- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
AyrilMerhabalar, konu erkek arkadaşım. 8 aylık bi ilişkimiz var. Erkek arkadaşım ağustosun 10u gibi arkadaşlarıyla mersine gitmeyi planlıyor. Ben de annem ve annemin arkadaşlarıyla o tarihlerde tatile gideceğim. Yeri henüz belirlemedik ama ben erkek arkadaşıma "biz de mersine geliriz belki" dedim. Asla böyle bir şeyin olmasını istemediğini söyledi. Bana da tuhaf geldi haliyle ve üsteledim nedenini öğrenmek için. Çok sinirlendi. Sebep olarak da "arkadaşlarım seni bikiniyle görmesin" tarzında saçma bi bahane uydurdu.
Bugün de son kez yoklamak için "sence kuşadasına mı gidelim mersine mi çeşmeye mi?" dedim. "Çeşme" dedi. Bu derece istememesinin sebebi ne olabilir? Yavaş yavaş huylanmaya başladım bu durumdan.
Eylül gibi de beraber tatile gideceğiz yani bizim mersine gitmememiz o kadar dert değil benim için ama o böyle abartılı tepki verdikçe konunun üstüne gidesim geliyor. Çeşmeye gidin dedikten sonra ben de dedim ki "eğer çeşmeye gidersem seninle tatile gidemem çeşme diğerlerine oranla daha fazla para harcanan bir yer" o da "o zaman başka bir yere gidin" dedi hala mersin demiyor. Hayır bu çocuk mersinde ne gibi bi kaçamak yapabilir ya da aklından geçen ne olabilir de bu kadar karşı ailemle onun olduğu yere gitmeme? Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda?
Böyle söylese keşke. Dediğim gibi bahaneleri ve verdiği tepkiler çok saçma geldi bana.Bence sadece arkadaşları ile rahatça tatil yapmak istiyor.
Derdi kaçamak falan değil.
Arkadaşları ile yapacağı tatil planını bozmaya çalışmandan rahatsız.
valla erkek erkeğe ne karıştıracaklardan başlardım başka bir kızla mı gidiyora dek kurardım ne yalan söyleyeyimMerhabalar, konu erkek arkadaşım. 8 aylık bi ilişkimiz var. Erkek arkadaşım ağustosun 10u gibi arkadaşlarıyla mersine gitmeyi planlıyor. Ben de annem ve annemin arkadaşlarıyla o tarihlerde tatile gideceğim. Yeri henüz belirlemedik ama ben erkek arkadaşıma "biz de mersine geliriz belki" dedim. Asla böyle bir şeyin olmasını istemediğini söyledi. Bana da tuhaf geldi haliyle ve üsteledim nedenini öğrenmek için. Çok sinirlendi. Sebep olarak da "arkadaşlarım seni bikiniyle görmesin" tarzında saçma bi bahane uydurdu.
Bugün de son kez yoklamak için "sence kuşadasına mı gidelim mersine mi çeşmeye mi?" dedim. "Çeşme" dedi. Bu derece istememesinin sebebi ne olabilir? Yavaş yavaş huylanmaya başladım bu durumdan.
Eylül gibi de beraber tatile gideceğiz yani bizim mersine gitmememiz o kadar dert değil benim için ama o böyle abartılı tepki verdikçe konunun üstüne gidesim geliyor. Çeşmeye gidin dedikten sonra ben de dedim ki "eğer çeşmeye gidersem seninle tatile gidemem çeşme diğerlerine oranla daha fazla para harcanan bir yer" o da "o zaman başka bir yere gidin" dedi hala mersin demiyor. Hayır bu çocuk mersinde ne gibi bi kaçamak yapabilir ya da aklından geçen ne olabilir de bu kadar karşı ailemle onun olduğu yere gitmeme? Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda?
O bana gitme diyemez zaten :) ben de ona gitme demiyorum sadece tepkilerini abartılı buldum, sizin üslubunuzu itici bulduğum gibi.Erkek erkege takilcaklardir bu kadar huylanmayin onu da bunaltmayin. O sana gitme dememis baska bir yere gidin demis. Zaten birlikte tatile cikacaksiniz arkadaslariyla gecirecegi tatil ayri sizle ayri. Niye her yerde burnunun dibinde olmak istiyorsunuz anlayamadim??
Sinirlenmesi falan bunu düşündürüyor direk değil mi? Ben mi saçmalıyorum yoksa?Bir haltlar yiyecek yakalanma ihtimalini yok etmeye uğraşıyor adam.
Hahaha kurmamak için konu açtım. Belki beni kendime getiren olur diye :)valla erkek erkeğe ne karıştıracaklardan başlardım başka bir kızla mı gidiyora dek kurardım ne yalan söyleyeyim
kurulmayacak gibi değilHahaha kurmamak için konu açtım. Belki beni kendime getiren olur diye :)
Güvenimi kıracak bir şey yapmadı haklısınız. Ama "seninle takılsam arkadaşlarım sorun yapacak" falan dese keşke. Bikiniyle görmesinler diyince inanmadım doğal olarak.Başka konuda şüphen var mı?
Belki gerçekten söylediği gibidir.
Adam arkadaşları ile tatile gidecek, siz de orda olsanız senle görüşse bir dert, görüşmese başka dert. Boş yere huzursuzluk çıkacak.
Başka bir sıkıntın yoksa kötü düşünme, güvenmeyi de bilmek lazım
Merhabalar, konu erkek arkadaşım. 8 aylık bi ilişkimiz var. Erkek arkadaşım ağustosun 10u gibi arkadaşlarıyla mersine gitmeyi planlıyor. Ben de annem ve annemin arkadaşlarıyla o tarihlerde tatile gideceğim. Yeri henüz belirlemedik ama ben erkek arkadaşıma "biz de mersine geliriz belki" dedim. Asla böyle bir şeyin olmasını istemediğini söyledi. Bana da tuhaf geldi haliyle ve üsteledim nedenini öğrenmek için. Çok sinirlendi. Sebep olarak da "arkadaşlarım seni bikiniyle görmesin" tarzında saçma bi bahane uydurdu.
Ay öyle demeyinBence yanlarina kiz alacaklar derdi o
Ben olayın bikini olmadığını düşündüğüm için başka ne olabilir diye konu açtım teşekkür ederim cevabınız için.ya adam arkadaslariyla tatile gidiyor orda sen gidince ne yapacak senle mi takilacak, arkadaslariyka mi yoksa ailenle mi ? Aldatacak falan bile olmasa cok rahatsiz edici bir durum yani onu kontrole gider gibi, guvenmiyorsan ayrilacaksin boyle sorgulayarak sikistirarak bir yere varilmaz. Karakterinde varsa aldatir zaten...
Niyeki?Güvenimi kıracak bir şey yapmadı haklısınız. Ama "seninle takılsam arkadaşlarım sorun yapacak" falan dese keşke. Bikiniyle görmesinler diyince inanmadım doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?