erkek arkadaşın saçmalıkları

Siz mersine gitseniz kılıbık damgası yiyecek ondan istemiyodur. E bunu da size söyleyemedigi icin bikiniyi ortaya atmış.
Ya benim için de mersin yerine çeşme daha güzel bi fikir tatil için. Gitmek istediğimden değil de o abartılı tepki verdikçe üstüne gidesim geldi. Teşekkür ederim :)

O bana gitme diyemez zaten :) ben de ona gitme demiyorum sadece tepkilerini abartılı buldum, sizin üslubunuzu itici bulduğum gibi.

O sana gitme diyemez ama gelme demis iste!

Üslubumda bir sıkıntı görmüyorum fikrimi yaziyorum herhangi bir hakarette de bulunmamisim.

Bu tarz yaklasimlar hem erkegi hem kadini bunaltir. Kimse kimsenin sahibi degil ve insanlar zaman zaman farkli dinlenceler isteyebilir. Biz buna 'sosyal hayat' diyoruz. Cünkü hepimiz birer bireyiz ve nefes almaya ihtiyacimiz var.

Erkek arkadasiniz da sizin tarzinizi cok itici bulmus olacak ki sizi istememis. Simdiden iyi tatiller size

Yani olabilir evet ama tepkileri cidden abartılı. Sinirlenmesi falan. Ama dediğiniz gibi de olabilir tabi ki.

Israrla gelmeni istememesi ve erkek erkege takılması bende farkli seyler uyandırıyor
Erkek erkege gece gezmeleri, barlar, ickiler, kızlar falan...

Ya benim için de mersin yerine çeşme daha güzel bi fikir tatil için. Gitmek istediğimden değil de o abartılı tepki verdikçe üstüne gidesim geldi. Teşekkür ederim :)

Ya tabi bikini konusu da gecerli bir sebep. Erkek arkadasınız kendi arkadaslarının zihinlerini bildigi icin onlarn sizi görmesini istemeyebilir. Sizi öyle görüp sonra hayallerinde sizin o halinizi kullanacaklarını düşünüyor olabilir. Ki bunu yapanlar da baya var uçuk bir ihtimal de değil.

Öyle bir yazmışsınız ki sanki adam bana hayatımdan çık demiş. Konuya illa cevap yazacaksanız lütfen konuyu yeterince anladığınızdan emin olun. Bir an kendimden şüphe ettim çok mu istiyorum mersine gitmeyi diye
Öğrenmeye çalıştığım şey, bunu neden yaptığı. Değerli vaktinizi harcadığınız için teşekkür ediyorum yine de :)

Şu an dışardan gözler olarak siz yazdığınızda bikini olayı mantıklı gelmeye başladı açıkçası :)

Bu son cevabim cunku okudugunu gayet iyi anlayan biriyim egitim ve meslek icabi. Fakat siz yazdiklarinizin farkinda degilsiniz sorun bu. Erkek arkadasiniz kendi arkadas grubuyla tatil yapmak istiyor ve sizin etrafta kontrol memuru olmanizi istemiyor. Ben durumu anladim da siz anlayamamissiniz.

sizin ilişkinizde güven ne boyutta bilmiyorum ama erkek arkadaşım bana bunu dese gayet normal karşılardım. erkek arkadaşlarıyla tatil yapmak istiyor olabilir. ikiye bölünmek istemiyor olabilir. dediği gibi sizin bikiniyle arkadaşları tarafından görülmenizi istemiyor olabilir. Tatil yerlerinde herkes bikiniyle ama tanıdık olunca durum başka. bende hergün gördüğüm selam verdiğim komşumun beni bikiniyle görmesinden rahatsız olurdum.

Bi erkek nefsinde ne yapabilir ki? Sanki cesmeye bodruma gidiyor adam.

Arkadaşlarıyla rahat rahat tatil yapmak istemiş belli ki.
Muhtemelen derdi kaçamak falan değil ama sizin söylediğiniz gibi söylemek yerine bağırarak beni susturmaya çalışması falan rahatsız edici değil mi?

İnsanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyor yani.

Bu şekilde söyleseniz sorun yok zaten. Kimsenin burnunun dibinde bitmek gibi heveslerim yok ilk mesajınız rahatsız edici ve polemik yaratıcı.

Evet olay tamamen arkadaşlarıyla başbaşa kalmak sanırım. Bikini konusu da konuyu açmadan önceye göre daha inandırıcı benim için şu an.

O zaman kaçamak yapmasindansa iletişim sorununuzu problem etmelisin. Bunun üzerinde durmalisin.

Mersinde yapılacak hiçbir halt yok zaten merak etme. Neresine gidiyor bilmiyorum ama oralar çeşme bodrum gibi değildir pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…