- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Evet çok daha sakin bir yer olduğunu biliyorum. Tisana gideceğiz dedi. Gece klubu falan var midir kiMersinde yapılacak hiçbir halt yok zaten merak etme. Neresine gidiyor bilmiyorum ama oralar çeşme bodrum gibi değildir pek.
İstemiyor ve çok çirkin bir şekilde söylüyor bunuBen kıllanırdım Alenen istemiyor
Ona çaktırmadan gidemezsin dimi yani o senin etrafında olduğunu bilmeden ?Öyle mi düşündünüz :/ ben ailemle mersine gitsem giderim ama değer mi tatilimi berbat etmeye bilemedim.
Tam rahatladım derken üst üste bu tarz mesajlarHmm
Usteledigin halde gel dememis neden acaba?
Biseyler planlamis olabilir bence arkadaslariyla ama...
Killandim bn bu isten
Pesini birakma derim
Gidebilirim ama yakıştıramam böyle bir şeyi kendime. Başka türlü de anlayamam olanı biteni sanırım.Ona çaktırmadan gidemezsin dimi yani o senin etrafında olduğunu bilmeden ?
Orayı çok bilmiyorum ama bar olması lazım. Yapraklıya gelsin ben takip ederim senin içinEvet çok daha sakin bir yer olduğunu biliyorum. Tisana gideceğiz dedi. Gece klubu falan var midir ki
İstemiyor ve çok çirkin bir şekilde söylüyor bunune yapmalı bu durumda peki?
Böyle söylese keşke. Dediğim gibi bahaneleri ve verdiği tepkiler çok saçma geldi bana.
Yani tavsiye verirken ben de kendime yok artık dedim ama yani işin aslını başka nasıl öğrenebilirsin ki?ya da içini kemiren kurda engel olabilir misin ?Gidebilirim ama yakıştıramam böyle bir şeyi kendime. Başka türlü de anlayamam olanı biteni sanırım.
Yani olay sadece erkek erkege takılmaksa çok büyük ayıp etmiş olurum ona.
Hahaha çok tatlısınızOrayı çok bilmiyorum ama bar olması lazım. Yapraklıya gelsin ben takip ederim senin için
Bahsettiğiniz "normal" erkekten bulursam evleneceğimbence normal olan "aaa öylemi sevgilim gelin tabi hatta arkadaşlarımdan ayrılabilirsem bir gün buluşur yemek yeriz annenlerle" demesiydi. mersine gidiyorsun diye her gün beraber takılıp, sahile beraber gidecek halinizde yok, o kadar adamın seni bikiniyle görmesi dert değil de arkadaşlarının görmesi mi dert olmuş, he ayrıca koskoca sahil şeridinde denke gelip aynı yerde olsanız bile üstüne birşey geçirirverirdin görmezlerdi. tamamen güvensizlik var hareketlerinde, resmen kaçamak yapacağı için sana posta koymuş, ben normalde insanlara hemen ayrıl ot b.k demem ama bu kadar saçma ve çarpık bir muhabbetin üstüne dayanamazdım.
İki ucu pis değnek.............Yani tavsiye verirken ben de kendime yok artık dedim ama yani işin aslını başka nasıl öğrenebilirsin ki?ya da içini kemiren kurda engel olabilir misin ?
Aynen fena araftasınİki ucu pis değnek.............
Telefondan takibe alTam rahatladım derken üst üste bu tarz mesajlar
Ne yapabilirim sizce? Oraya gidersem kendimi fazlasıyla küçük düşürmüş olacağım.
Zaten en son annemler isterse mersine gideriz koca koca insanların da senin için gelecek halleri yok dedim. Ama annemler istese bile gitmem sanırım çok sinir etti tavrı.Ya işte ben normalde takmayabilirdim.
Ama senin anlatımından kıllanırdım.bende olsam.
Açıkça mersinde olsanda onu etkileyecek rahatsız edecek bir şey olmadığını, çeşmeye nazaran daha uygun burayı tercih ettik biz diye nabız yokla.
Mersinde karar verdik dersin tavır yapar kızarsa ne varda rahatsız oluyorsun yemeyeceğiz seni dersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?