erkek arkadaşın saçmalıkları

Hmm
Usteledigin halde gel dememis neden acaba?
Biseyler planlamis olabilir bence arkadaslariyla ama...
Killandim bn bu isten
Pesini birakma derim

Hmm
Usteledigin halde gel dememis neden acaba?
Biseyler planlamis olabilir bence arkadaslariyla ama...
Killandim bn bu isten
Pesini birakma derim
Tam rahatladım derken üst üste bu tarz mesajlar
Ne yapabilirim sizce? Oraya gidersem kendimi fazlasıyla küçük düşürmüş olacağım.

bence normal olan "aaa öylemi sevgilim gelin tabi hatta arkadaşlarımdan ayrılabilirsem bir gün buluşur yemek yeriz annenlerle" demesiydi. mersine gidiyorsun diye her gün beraber takılıp, sahile beraber gidecek halinizde yok, o kadar adamın seni bikiniyle görmesi dert değil de arkadaşlarının görmesi mi dert olmuş, he ayrıca koskoca sahil şeridinde denke gelip aynı yerde olsanız bile üstüne birşey geçirirverirdin görmezlerdi. tamamen güvensizlik var hareketlerinde, resmen kaçamak yapacağı için sana posta koymuş, ben normalde insanlara hemen ayrıl ot b.k demem ama bu kadar saçma ve çarpık bir muhabbetin üstüne dayanamazdım.

İstemiyor ve çok çirkin bir şekilde söylüyor bunu ne yapmalı bu durumda peki?

Ya işte ben normalde takmayabilirdim.
Ama senin anlatımından kıllanırdım.bende olsam.
Açıkça mersinde olsanda onu etkileyecek rahatsız edecek bir şey olmadığını, çeşmeye nazaran daha uygun burayı tercih ettik biz diye nabız yokla.
Mersinde karar verdik dersin tavır yapar kızarsa ne varda rahatsız oluyorsun yemeyeceğiz seni dersin :))

Şaka bir yana ben sadece erkek erkeğe takılmak istediğini düşünüyorum. Sen geleceğim deyince panikle saçmalamış. Erkekler salak salak şakalar yapıyor birbirine. Sana bekçilik mi yapıyor burada tarzı.... Bu şakalara maruz kalmamak için istemiyor seni bence.

Gidebilirim ama yakıştıramam böyle bir şeyi kendime. Başka türlü de anlayamam olanı biteni sanırım.
Yani olay sadece erkek erkege takılmaksa çok büyük ayıp etmiş olurum ona.
Yani tavsiye verirken ben de kendime yok artık dedim ama yani işin aslını başka nasıl öğrenebilirsin ki?ya da içini kemiren kurda engel olabilir misin ?

Bahsettiğiniz "normal" erkekten bulursam evleneceğim
Baştan sona kadar katılıyorum söylediklerinize. O gel dese bile muhtemelen çeşme seçeneği varken mersine gitmeyecektim ama nezaketen deseydi bari.

Zaten en son annemler isterse mersine gideriz koca koca insanların da senin için gelecek halleri yok dedim. Ama annemler istese bile gitmem sanırım çok sinir etti tavrı.

Benim anlamadigim mersin bu kadar kucuk bi yer mi? Hani o arkadaslariyle sende annenle sigamazmisiniz oraya illada karsilasirmisiniz? Sacma sapan bahaneler cok masum gelmedi tedbiri elden birakma sıkıca takibe al caktirmadan.

Ben kiz arkadaslarimla tatil plani yapsam, erkek arkadasim da ben de ayni tarihlerde orda olacagim dese ben de istemezdim. Tepki gosterirdim.
Arkadaslariyla mi zaman gecirecek sizle mi?
Rahatca tatil yapmak istiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…