- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dune kadar oyle ne isim var gitmemromkadapost: 45081845 .!.:Öncelikle yorumunuz gercekten cok kirici
Ben sizin gibi düşünmüyorum
Hangi sıfatla? Olayıni düşünecek olsam annesiyle de tanışmazdim
Olaylar ciddiye binmeden önce aile yaşantısını görmek çok daha önemli benim için
Ben bu tarz durumları hep kaçırılmaz bir fırsat olarak görürüm. Neden mi? Aileyi görmek tanımak için. Nasıl insanlar,kimler, düğünleri,adetleri, çevrelerinde ki insanlar, eş-dost çevreleri.. Bence kesinlikle işler resmiyete binmeden tanışılmalı. Ailenizi kimlerle muhattap edeceksiniz görme şansıdır bence. İşler ciddiye bindiğinde "ayyy annesi şöyle, babası şöyle, adetleri bilmiyorlar,".. gibi sayısız duruma da hazırlıklı olursunuz.
Bence erkek arkadaşınız ile birlikte salona girip o sizi kiminle tanıştırırsa onunla tanışın. Yapmacık olmayın,kendinizi gibi olun. İleride "düğün günü hiçte böyle değildi" denmesin arkanızdan. Takı için, eğer maddi imkanınız varsa ufak birşey olabilir neden olmasın. Ve yukarıda da yazdığım gibi, aileyi ve çevresini gözlemleyin mutlaka. Herşey gönlünüzce olsun
Ne kadar kaba bir yorum. Şahsınız adına üzüldüm böyle bir üslubunuz olduğu için...
Merhaba
Kızlar erkek arkadaşımla birlikte onun kuzeninin düğününe gidicez
Bende evlenecek olan damat ve gelini tanıyorum, yakın sayılırız muhabbetimiz, beraber gezmisligimiz var yani
Düğüne davet ettiler beni ve bende kabul ettim
Fakat düğünde erkek arkadasimin bütün ailesi olacak. Ben şuana kadar erkek arkadasimin sadece annesiyle tanıştım
Düğünde nasıl olucak hiç bilmiyorum
O yüzden sizden tavsiyelerinizi, fikirlerinizi ve aklımda olan soruların cevabını rica ediyorum
Kurtarın beni bu sıkıntıdan
Biz erkek arkadasimin kuzenleriyle ayrı masada mi otururuz
Salona ilk girerken mi gidip selam vermeliyim ailesine
Diğer aile fertlerine (yengesi halası amcası) de bişey demem gerekiyor mu?
Taki takılırken benimde taki takmam gerekir mi?
Takmazsam da erkek arkadaşım takiya giderken bende yanında gitmeli miyim?
Babasıyla daha hiç konuşmadık, o benimle tanışmayı istedi ama nasib olmadı. Babasıyla ilk nasıl konuşmalıyım?
Kızlar aklıma gelmeyen sorular da olabilir
Sizce salona girdikten çıkana kadar nasıl davranmaliyim çok heyecanlıyım
Gitmesem iyi olurdu aslında bu strese girmemiş olurdum
Ama erkek arkadasima söylersem çok kırılır ve zaten seneye beni istemeye gelecekler, şimdiden ailesinin beni görmesinin bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Ayrica beni süzecülerini tahmin edebiliyorum tabii ki
Başka neler olabilir
bana niye dokunsun karsıdki insanları düşünerek kırmadan yorum yapın lütfen bu bir insanlıktırr..Çokmu dokundu sana yorumum sen beğenmesen ne olur beğenmesende olur! gerçekler acıdır ama bi okadar,da doğrudur !!
Herkes kendi yaşamına göre yorumlamış ben de yapayım..
Ben sevgilimle üç yılın sonunda evlendim ve ailemle de tanıştı ilk senede. Bu nedenle ikinci senemizde kuzenimin düğününe geldi sevgilim, o dönem abisi nişanlıydı evlenseydi ayrılmasalardı düğüne davetliydim ve gidecektim.
Ben sevgiliyken de kendimi karısı değilim vasıfsızım olarak görmedim. Hoşça vakit geçirdiği sevgilisi sözü zaten çok ağır. Evet çok hoş vakit geçirdik ve o dönemde ben onun yoldaşıydım, arkadaşıydım, sevgilisiydim evlendik hala aynı. Evlenince kendimizi apayrı bir yere falan koymadık yani. Konumum da bir imzayla değişmedi hala sevgilim diyorum ve sevgilim diyeceğim. Çok ayıp geliyor bana bu yok sen nesin ki alt tarafı sevgili mevzusu. Takılıyorlardır iki taraf da ciddiye almıyordur eyvallah da adamlar ciddi düşünüyor sen kimsin demek ayıp ve incitici.
Sevgili konu sahibi burada tüm hayatlarını tek perspektiften bakan aşırı gelenekçi ve hayatlarının her satırını dini inançlarıyla belirleyen insanların yorumlarıyla şekillendirme içinden geleni yap. Herkes hayatını geleneksel ve din ön planda yaşamıyor. Senin hassasiyetin bu yönde değilse kulak ardı et lütfen.
İçinden geliyorsa git düğüne. Abartılı giyinme, çok sıcak olmak zorunda değilsin ama güleryüzlü olsan yeterli bence. Sevgilinle gezersin zaten o kimle tanıştırır veya merhabalaşırsa o zaman güler yüzlü bir merhaba dersin. Takı takmana bence de gerek yok. Benim sevgilim de takmamıştı ben takmıştım. Yanında da gitmene gerek yok gerilirsin. Sonra evine giderken ufak bir hediyeyle tebrik edersin.
Mutlulukar
ne güzelmiş sizde.
ancak işte; kötü düşünen kişiler de var.
mesela benim eşimin abisi kız arkadaşını eve getirmiş (çooook eskiden), şimdi başkası ile evli hatta. hala lafı geçince kv der, nasıl kızlar var, sen niye geliyorsun bizim evimize, nişan yok söz yok vs diye...
toplumda böyle düşünen çok kişi olunca ister istemez dikkatli olmak gerekiyor.
buradaki gitme bence tarzındaki yorumların en büyük sebebi de bu bence.
Seni bilmem lakin , benim mezhebimde böyle şeyler( sevgili vs ) haram kılınmıştır .Konu sahibi menmun olsun diye dinimin yasaklandığı çirkinlikleri hoş iyi yap demem ,asıl ben senin adına şahsen çok üzüldüm yazık.....