Erkek arkadaşın kuzeninin düğününde nasıl davranmaliyim. Fikirlerinize ihtiyacım vaaarr

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhaba
Kızlar erkek arkadaşımla birlikte onun kuzeninin düğününe gidicez

Bende evlenecek olan damat ve gelini tanıyorum, yakın sayılırız muhabbetimiz, beraber gezmisligimiz var yani
Düğüne davet ettiler beni ve bende kabul ettim
Fakat düğünde erkek arkadasimin bütün ailesi olacak. Ben şuana kadar erkek arkadasimin sadece annesiyle tanıştım
Düğünde nasıl olucak hiç bilmiyorum
O yüzden sizden tavsiyelerinizi, fikirlerinizi ve aklımda olan soruların cevabını rica ediyorum
Kurtarın beni bu sıkıntıdan
Biz erkek arkadasimin kuzenleriyle ayrı masada mi otururuz
Salona ilk girerken mi gidip selam vermeliyim ailesine
Diğer aile fertlerine (yengesi halası amcası) de bişey demem gerekiyor mu?
Taki takılırken benimde taki takmam gerekir mi?
Takmazsam da erkek arkadaşım takiya giderken bende yanında gitmeli miyim?
Babasıyla daha hiç konuşmadık, o benimle tanışmayı istedi ama nasib olmadı. Babasıyla ilk nasıl konuşmalıyım?
Kızlar aklıma gelmeyen sorular da olabilir
Sizce salona girdikten çıkana kadar nasıl davranmaliyim çok heyecanlıyım
Gitmesem iyi olurdu aslında bu strese girmemiş olurdum
Ama erkek arkadasima söylersem çok kırılır ve zaten seneye beni istemeye gelecekler, şimdiden ailesinin beni görmesinin bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Ayrica beni süzecülerini tahmin edebiliyorum tabii ki
Başka neler olabilir

Ay ne bileyim kesin gitmeye kararlı mısın seneye geleceklerse çok uzun bi süre aileyle ne kadar geç tanışırsan o kadar yararına diye düşünüyorum.. tanıştın bayramdı seyrandı anneler günüydü aramanı bekliyorlar ister istemez ve yine arada kalıyorsun arasam mı aramasam beklerler mi vs vs söz nişan vakti gelinceye kadar bence bekle yine de sen bilirsin

Ben erkek arkadaşımın kuzeninin kınasına gitmiştim. Erkek arkadaşımın ailesiyle oturdum. Tanıştığım kuzenleriyle gördüğümde konuşup selamlaştım, onun dışında tanımadığım insanların yanına erkek arkadaşımın annesiyle ya da erkek arkadaşımla gidip tanıştım. Büyüklerin ellerinden öptüm küçüklere sarıldım öptüm güler yüzlü davrandım. Kınada kalkıp oynamadım çok zarif davrandım masadaki oturuşuma dahi dikkat ettim. Kınada takı olmadığı için takmadım ama düğüne de gitsem takmazdım, erkek arkadaşımla da takı için kalkmazdım. Çünkü erkek ark kuzenleriyle yine erkek ark'm sayesinde tanıştım. Normal zamanda arkadaşım olan biri olsa takardım. Böyle işte.

Ya aslında bende çok istekli değilim gitmeye
Ama erkek arkadaşım çok ısrar ediyor
Ve evlenecek olan çiftlerde arayıp davet ettiler kesin bekliyoruz diye
Yani bir nevi mecburiyet gibi oldu benim için

Sevgilin kiminle tanıştırırsa büyükseler ellerini öp .
Seninle arkadaşlarını veya kendi yaşlarında erkek tanıdıklarını tanıştırırsa karşı taraf tokalaşmak için elini uzattığında uzat.
Ailesiyle birlikte otur , güler yüzlü ol .
Aşırı mini falan giyme bence oturma kalkma konusunda zorlanırsın .
Takıya sen kalkma sevgilin takıp gelsin .
Annesiyle falan sıcak muhabbet kurmaya çalış .
Çok konuşma ama soğuk bi ortam olmasın .
Sevgilinle de aşırı samimi olma sarılmak , yanaklarından da olsa öpmek gibi mesela .
Bunlar geldi aklıma :)

Gidersen taki takmana gerek yok erkek arkadasin zaten takar taki takilirkende orta liga cikmana gerek yok sanki kendini gosterir gibi birde iceri girdiginde bi yerini sec otur ondan sonra ailesine selamlasmaya git ilk onlarin yanina gidersen oturmak zorunda kalirsan sikilabilirsin asik surat olma cokta yapmacik gulme normal ol ya oldugun gibi ve insanlari dahasi ailesini gozlemle nasil insanlar diye aile ele verir

Hanim hanimcik giyin yanii dekolte olmasijn ama göz kamaştırıcı ol gelinden bile güzel ol aşırı güleryüzlü oll. Sevgilinle o an tartissaniz bile ona hayran hayran bak ama etrafındakilerw belli etmeden ( yanii sen belli etmrk istemiyosun ama nasik oluyosa onlar fark ediyor) herkesi coook sevmis gibi davrann. Cook sıcakkanli ol. Tanistirma olaylarini erkek arkadaşına bırak. maddi oanagin varsa bir seyl Eşeyler tak. Ya daa cook uzun zamandir beraberseniz ve çoook ciddiyseniz tak degilse erkek arkadasina ortak ol. Cok oynama zorla oynatmak isterlerse hanim hanimcik oyna. Enn onemlisi dugunlerin bastaci TER KOKMA ((

Ben dusun degilde yengesinin bebegi icin mevlude gitmistim evet cok guzeldi cok sevdiker ama simdiki aklim olsa gitmezdim agirliginiz olsun . Ne olursa olsun tas yerinde agirdir zamni.gelince bu heycanlari oldukca yasayacksiniz zaten .. bence hos durmaz ve ben 6 yillik iliskim oldgu icin.gittim bizde.bu yaz nisanlancaktik ama zannettigim gibi olmadi

Senin yerinde olsam hiç gitmezdim hangi sıfatla gideceksin ? sonuçta hiçbir şeyleri değilsiniz ,söz yok nişan yok sadece oğularının seninle hoş vakit geçirdiği sevgilisi ... ciddiye alınacağınıda sanmıyorum ..

normal olun yeter...kasmaya gerek olmadığına inanıyorum.

ne itici bir cevap ya incitici bir yorum olmuş cevap vermeden edemedim.

Bende yorum yazsam bunu yazardım baktım ki arkadaş yazmış yazmadım :)

Güleryüzlü pozitif ol.
Göze batma. Gerçekten tüm iş erkek arkadaşında. İnşallah iyi geçer

Öncelikle yorumunuz gercekten cok kirici
Ben sizin gibi düşünmüyorum
Hangi sıfatla? Olayıni düşünecek olsam annesiyle de tanışmazdim
Olaylar ciddiye binmeden önce aile yaşantısını görmek çok daha önemli benim için

ilerde erkek arkadaşınızınn ailesi tarafından size değer verilmesini istiyorsanız, şimdiden kendinizi ortaya atmayın.gitmeyin.

Ne kadar kaba bir yorum. Şahsınız adına üzüldüm böyle bir üslubunuz olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…