erkek arkadaşın saçmalıkları

Ben kiz arkadaslarimla tatil plani yapsam, erkek arkadasim da ben de ayni tarihlerde orda olacagim dese ben de istemezdim. Tepki gosterirdim.
Arkadaslariyla mi zaman gecirecek sizle mi?
Rahatca tatil yapmak istiyor demekki
Eğer durum buysa tabi ki sorun değil çok haklı. Umarım söylediğiniz gibidir.

Benim anlamadigim mersin bu kadar kucuk bi yer mi? Hani o arkadaslariyle sende annenle sigamazmisiniz oraya illada karsilasirmisiniz? Sacma sapan bahaneler cok masum gelmedi tedbiri elden birakma sıkıca takibe al caktirmadan.
Karşılaşma ihtimalinden çok orada bana vakit ayırmak korkuttu sanırım onu

Bence erkek erkeğe tatil yapmak istiyor.Rahat rahat kari kiza bakim diyedir.Bu pis erkekler böyle bunda sakin masumluk arama .Biz kizlar onlar için ölüyoruz plan yapmak icin ama adamlar kendi zevkinde.Mersinde oho oradakiler çesmeyi aratmaz bide aşiri rahat tatildeki hatunlar Yakin takibe al

Erkek grubunu tatile gittiğinde içlerinden hiçbirinin zamparalık yapmayacağına inanıyor musunuz ben İnanmıyorım. Yani sizinki yapmasa da yapanların yanında takılmak zorunda kalacak. Gece gezerken benim uykum geldi ya da ben kızlarla takılmak istemiyorum diyemeyeceğine göre, zamparalık yapmasa bile zampara ortamını soluyacak. o yüzden baştan sıkıntı bence erkek erkeğe tatil. Yalnızlar yapsın erkek erkeğe tatili. Bence bu sorunken, bir de Mersin'e gelme demesi sorun ötesi sorun. Sinir bozucu. Bence denk geliriz yakalanırız, rahat rahat kesemeyiz korkusu taşıyor.
Bir de rahat rahat tatil yapmak nedir? Yani yemesine içmesine yüzmesine engel mi olacaksın? Bence hayır. Rahat rahat tatil yapma kısmına katılmıyorum. Sen Nasıl onun tatiline engel olabilirsin? Her gün arkadaşlarından alıjoymayacağına göre...

Aynen öyle. Gitme ihtimalime bile katlanamadı.
E şimdi ne yapayım buna ben? Hem onun sinirini hem kendi sinirimi bozacağımı bile bile "Mersine gidiyoruz biz de" diyeyim mi?

Bikini takılan insan diğer tatil yerlerine de bikiniyle gitmeniz istemez
bence tatil planının içinde görmek istemeyeceginiz sinirleneceginiz başka kişiler olabilir
ben olsaydım kesinlokle gormemi istemedigi bir kisi bir sey var diye düşünürdüm

Yapılan yorumların hepsine katıldım. Bikini olayına da inanıyorum arkadaşlarıyla rahat takılmak istediğine de. Ama sebebin sadece bunlar olduğunı düşünmüyorum kesinlikle söylediğiniz gibi görmemi istemediği bi durum var. Yine de hala gidip gitmemek konusunda kararsızım.

ben olsam tamam başka yere gidiyorum der sürpriz yapardım
böylece neyi görmemi istemediğini de görmüş olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…