Erkek arkadaşın kuzeninin düğününde nasıl davranmaliyim. Fikirlerinize ihtiyacım vaaarr

Bu yorum tam yerinde bence.

konu dine nasıl geldi, ben de anlamadım zaten.

benim fikrim, karşı tarafın ailesi ile ilişkiler geliştirilecekse, kendi tarafın ile de geliştirilmeli. tek taraflı olacaksa yorumum gidilmemesi gerektiği yönünde. bunun türlü sıkıntıları olabilir görüşündeyim.

Ancak sizin örneğinizdeki bir durumda çok da güzel olur.

Ben gitmezdim sanırım. Geline damada bi ara ev görmeye gider hediyemi verirdim

Açılan konularda insanlar sorularının cevaplarını ariyolar
Fakat her konu nasıl oluyorsa bir şekilde dine bağlanıyor
Ben burda flörtun dinen doğru bişey olup olmadigini sormadım
Elhamdülillah bende müslümanım ve zekam ilişkinin dinen yanlış olduğunu kaldıracak boyutta, görebiliyorum yani ben bunu
Sizlere soru sormamda ki amaç dini boyutun dışında benim oraya gitmemin doğru olup olmadığı
Yani benim dusuncem ailesini önceden bi görme şansını elden kacirmamakti
Fakat orda nasıl davranıp davranmamam gerektiğini yada gitmemin doğru olup olmadığı konusunda sizden fikir almak istedim
Konuyu dine bağlayıp çirkin bir üslup kullanmakla da bahsedilen dinden çok uzak olunduğunu görmüş oluyoruz bu sayede

takı takmanıza bence gerek yok sevgılınız takı takarken yanında olmak isterseniz olun ya da olmasanızda olur ... doğaçlama olsun o zaten sizi tanıştırmak istediği kişiyle tanıştırır babasıyla tanıştırırken elini opersiniz buyuklerin ellerini opersiniz... kendinizi sevdırmek için fazla samımı hareketlere gerek yok diğer kişilerle tokalaşmak yeterli bence... ılımlı ve tebessüm ederk gulumseyin ...

Aile yapilariniza bagli, ayni kulturdenseniz ve laf soz olmayacagini biliyorsaniz gidin bise olmaz hem yakindan tanimis olursunuz gelinle damatta davet etmis zaten..
Arkadaslara da katiliyorum sevgiliniz kiminle tanistiracaksa onlarla tanisin ama ben aileyle oturma taraftari degilim..
Genclere ayri masa kurulacaksa orda oturun diger kuzenlerle birlikte bence..
Tabiri caizse zariflikten kirilin, oynayayim demeyin haa

Ben kendim olsam gitmezdim ama o ayri
Mustakbel gorumcem bile kendi dugunu icin gelirsin dimi demisti.. Valla zor canim, gelemem demistim direk..
Kirildi mi gucendi mi bilemiyorum, sonradan annesi sevgilimden haber gondermisti o da misafirlige davet etti (memleketler uzak onlarda kalmam icin davet edildim direk) onu da reddettim
Bulusmalarimizda oglunu arayip telefona beni istiyor onu da reddediyorum

Muslumanim diyen insan kabalik yapmaz herseyi uygun bi dille soyler, ilkonce bunu ogren sonra yorum yap. Sevgilin olsa belki bu kadar histerik olmazdin

Muslumanim diyen insan kabalik yapmaz herseyi uygun bi dille soyler, ilkonce bunu ogren sonra yorum yap. Sevgilin olsa belki bu kadar histerik olmazdin
İşinize gelmedimi kaba gelirse incelikmi oluyor ? kaba sensin neyse dahada uğraşmak istemiyorum kimseyle herkes yapmak istediğinde özgür her koyun kendi bacağından asılır ....

Kimsenin hatırı için haramı helal , helalı haram sayamam ! Rabbime bin kere şükürler olsun amin

Son düzenleme:
Bende biraz gitmeseniz mi diye dusunenelerdenim
Aileden aileye degisir elbet.Eger gideceksenizde oldugunuz gibi davranmaniz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…