- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Eğer durum buysa tabi ki sorun değil çok haklı. Umarım söylediğiniz gibidir.Ben kiz arkadaslarimla tatil plani yapsam, erkek arkadasim da ben de ayni tarihlerde orda olacagim dese ben de istemezdim. Tepki gosterirdim.
Arkadaslariyla mi zaman gecirecek sizle mi?
Rahatca tatil yapmak istiyor demekki
Karşılaşma ihtimalinden çok orada bana vakit ayırmak korkuttu sanırım onuBenim anlamadigim mersin bu kadar kucuk bi yer mi? Hani o arkadaslariyle sende annenle sigamazmisiniz oraya illada karsilasirmisiniz? Sacma sapan bahaneler cok masum gelmedi tedbiri elden birakma sıkıca takibe al caktirmadan.
Karşılaşma ihtimalinden çok orada bana vakit ayırmak korkuttu sanırım onu
Bence erkek erkeğe tatil yapmak istiyor.Rahat rahat kari kiza bakim diyedir.Bu pis erkekler böyle bunda sakin masumluk arama .Biz kizlar onlar için ölüyoruz plan yapmak icin ama adamlar kendi zevkinde.Mersinde oho oradakiler çesmeyi aratmaz bide aşiri rahat tatildeki hatunlarMerhabalar, konu erkek arkadaşım. 8 aylık bi ilişkimiz var. Erkek arkadaşım ağustosun 10u gibi arkadaşlarıyla mersine gitmeyi planlıyor. Ben de annem ve annemin arkadaşlarıyla o tarihlerde tatile gideceğim. Yeri henübz belirlemedik ama ben erkek arkadaşıma "biz de mersine geliriz belki" dedim. Asla böyle bir şeyin olmasını istemediğini söyledi. Bana da tuhaf geldi haliyle ve üsteledim nedenini öğrenmek için. Çok sinirlendi. Sebep olarak da "arkadaşlarım seni bikiniyle görmesin" tarzında saçma bi bahane uydurdu.
Bugün de son kez yoklamak için "sence kuşadasına mı gidelim mersine mi çeşmeye mi?" dedim. "Çeşme" dedi. Bu derece istememesinin sebebi ne olabilir? Yavaş yavaş huylanmaya başladım bu durumdan.
Eylül gibi de beraber tatile gideceğiz yani bizim mersine gitmememiz o kadar dert değil benim için ama o böyle abartılı tepki verdikçe konunun üstüne gidesim geliyor. Çeşmeye gidin dedikten sonra ben de dedim ki "eğer çeşmeye gidersem seninle tatile gidemem çeşme diğerlerine oranla daha fazla para harcanan bir yer" o da "o zaman başka bir yere gidin" dedi hala mersin demiyor. Hayır bu çocuk mersinde ne gibi bi kaçamak yapabilir ya da aklından geçen ne olabilir de bu kadar karşı ailemle onun olduğu yere gitmeme? Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda?
Aynen öyle. Gitme ihtimalime bile katlanamadı.Erkek grubunu tatile gittiğinde içlerinden hiçbirinin zamparalık yapmayacağına inanıyor musunuzben İnanmıyorım. Yani sizinki yapmasa da yapanların yanında takılmak zorunda kalacak. Gece gezerken benim uykum geldi ya da ben kızlarla takılmak istemiyorum diyemeyeceğine göre, zamparalık yapmasa bile zampara ortamını soluyacak. o yüzden baştan sıkıntı bence erkek erkeğe tatil. Yalnızlar yapsın erkek erkeğe tatili. Bence bu sorunken, bir de Mersin'e gelme demesi sorun ötesi sorun. Sinir bozucu. Bence denk geliriz yakalanırız, rahat rahat kesemeyiz korkusu taşıyor.
Bir de rahat rahat tatil yapmak nedir? Yani yemesine içmesine yüzmesine engel mi olacaksın? Bence hayır. Rahat rahat tatil yapma kısmına katılmıyorum. Sen Nasıl onun tatiline engel olabilirsin? Her gün arkadaşlarından alıjoymayacağına göre...
De bence. :) sonra niye bu kadar büyüttüğünü sana açıklasın.Aynen öyle. Gitme ihtimalime bile katlanamadı.
E şimdi ne yapayım buna ben? Hem onun sinirini hem kendi sinirimi bozacağımı bile bile "Mersine gidiyoruz biz de" diyeyim mi?
Yapılan yorumların hepsine katıldım. Bikini olayına da inanıyorum arkadaşlarıyla rahat takılmak istediğine de. Ama sebebin sadece bunlar olduğunı düşünmüyorum kesinlikle söylediğiniz gibi görmemi istemediği bi durum var. Yine de hala gidip gitmemek konusunda kararsızım.Bikini takılan insan diğer tatil yerlerine de bikiniyle gitmeniz istemez
bence tatil planının içinde görmek istemeyeceginiz sinirleneceginiz başka kişiler olabilir
ben olsaydım kesinlokle gormemi istemedigi bir kisi bir sey var diye düşünürdüm
Yapılan yorumların hepsine katıldım. Bikini olayına da inanıyorum arkadaşlarıyla rahat takılmak istediğine de. Ama sebebin sadece bunlar olduğunı düşünmüyorum kesinlikle söylediğiniz gibi görmemi istemediği bi durum var. Yine de hala gidip gitmemek konusunda kararsızım.
Vuuuben olsam tamam başka yere gidiyorum der sürpriz yapardım
böylece neyi görmemi istemediğini de görmüş olurdum
Hayır arkadaşının yazlığına gidiyorlar. Ama çeşmede benim eski sevgilim var bunu bile bile çeşmeye git diyor. Mersine gelmesin de çeşmeye bile gitse olur mantığında sanırım.Orda eski sevgilisi olabilirmi?
Vuuu
Ama ya hiçbi şey göremezsem kendimi küçük düşürmüş olmayacak mıyım?
O zaman kesin birsey var altında net aklıma masum bir sebep gelmiyor benimHayır arkadaşının yazlığına gidiyorlar. Ama çeşmede benim eski sevgilim var bunu bile bile çeşmeye git diyor. Mersine gelmesin de çeşmeye bile gitse olur mantığında sanırım.
Evet geçen yaz da gitmişlerDaha once o yazlığa gidip tatil yaptılar mı peki?
Ben feci gaza geldim gideceğim galiba yaO zaman kesin birsey var altında net aklıma masum bir sebep gelmiyor benim
Evet geçen yaz da gitmişler
Yazlık arkadaşının. Ama geçen yaz biriyle tanışmış olabilir evetYazlık komsularına gözükmeni istemiyordur o zaman. Kız komşularıyla flörtlesmek istiyor olabilir beyfendi.
Yazlık arkadaşının. Ama geçen yaz biriyle tanışmış olabilir evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?