Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

nazar_boncuguu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
62
59
3
33
Erkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerim :KK60: Ama bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?

Benim erkek arkadaşımı şimdiye kadar hiçbir arkadaşım beğenmedi, annem evde kavgalar kopardı hiç yakışmıyorsunuz diye. Ama ben beğeniyorum ve evleneceğiz yakında, başkasının fikri de bir tarafımda değil. Yani sen onunla yanyana yürürken yanına yakıştırmıyorsan, içten içe kuşkuların varsa demek ki yeteri kadar çekim yok, sevgi yok içinde ona karşı.

Evet biraz, çevre demeyelim de bir arkadaşımın yaptığı yorum canımı sıktı

Sen kimsye bakma, çok zor iyi birini bulmak hayatına katmak . Bisey varya onu yakalarsin,iste onu tutturduysaniz hiç duyma bile .

Hele ki evlilik çok baska bisey , ağzı yuzu pek güzel olsa ne olur hir gur olacaksa evde

E tabi hem yakisikli hem iyi hem düşünceli hem hem hemm..de biraz zor elimizdekilerle mutlu olmaya bakicaz

Erkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerim :KK60: Ama bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
Bende yakisikli bulmuyorm ama seviyorum aynisenin gibi dusunuyordum yeterince sevmiyormuyum acaba diye :))

Yakışıklı olsa da dert boşver. Eşimin fazla yakışıklı olması biara rahatsız ediyordu beni çünkü bende güzel bir kadınım ama ailesi sürekli eşimin yakışıklılığından bahsediyordu. Hastanede görümcem eşimi hemşireye gösterdi kardeşim çok yakışıklı diye. Hemşire de "eşide kendisine yakışır derecede güzelmiş memnum oldum" deyip elimi sıkmıştı:)
Bilmiyorım ama çirkin bi adam olsaydı sanki biri onu bependiğinde daha kolay etki altında kalırdı diye düşünüyorum. Şimdi bakıyorum alışkın olduğu için etkilenmiyor biri onu beğendiğinde:))

Her sene sevgilim daha yakışıklı gözümde. sadece yakışıklı olarak görmem ilişkimizi sürdürmez ama tipsiz gördüğüm birisiyle de ilişkimi sürdürmem zor olurdu herhalde.

Ben yakisikliliga degil, cekicilige onem veririm.. mesela karsindaki insan asiri derecede yakisikli degildir, ama cekicidir.. ben oldum olasi asiri derecede yakisikli olan tiplerden hic bir zaman hoslanmadim nedense.. bana itici gelirler.. hele metroseksuel erkekleri hic anlamam..

Ay evet mesela kıvanc tatlıtuğ.

Insana sevdigi guzel gelirmis derler. Hem bradpitle bile kiyaslamiyorsunuz ama yakisikli bulmuyorsunuz. Bu kadar celiski fazla degil mi?

Brad Pitt'i zaten yakışıklı bulmuyorum aslında :) O genel örnek olduğu için verdim, ama yakışıklı bulduğum adamlara ısınamıyorum

Back
X