iş için orda napabilirler ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…