erkek arkadaşın saçmalıkları

likethemovies

nothing lasts forever
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
397
294
33
Merhabalar, konu erkek arkadaşım. 8 aylık bi ilişkimiz var. Erkek arkadaşım ağustosun 10u gibi arkadaşlarıyla mersine gitmeyi planlıyor. Ben de annem ve annemin arkadaşlarıyla o tarihlerde tatile gideceğim. Yeri henüz belirlemedik ama ben erkek arkadaşıma "biz de mersine geliriz belki" dedim. Asla böyle bir şeyin olmasını istemediğini söyledi. Bana da tuhaf geldi haliyle ve üsteledim nedenini öğrenmek için. Çok sinirlendi. Sebep olarak da "arkadaşlarım seni bikiniyle görmesin" tarzında saçma bi bahane uydurdu.

Bugün de son kez yoklamak için "sence kuşadasına mı gidelim mersine mi çeşmeye mi?" dedim. "Çeşme" dedi. Bu derece istememesinin sebebi ne olabilir? Yavaş yavaş huylanmaya başladım bu durumdan.

Eylül gibi de beraber tatile gideceğiz yani bizim mersine gitmememiz o kadar dert değil benim için ama o böyle abartılı tepki verdikçe konunun üstüne gidesim geliyor. Çeşmeye gidin dedikten sonra ben de dedim ki "eğer çeşmeye gidersem seninle tatile gidemem çeşme diğerlerine oranla daha fazla para harcanan bir yer" o da "o zaman başka bir yere gidin" dedi hala mersin demiyor. Hayır bu çocuk mersinde ne gibi bi kaçamak yapabilir ya da aklından geçen ne olabilir de bu kadar karşı ailemle onun olduğu yere gitmeme? Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda?

Ayril

Başka konuda şüphen var mı?
Belki gerçekten söylediği gibidir.
Adam arkadaşları ile tatile gidecek, siz de orda olsanız senle görüşse bir dert, görüşmese başka dert. Boş yere huzursuzluk çıkacak.

Başka bir sıkıntın yoksa kötü düşünme, güvenmeyi de bilmek lazım

valla erkek erkeğe ne karıştıracaklardan başlardım başka bir kızla mı gidiyora dek kurardım ne yalan söyleyeyim

O bana gitme diyemez zaten :) ben de ona gitme demiyorum sadece tepkilerini abartılı buldum, sizin üslubunuzu itici bulduğum gibi.

Güvenimi kıracak bir şey yapmadı haklısınız. Ama "seninle takılsam arkadaşlarım sorun yapacak" falan dese keşke. Bikiniyle görmesinler diyince inanmadım doğal olarak.

Mersine gidersen sürekli buluşmak zorunda kalıcaksınız, arkadaşları bekarken o butun ortamlara çift gitmek zorunda kalıcak, yaninda sen oldugun rahat takılamıucak (capkınlık anlamında değil) gibi dusunmus olabilir canim.

Erkekler sevgililerin yaninda isteselerde arkadaslarinin yaninda oldugu kadar rahat olamazlar. Kufurlu konusma gibi iģrenc seyden mahrum kalacaklar en basiti.. Bence rahat etmek icin istemiyodur.. yani senin ve arkadalasrinin yaninda kasılmak istemiyodur.

ya adam arkadaslariyla tatile gidiyor orda sen gidince ne yapacak senle mi takilacak, arkadaslariyka mi yoksa ailenle mi ? Aldatacak falan bile olmasa cok rahatsiz edici bir durum yani onu kontrole gider gibi, guvenmiyorsan ayrilacaksin boyle sorgulayarak sikistirarak bir yere varilmaz. Karakterinde varsa aldatir zaten...

Ben olayın bikini olmadığını düşündüğüm için başka ne olabilir diye konu açtım teşekkür ederim cevabınız için.

Güvenimi kıracak bir şey yapmadı haklısınız. Ama "seninle takılsam arkadaşlarım sorun yapacak" falan dese keşke. Bikiniyle görmesinler diyince inanmadım doğal olarak.
Niyeki?
Mesela benim babamın çalıştığı kurumun kampları olurdu giderdik..
Yıl boyu lojmanda kıyafetle gördüğüm kadınları kampta plajda bikini ile görmek tuhaf gelirdi.. Hatta onlar da birbirlerinin kocalarından sakınırdı, utanırdı biraz..
Bu anımı hatırlattı bana......

Ben saçma bulmadım açıkcası.
Bikini ile herkes görecek ama tanıdıklar görmesin istemiştir, kıskanmıştır. Anlamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…