Erkek arkadaşın telefonunda kalp görmek

kalp illa flörte atılmazki ben kardeşime anneme babama falan da atıyorum

telefonu dışarıda masaya koymak gibi bir görgü kuralı falan mı var

evet evde yahut ofiste telefonumuz masadadır da dışarıda masaya koymayız

yani çalar konuşursun belki o an bırakırsın ama masaya oturdum telefonumu çıkarıp masaya koymam

eşim de koymaz

bir de kadınlar hani çantasında kalır, içerideki ses nedeni ile duymaz diye masaya koysa da erkeklerin zaten ceplerinde olan telefon çalınca titrer, neden koysunlar ki masaya

Ona o an sorman lazımdı, şuan çok geç
Belki başkalarıyla flörtleşiyor olabilir ama olmayadabilir
Eğer hoşlanıyorsan birkaç kez daha görüşüp öyle karar ver bence

Eşimle ilk günlerimizde bana da kalp emojisi gelmişti, tabi eşim hiç içinde tutmaz, hemen suratı düştü. Normal arkadaşımdı ama açıklama yaparken zorlandım. Kendisi kadın arkadaşlarına kalpler göndermiyormuş da bu ne biçim arkadaşlıkmış da. E ben de böyle arkadaşlıklar kuruyorum. Bu konuyu çok büyütüp güvensizlik yaşamadı sadece biraz mesafe koymamı istedi karşı cinsten arkadaşlarıma.

Direk ilişkiyi kes güven vermediyse sana dışarıda bir sürü erkek var.

Ayy ablası olabilie mii ben de hep erkek kardeşime kalp öpücük falan yollarım. Keşke gorebilseydin ismii. Belki annesi sosyal medyaya yabancı değildir o dur falan. Minnoş oğluşum büyüsün ona da kalpler yollayayim

Bizi tanıştıran arkadaşıma durumu anlattım. O da saöylemiş. Tam benim arabada olduğum gün ve saatte yeğeniyle olan konuşmasının ekran görüntüsünü attı. Oymuş meğer çok utandım yaptığımdan görüşmeye devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…