Erkek arkadaşın telefonunda kalp görmek

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.295
7.699
108
30
Güncelleme: Bizi tanıştıran arkadaşıma durumu anlattım. O da saöylemiş. Tam benim arabada olduğum gün ve saatte yeğeniyle olan konuşmasının ekran görüntüsünü attı. Oymuş meğer çok utandım yağtığm şeyden

Merhaba arkadaşlar. Önceki konularımı bilen vardır. Önceki ilişkilerimde sürekli aldatıldığım için artık karşıma kim çıksa biraz paranoyak davranıyorum. Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Aslında yeni bir ilişkiye hazır değilim. Ayrılığın ardından mahvolunca toparlanmam için arkadaşım çok zorladı.Aslında ne kadar hazır değilim desemde kendime bakıp dışarı çıkmak iyi geldi ne yalan söyleyim. Neyse muhabbetimiz ve ilgisi oldukça iyiydi. İki üç kez görüştük. Ama tabi hemen hareketlerini gözlemlemeye başladım. Görüşmelerimizde Telefonunu masanın üstüne hiç koymadı. Kendime paranoyaklaşma yapma eski hikayelerin yeni şeyleri bozmasına izin verme dedim sürekli. Ama Allah karşınıza çıkarır ya. Arabayla beni bırakırken telefon elindeydi ve camın yansımasından baktığımda kalpler gördüm mesajlaşmalarda. İsim ve resmi seçemedim tabi. Ona öyle bir karşılık vermek istiyorum ki hem apışıp kalsın hem de kaliteli bir cevap olsun? Ne yapabilirim çok sinirli ve çok mutsuzum? Neden sürekli aynı tarz olaylar aynı tarz olaylar? Artık mahvoldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer tam olarak sevgili değilseniz başkalarıyla flört etmeye devam ediyor olabilir. İlişkinizi ve seviyesini bilmiyorum, başlangıçta beklentilerinizi ve isteklerinizi konuşmuş olmanız lazım.

Son düzenleme:
O an sorsaydınız keske..Normal bir arkadasi olamaz mi? Emin olmak gerek oncelikle..

Ya belki annesi ablası falandır? (İyimser olmaya çalışıyorum)

Yalniz eger coklu kalpli seylerden varsa deli gömlegimi giyerim ben hemen arkadas akfjdkfj
Ne o galpler deliganli.Göynün fingirdeme islerindeyse beni eve birakta haa sordan yaylan aslanim..diye atarlanirdim..

Çok benzer bir anımı anlatmak istiyorum, bir haftalık sevgilimle mezata gitmiştik, bunun peşpeşe mesajları geldi, ben de sesini kısması için dürtükledim, o arada telefon full parlaklik olduğu icin ekranda gelen mesajlardan kırmızı kalpler falan gördüm, ama Türkçe alfabe olmadığı için için ve biraz miyop olduğum için kimden geldiğini goremedim karnıma bir öküz oturdu. Çıkışta yürürken anladı tabii ki suratımin halimi 'ne oldu, ne oldu, bir şey mi oldu, hadi söyle, ne oldu, ne oldu' diye ısrar edince ben de ters ters 'soylemiyim, gösteriyim ne oldu' dedim, telefonunu aldım, whatsappa girdim.
Bir de baktım ki o kalplerin olduğu mesaj amele amele bir sürü erkeğin olduğu salak bir gruptan gelmiş üniversite zamanından kalma bir grupmus ama onca erkek niye durup durup kalp emojisi atmış anlamadım, ama benim suratım o kalpten daha kırmızı oldu.
Yani insanın aklına hep kötü ihtimal geliyor ama kendini de gaza getirme, derim ben. Böyle şeyler de olabilir

Ben bi şey daha eklemek istiyorum. Bi arkadaşı da kocama poposunu sallayan elma galibe emoji gönderdi telegramdan gözümün önünde. Ben ne yapsam? Dert içinde dert mi oldu yoksa?

Instagram'da gezinirken su minik videoyu gördüm, aklıma geldiniz birini unutayım derken unutmak gereken kişi sayısı 2 oldu.
Bazen bana da oluyor böyle

İlişkinizin adı kondu mu?Yani “sevgili” oldunuz mu?Şimdilerde çevremdeki çoğu arkadaşımda yeni bir moda görüyorum “flört” diye...Bir gün başkasıyla bir gün başkasıyla cins cins story’ler paylaşıyorlar,sordum bu nasıl iş diye,öyle olunca tek bir kişiye “takılıp kalmıyormuş”...başkalarıyla da görüşme buluşma vs. oluyormuş..o tarz bir durum olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…