Ya aslında bende çok istekli değilim gitmeyeAy ne bileyim kesin gitmeye kararlı mısın seneye geleceklerse çok uzun bi süre aileyle ne kadar geç tanışırsan o kadar yararına diye düşünüyorum.. tanıştın bayramdı seyrandı anneler günüydü aramanı bekliyorlar ister istemez ve yine arada kalıyorsun arasam mı aramasam beklerler mi vs vs söz nişan vakti gelinceye kadar bence bekle yine de sen bilirsin
Merhaba
Kızlar erkek arkadaşımla birlikte onun kuzeninin düğününe gidicez
Bende evlenecek olan damat ve gelini tanıyorum, yakın sayılırız muhabbetimiz, beraber gezmisligimiz var yani
Düğüne davet ettiler beni ve bende kabul ettim
Fakat düğünde erkek arkadasimin bütün ailesi olacak. Ben şuana kadar erkek arkadasimin sadece annesiyle tanıştım
Düğünde nasıl olucak hiç bilmiyorum
O yüzden sizden tavsiyelerinizi, fikirlerinizi ve aklımda olan soruların cevabını rica ediyorum
Kurtarın beni bu sıkıntıdan
Biz erkek arkadasimin kuzenlerönemlisiı masada mi otururuz
Salona ilk girerken mi gidip selam vermeliyim ailesine
Diğer aile fertlerine (yengesi halası amcası) de bişey demem gerekiyor mu?
Taki takılırken benimde taki takmam gerekir mi?
Takmazsam da erkek arkadaşım takiya giderken bende yanında gitmeli miyim?
Babasıyla daha hiç konuşmadık, o benimle tanışmayı istedi ama nasib olmadı. Babasıyla ilk nasıl konuşmalıyım?
Kızlar aklıma gelmeyen sorular da olabilir
Sizce salona girdikten çıkana kadar nasıl davranmaliyim çok heyecanlıyım
Gitmesem iyi olurdu aslında bu strese girmemiş olurdum
Ama erkek arkadasima söylersem çok kırılır ve zaten seneye beni istemeye gelecekler, şimdiden ailesinin beni görmesinin bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Ayrica beni süzecülerini tahmin edebiliyorum tabii ki
Başka neler olabilir
ne itici bir cevap ya incitici bir yorum olmuş cevap vermeden edemedim.Senin yerinde olsam hiç gitmezdim hangi sıfatla gideceksin ? sonuçta hiçbir şeyleri değilsiniz ,söz yok nişan yok sadece oğularının seninle hoş vakit geçirdiği sevgilisi ... ciddiye alınacağınıda sanmıyorum ..
Bende yorum yazsam bunu yazardım baktım ki arkadaş yazmış yazmadım :)Gidersen taki takmana gerek yok erkek arkadasin zaten takar taki takilirkende orta liga cikmana gerek yok sanki kendini gosterir gibi birde iceri girdiginde bi yerini sec otur ondan sonra ailesine selamlasmaya git ilk onlarin yanina gidersen oturmak zorunda kalirsan sikilabilirsin asik surat olma cokta yapmacik gulme normal ol ya oldugun gibi ve insanlari dahasi ailesini gozlemle nasil insanlar diye aile ele verir
ne itici bir cevap ya incitici bir yorum olmuş cevap vermeden edemedim.
Öncelikle yorumunuz gercekten cok kiriciSenin yerinde olsam hiç gitmezdim hangi sıfatla gideceksin ? sonuçta hiçbir şeyleri değilsiniz ,söz yok nişan yok sadece oğularının seninle hoş vakit geçirdiği sevgilisi ... ciddiye alınacağınıda sanmıyorum ..
Ne kadar kaba bir yorum. Şahsınız adına üzüldüm böyle bir üslubunuz olduğu için...Senin yerinde olsam hiç gitmezdim hangi sıfatla gideceksin ? sonuçta hiçbir şeyleri değilsiniz ,söz yok nişan yok sadece oğularının seninle hoş vakit geçirdiği sevgilisi ... ciddiye alınacağınıda sanmıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?